Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada silahla vurulmak

Rüyada silahla vurulmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler, rüyamda eşimle birlikte yolda yürürken sarhoş biri bana asılıp yanımdan geçip gidiyor eşim benden biraz ileride olduğu için durumu geç farkediyor ve tam o sırada sarhoş kişi geri dönüp tekrar yanıma gelmeye kalkıyor ve eşim bir anda silah çıkartıp sarhoşa ateş etmek isterken beni sağ şakağımdan vuruyor ama ne kan çıkıyor ne yara izi oluşuyor eşim şoka giriyor ve ben biraz zor konuşarak ambulansı arayın diyorum ambulansı ararken kayinvalidem ve görümcem geliyor ambulans beklerken ben onların yanından uzaklaşıyorum ve onlar eşimle oynamaya bense ağlamaya başlıyorum ve o sıkıntıyla ağlayarak uyandım.


Yorum: Rüyada silahla vurulmak

arifselim
Hayırlı günler. Silahla vurulmak gerçek anlamının aksine rüyada çok hayırlıdır. Vurulduğu kişi tarafından çok sevilmeye ve kendisinden iyilikler görerek mutlu olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Başkasının rüyasında vurulmak

Ali8
Başkasının rüyasında vurulmak
2 3 gün önce. bir gün aralığa ile 2 arkadaşım rüyasında beni görüyor bı mekana girerken arkamdan biri giriyor mekanda silah çekiyor arkadaşımı vuruyor ama kan görmüyor diğer gün baska bı arkadaşım gene aynı şekilde ben mekana giriyorum gene biri arkadan giriyor bu sefer beni vuruyor ama gene kan yok bunun anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

Yorum: Rüyada silahla vurulmak

arifselim
Bu rüyaların genel bir yorumu, kişinin olmayacak bir duaya amin demesine, çevresinden bu konuda aldığı uyarılara kulak asmamasına sonradan da bunun bedelini ödemesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda birileriyle bı harabe eve giriyoruz ama içinde bir sürü milletten çok iyi askerler var ruh gibi saklanıyor her dakka ve biz bunlara karşı koyamıyoduk 3 4 tanemizi vurarak öldürdüler bı ben bide 2 3 kişi kaldı banada 3 defa sıktılar artık ölü numarası yaptım daha sonra biri geldi ondan yardım isteyince onuda vurdular bende kendimi çok fazla merdivenden atmaya başladım kaçmak için sözde kacamadım benide onlardan yaptılar ruh gibiydiler kimse o bölgeye kolay kolay gelemiyodu hepimizin beynini işgal etmişlerdi eğitim veriyorlardı onlardan olunca disari çıkmamıza izin verdiler çok insandan yardim istedik kimse yardım etmedi ama babam geldi sonradan ona hiç bişey yapmadılar sadece bize kizdilar babamın yüzü asıktı orda ne olduğunun hiç birinin farkında değildi ordan çıktıktan bı sure sonra okula başladım ders felan derken annemle babamın öldüğünü anladım sesli bı şekilde ağlıyordum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Böyle bir rüyanın net ve belli bir anlamı yoktur. Bir çok manalara gelebilir. Genellikle olumsuzluklar ve sorunlarla mücadele etmek zorunda kalınacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin birini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamada bir protesto da göbek deliğinin yanına kurşun işabet etti ama kanamadı/açımadı. Kurşun derinde değil sadece derinin altinda. Elimle karnimi tuttum ve kurşunu hissettim. Bir arkadaşım o kurşunu cıkarmayı denedi ama başaramadı. Sonra bana kendin cikar dedi ama ben cesaret edemedim.

Bu Rüya ne anlama gelebilir? 2aylık hamileyim.


arifselim
Böyle bir rüya ancak kişiye göre yorumlanmalıdır. Genel bir manada ise Rüya sahibinin sonunda hayal ettiği şeye kavuşacağına ve mutlu olacağına işaret olarak kabul edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Amerikalı askerler sokaktaydı.Ben de sokakta yürüyorum.Sonra bana bakıyor bir tanesi.Ben de hemen bir dükkana giriyorum saklanmak için.Sonra bir duvarın arkasına saklanıyorum.O sırada yanima genç bir erkek geliyor.Ona burada saklanabilir miyim diyorum.O da ben de saklanmaya geldim diyor.Sonra askerler dükkana girip bizi görüyor. Sonra silahı dogrultuyor.Sonra ben önce Türkçe sonra İngilizce beni öldürmeyin diye bağırıyorum.Sonra yanımdaki genci silahla vuruyor.Ama beni vurmuyor.Genç bana kanlar içinde buradan kaç diyor ama ben gitmiyorum.Onun başında ağlıyorum.Askerlere bağırıyorum kızıyorum filan. Çok tuhaftı.

