Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:54
missa4
Abone

Tuz büyüsü ev tuzu ile mi yapılır

Tuz büyüsü ev tuzu ile mi yapılır

sermin
esimin ailesiyle pek aram iyi değil gorusmuyorum bir kaç kişiyle arada bir gorusuyorum onlardan biri gelmisti bana burun spteyi yapcam sende iri tuz var bir avuc falan versen yeter dedi uani ev yakin değil tuz heryerde satiliyor evlerde de var sohbet ederken istedi bende verdim sonra kafama takildi herhangi bir tuz olir niye istediki diye evden alinan tuzla buyu yapılırmi yapılırsa ne amacla bu buyu yapılır icerigi nedir

Okudunuz mu?  Hamdele Salvele duaya hamd ile başlama

Yorum: Tuz büyüsü ev tuzu ile mi yapılır

arifselim
Böyle bir istekten bu anlamı çıkarman son derece yanlıştır. Ayrıca büyü yapacak olan kişi senin evinden tuz almasına da gerek yoktur. Her yerden alabilir ve bunu yapabilir. Eğer büyüden yan bir şüphen varsa evde kuranı kerim okunmalı, namaz kılınmalı ve sık sık felak ile nas sureleri okunmalıdır.

Okudunuz mu?  Bir bireyin kötü alışkanlıktan tiksinmesi ve evine bağlanması için okunacak dua

tuz buyusu yorumlari, evde tuz buyusu

Bu kategoride yer alan Üzerimdeki büyü bozuldu büyü bitti mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tuz büyüsü ev tuzu ile mi yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.