Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:54
missa4
Abone

Üzerimdeki büyü bozuldu büyü bitti mi?

Üzerimdeki büyü bozuldu büyü bitti mi?

Kayıtsız Üye
Merhaba Ben nişanliyim. 1 ay sonra düğünüm var inşAllah. Büyü yapıldığını öğrendik ve iki hoca sayesinde çözdük. İkinci hoca ile görüşmeye ve tedaviye onunla devam.etmeye karar verdik . Hamdolsun baya düzeldim fakat ara ara yine 3 harfleri görüyorum. Hoca ile görüştüm bişeyin kalmadı. Kendinle gorus dedi. Psikolojik olabilir mi bu bende ki ve psikoloğa gitmelimiyim mi? Gercekten büyü bitti mi? Düğüne az kaldı Allah rızası için yardım edin. Ayrıca her daim dua da okuyorum

Okudunuz mu?  Üzerinde haç işareti bulunan gitar almak bulundurmak

Yorum: Üzerimdeki büyü bozuldu büyü bitti mi?

arifselim
Merhaba. Eğer danıştığın kişi ilim ve takva sahibi biri ise tavsiyelerine uyabilirsin. Bu işleri sırf para karşılığında yapan kimselerden ise uzak durmalısın. Kendini iyi hissetmiyorsan elbette alanında uzman bir psikologa görünmen de fayda olabilir. Geçmiş olsun.

Bu kategoride yer alan Kazandığımız paranın bereketi neden kaçar? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üzerimdeki büyü bozuldu büyü bitti mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.