Okudunuz mu?  Rüyada seçim görmek

arifselim
Bu rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek bazı aksaklıklara ve engellere dair bir işarettir denilebilir. Emniyette olmadığını hissedeceğine ve hoşuna gitmeyecek işlere bulaşacağına işaret olarak tabir edilir. En doğrusu yinede hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam okul servisiyle okuldan geliyorum yolda arkadaşlarımı görünce iniyorum hafif laubali konuşuyorlar yarın bir yere gitcez geliyor musun diyorlar hayır diyorum sonra site ye girerken siteye çok yakın bir adamla arkadaşlarımdan bir tanesi aynı araba da görüyorum arkadaşım pompalı silahı alıyor ama öldüremiyor öldüğünü görüyorum sonra ben ona yardım etmek için pompalı silahı alıyorum ama adama doğru tuttuğumda mermisinin bittiğini farkediyorum yani ateş etmiyor adam hemen mermi yi doldurup beni kovalıyor ben site nin içine giriyorum ilk kapı nın orda içeri girmesin diye kulpu tutuyorum ama kapıyı açıyor ben de ayak reflekslerimi kullanarak atışlardan kaçıyorum diğer kapıdan içeri giriyorum başımı öne eğiyorum kapı nın camından vurmasın diye sonra asansörün 0 da olduğunu görüyorum ama bir türlü binemiyorum adamın kapının kitli olmasına rağmen kapıyı iyice örtmesini sağladığıma gördüğüme rağmen içeri girdiğini işin işten geçtiğini farkediyorum ve rüyam bitiyor bu arada adamın yüzünü tam göremiyordum sanki maskeliydi ya da değildi ama tipi anlaşılmıyordu.Baya uzun oldu Hocam kusura bakmayın sizden başka yorumlatabilceğimiz kimse yok Allah Sizden Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Sallanmak Görmek (imam nablusi)

Hocam rüyam da servisile okuldan dönüyorum galiba eve doğru giderken 3 arkadaşımı görüyorum servisten iniyorum laubali bir konuşmaları oluyor bir yere gitcez geliyor musun diye soruyorlar ben de hayır diyorum sonra eve gidiyorum evimin sitenin kapısının dışında araba da arkadaşımla bir adam görüyorum arkadaşım pompalı silah ile o adama vuruyor daha doğrusu vuruyor ya da işlemiyor ölmüyor sonra adam pompalı silah ile arkadaşımı öldürüyor ben de yardıma gidiyorum pompalı silah ile vurmaya çalışıyorum ama ateş etmiyor mermisi bitmiş olduğunu görüyorum adam silahı elimden alıyor ya da kendi silahına mermi doldurup beni vurmaya çalışıyor hemen kapıdan içeri giriyorum kapı nın mandalını tutuyorum eğilerek girmesin vurmasın diye ama adam açıyor kapı yı ateş ediyor ama bacaklarımı sıyırıyor reflekslerimi kullanıyorum bu kapıyı tutmamın sebebi de diğer kapının açık olmaması zile basıyorum açılıyor ikinci kapıya giriyorum kapıyı kapatıyorum kitli olmasına rağmen içeri giriyor asansörün orda olduğunu görüyorum ama bir türlü asansöre binemiyorum iş işten geçti diye ve o ara vurmuyor beni. rüyam böyleydi umarım anlatabilmişimdir ve akıcı olmuştur.Allah Razı Olsun çok teşekkür ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi)

arifselim
Böyle bir rüya maalesef iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin kötü günler geçireceğine, bazen aile içerisinde tartışmalara neden olacak şeyleri yaşamaya ve bazende gelecek olan kötü haberlere işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Erkek kardeşim ve ben kaçıyoruz önce ben yüksek bir yerden atlıyacakken kardeşim atlasın o kurtulsun diyorum (bu arada kardeşimde beyaz takım elbise var)ama kaçtığımız kişi (onda da beyaz takım var) kardeşimi silahla vuruyor.sonra beni vurmaya çalışırken atlıyorum ve kurtuluyorum


