Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:22
missa2
Abone

Namaz kılarken rahatsız edilmek

Namaz kılarken rahatsız edilmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum arkadaşlar 2 hafta önce namaza başladım yaşım 20 dünün yatsı namazını gece 2:30 civarı kılıyordum ilk sünneti bitireceğim zaman sırtımdan boynuma doğru elektriklenme oldu ürperdim bayılıcaktım başım döner gibi oldu daha sonra annemin odasında devam etmeye karar verdim farzı son sünneti kıldım vitr namazımı bitirdim tesbihin sonunda Allahuekber diye söylüyorum birden yine elektriklenme girdi bütün vucudumu kaplamış gibi oldu duayı zor yaptım bayılıcakmıs gibi oldum ilk defa böyle bişey oluyor namaz kılarken bu vesvesemidir yoksa rahatsız mı edildim?

Okudunuz mu?  Ana-baba çocuğunu reddedemez; yani evlatlıktan reddetmenin hukuki bir sonucu ve değeri yoktur

Yorum: Namaz kılarken rahatsız edilmek

arifselim
Aleykum selam. Bu hisler genellikle insanın kendisini namaza veya duaya verdiğinde ortay çıkar. Bunun rahatsız edilmekle hiç bir ilgisi olmadığı gibi sana hiç bir zararı yoktur. O andaki hislerinin ve maneviyatının yüksek olmasının bir etkisinden de olabilir. Allah kabul ve daim eylesin.

Okudunuz mu?  Kelime i şehadet okunuşu

Yorum: Namaz kılarken rahatsız edilmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, kuaförüm saç rengimi çok bozdu doğal saç rengim siyaha yakın bende düzelmesi ve bir daha boyatmamak için siyaha boyatmak istiyorum ama siyaha boyatmakda günah diye okudum resmen psikolojim bozuldu bile bile siyah yapsam çok mu günaha girmiş olurum?

Okudunuz mu?  Tuvalete tükürmenin hükmü nedir?

Yorum: Namaz kılarken rahatsız edilmek

arifselim
Aleykum selam. Kadın veya erkek olsun saçlarını siyaha boyatmaları caiz değildir. Biraz daha sabırlı olacaksın ve sonunda saçların normal rengine dönecektir.


namazda rahatsız edilmek, Namazda birin seni rahatsiz etmesi

Bu kategoride yer alan Yemek yiyene neden selam verilmez? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılarken rahatsız edilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.