Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşinin seni silahla vurması

Rüyada eşinin seni silahla vurması

mrvdrhmcgl
Hayırlı günler, rüyamda eşim sarhoş birinden beni korumak için silahla beni başımdan vuruyor fakat ne kan ne iz oluyor ben ambulans çağırın diyorum fakat ambulansı kendim arayıp bulunduğum yeri tarif etmeye çalışıyorum ambulans beklerken kayinvalidem ve görümcem geliyor ve eşimle oynamaya başlıyorlar ben ağlıyorum. Ağlayarak da uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eşinin seni silahla vurması

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya insana hoş gelmese de gerçeğin aksi olarak yorumlanır ve hayırlı yorumu vardır. Vurulduğu kimse tarafından kendisine iyilik edilmesine ve sevilmesine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

rüyada kocanın karısını silahla vurması, rüyada eşini vurduğunu görmek, rüyada eşinin seni silahla vurması

Bu kategoride yer alan Rüyada evlenmek için biriyle görüşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşinin seni silahla vurması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.