arifselim
Gerçek hayatta da bazı konularda var olan tedirginlik ve endişelerinizin olduğu anlamındadır. Yinede silahla vurulması iyi ve hayırlıdır. Bir kimseden yardım ve destek görerek sıkıntılarını atlatmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda annem kuzenim ve kuzenimin eşiyle onların evine gidiyorduk binanın içine ilk ben girdim içeride bir adam bir video ya çekiyordu ya da dinliyordu elinde silah yaptığı suçları söylüyordu sonra adamla göz göze geldim adam bir süre baktı ve ben çok korktum ama kaçmadım üç kurşun göğsüme sıktı annemin beni öyle görmemesini çok istedim sonra kuzenlerim içeri girdi ben yaşıyordum ama konuşmuyordum ve kanda görmedim sadece göğsümde garip bir his vardı öyle korkuyla uyandım anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Maalesef bir çok yorumu varsa da bu rüyan olumlu olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin zor, sıkıntılı ve mücadele içinde geçecek bir döneme girmesine işaret eder. Kaza, sağlık sorunu yada maddi açıdan sorunları olacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir çatışmamın ortasında kalıyorum ve 3 yerimden kurşun giriyor ama kan ve acı yok. Bir kurşun koluma ve kolum bükülüp kırılıyor, 2. Kurşun bacak baldırıma, uyuşma var acı yok, 3. İse kafama isabet ediyor ama hiç birinde kan yok sadece uyuşma var. Sonra beni ambulansa kucağında taşıyor iki kişi ve bekliyoruz ve rüya bitiyor. Nasıl yorumlamalı?


Tohat
Hayatının her alanında iyiye giden durumların bir süreliğine de olsa belli nedenlerden dolayı aksaklıklara neden olma ihtimaline ve daha sonra eskisinden daha iyi bir hal alacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


percyjackson
rüyamda okulumuzda silahlı saldırı oluyordu. Arkadaşlarımdan birisi benim elimi tuttu, okulumuzda olmayan bir uçurumdan atladık ve ölmedik. Sonra birden lavaboda buldum kendimi arkadaşımla. bombalı tüfekle vurmayı çalışıyorlardı bizi. kabinlerden birine girdik kapıyı vurmaya başladılar. biz saklanırken arkadaşlarımın vurulduğunu gördük. yanımdaki arkadaşım "bulurlar bizi çaremiz yok" diye çıkardı. sonra hepimizde vurulduk. biraz ağrı hissettim.

Okudunuz mu?  Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

rüyamı hemen yorumlayabilirmisiniz? lütfenn


Tohat
Herhangi bir nedenden ötürü huzurunu ve moralini bozacak bir olayın vuku bulması anlamına gelmekte olup bundan etkilenmene ve duygusal olarak zarar görmene işaret etmektedir. Kendini bir süre çaresiz, işin içinden çıkamaz bir hal içinde görebilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda aynı bahçe içinde 2 evimiz var. Birinden birine geçerken yoldan birisi ateş etmeye başlıyor ama vurmak istemiyormuş gibi hep yere isabet ediyor.Ben de bana gelmesin diye uğraşıyorum.En sonunda Sağ elimin ya orta parmağım ya da yüzük parmağımdan vuruluyorum.Parmağımdan kan akıyor.Ve beni vuran kişi üzgün bir şekilde oradan ayrılıyor.


Tohat
Merhabalar. Sıkıntılı bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Ufak çaplı denilebilecek küçüklükte olan bu sorunların üstesinden fazla zarar görmeden halletmenin yollarını bulacak ve geride bırakacaksın. Bu sıkıntılı durum işten güçten olabileceği gibi bir kimse tarafından da görülebilir bir durumdur. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Rüyamda biriyle tartışıyordum sonra silahını çıkarınca kaçmaya başladım kaçarken arkamdan bana sıktı acıyı hissettim 4 5 defa sıktı sırt bölgemden sonra bir anda beyaz bir yerdeydim Hz Muhammed sav huzurunda bir an ellerimi bağladım öyle durdum dünyaya aldanmamalı olduğu gibi bir kaç şey düşündüm o anda sonra rüyamda hastanede uyandım tabirinizi bekliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek ve ayetel kürsi okumak

