Anasayfa
5 Ekim 2023, 20:27
sizden8
Abone

Annem babam sevgilimi istemiyor

Annem babam sevgilimi istemiyor

duygu
Selamun aleyküm hocam benim size sorum budur ben çok sıkıntıdayım benim hayatımda biri var ama benim amcamda mahkum oglunu bana isteme tarafi olmuş benim ailemde tabiki tepkili böyle birseyin olmuyacagini söylüyor ama benim istedigim aileyide annem daha yakilaştirmiyor hep diyor korkuyorum baban vermiyecek yinehocam caresizim artik mecalim kalmadı 6 yıldır hep bekliyorum ablam engeldi onuda verdikbu kez bu engel çikti ne olursunuz bana ne okumayi napmamı tavsiye edersiniz kuran okuyorum namazda kılıyorum napim yani bu istedigim kisi olsun amcam vazgeçsin napim bana bir halçare bulun Allah rızasi için

Okudunuz mu?  İş yerimde esrar içenleri şikayet etmek caiz midir? şikayet etmesem günah mı?

Yorum: Cuma namazına gidemiyorum sorusu var

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bunun yolu ailenle açık bir şekilde konuşmaktır. Ailenden sana yol gösterecek ve sana doğru olan kararı olmada sana destek olacak birisinden yardım talep edebilirsin.


Yorum: Cuma namazına gidemiyorum sorusu var

duygu
Arif hocam ben bunu ailemle defalarca konuştum ama hep annem vazgec bu sevdadan diyo ben de vazgecemiyorum bu kadar bütün aileler duymuşken nasıl vazgecim ben 30 yaşima yeni girdim basvurmadigim kapi kalmadi

Okudunuz mu?  Namazım kabul olunur mu?

Yorum: Cuma namazına gidemiyorum sorusu var

arifselim
Baban vermeyecek korkusu boş bir korkudur. O kişinin ailesi gelsin ve bir vesile ile ailenle tanışsınlar ve sana talip olsunlar. Bunun çözümü budur ve başka bir yolu da yoktur.


duygu
Bu kişi annemin akrabası oluyor hocam ben belli tanilan bir aile kızıyım benim cesurca hala ailemin karşisinda durmamda günahmı bunu yanlışmı yapıyorum ben saddece yuva kurmanın peşindeyim

Okudunuz mu?  Bir şeyi bilmemek onu inkar etmek gibi midir?

arifselim
İsteğini adaba uygun ve saygı çerçevesinde söyleyebilirsin tabiki bu günah olmaz. Saygısızlık yapmak başkadır, adabına uygun bir şekilde bu tür isteklerini iletmek başkadır.


duygu
Anladım çok teşekkür ederim yardımınız için Allah razı olsun bana dua edin belki sizin duanıza degerim

Okudunuz mu?  Allah'ın yapacağını söylediği azaplar acımasızca değil mi?

arifselim
Daima Allah’tan hayırlı olanı dile. Allah sıkıntılarını gidersin, içini ferahlandırsın ve her iki dünya saadetine vesile olacak bir evlilik ihsan eylesin. Allah’a emanet ol.


duygu
Tamam hocam Amin Allah raźı olsun sizden güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah yardımcım olsun

Bu kategoride yer alan Namazda otururken ayaklarım ağrıyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem babam sevgilimi istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.