Tohat
Ve aleyküm selam. Beklemediğin bazı olumsuz durumlarla karşılaşabilir iş yerinde veya sosyal çevrende bir nedenden dolayı haksızlığa uğrayabilirsin. Üzülmene sebep olacak bu durum kısa sürmekte olup büyük bir tecrübe kazanmana ve sonu hayra çıkacak neticeler sağlayacaktır. Olumsuzlukların akabinde her ne sıkıntın varsa son bulup feraha ereceksin manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Hocam
Rüyamda bir grup silahlı adam köy gibi bir yerdeyim zarar veriyor insanlar kaçışıyor
Bizim evin girişine oturuyorlar etrafı kontrol ediyorlar bir yandan kendimi iki şekilde gördüm. Birinde bir kaç gençle evin karşısındaki dağa kaçıyoruz ve tırmanıyoruz.Ancak dağ çok dik ve yüksek ince apartmanlar yaparlar ya onun gibi incecik bir dağ arkadan geri iner kaçarız gibi planlıyoruz bir grup silahlı adam da peşimizden tırmanıyor. Birden kendimi Evin önünde bekleyen adamların yanında buluyorum aile bireyleri öldürülmüş küçük bir Kız kardeşim varmış o sağ. Ele başlarının yanında oturuyor pembe bir elbisesi var. Hareketlerinden tuvalet ihtiyacı olduğunu anlıyorum adamda izin veriyor ağaçların arkasına götürüyorum yapsın diye. Adam yanlışlıkla elindeki silahı ateşliyor ve polislere yerini belli ediyor.polis arabaları yaklaşırken panik oluyor çocukla beni yakalamaya çalışıyor rehin alacak kendisi kurtulacak ben de rüyada 12 13 yaşlarında koz çocuğum ama küçük kızı kucağıma alıp koşuyorum adam ateş ediyor ve sırtımdan vuruluyorum yine de hiç vurulmamış gibi koşup kızı bayan polise teslim ediyorum. Gerçek hayatta polisiye falan izlemedim etkisinde kalacağım hayatım tek düze sakin ilerliyor. İş yerimi kapattım uzun süredir çabalamama rağmen iş bulamıyorum bunun yansıması mıdır bilemem. Yorumlarsanız sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Tecrübesi ve bilgisiyle kişiye fayda sağlayacak olan ve bu konudaki hünerleri ile önde olan bir kimse ile tanışmaya, birlikte yapılacak işlere, hizmetlerinden fayda görmeye, ailenin gururlanacağı işlerde bulunmaya işaret eden hayırlı gelişmelere alamet olma olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Rüyada bisikletle gidiyorum yavaş yavaş arkamda annem ve kuzenim yürüyerek geliyorlar arkamdan. Giderken yoldaki polislerin birisini aradıklarını ısıtıyorum. Tam o anda birisi bir kaç metre mesafeden yüzüme bakıyor ve cebinden silah çıkarıp üstüme ateş ediyor. Kaç kez ateş ediyor Ama sadece bir kez isabet ediyor. O kişi de simsiyah giyinmiş yüzü gözükmüyor. O Kaçtıktan sonra başka biri bana yardım amaçlı yanıma geliyor fakat oda silahını çıkarıp bana doğrultuyor. Ben silahını yere indirip boşa sıkmasını sağlıyorum. O anda ölüm korkusuyla telaşlanıp kelime i şehadeti getiriyorum ve aynı anda pişmanlık duyuyorum yeterince ibadet ve tövbe yapmadığım için. Ancak orada olmuyorum ve ertesi gün arkadaşlarla aynı sokakta yürüyorum ve o olayı nasıl atlattığımı konuşuyoruz…Bu rüyada gerçekten son nefesimi veriyormuşum gibi hissettim çok tuhaf ve acı dolu bir his idi

Okudunuz mu?  Rüyada sivilce patlatmak

Tohat
Hayırlı günler. Kısa vadeli olacak ve kişiye pek de zarar vermeyecek olan bazı durumlara delalet etmektedir. Ayrıca kişi her durumda Allah’a olan tevekkülünü tam yapmaya çalıştığını, ahlakının güzelliğine, kalbinin temiz, saf olduğuna ve amellerine de bu şekilde yansıdığına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada silahla vurulmak, vurulmak, tanimadigi kisi tarfindan vurulmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada silahla vurulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.