Anasayfa
5 Kasım 2023, 18:32
sizden8
Abone

Allah’a karşı ağza alınmayacak iğrenç pis sözler

Allah’a karşı ağza alınmayacak iğrenç pis sözler

emreakkayaa44
Selamün Aleyküm
Bende vesvese var ama şöyle sanırsam 4 aydır vesvese var ama sürekli şekil değiştirerek geliyor şöyle ; Haşa ve Haşa içimden Allah’a karşı ağza alınmayacak iğrenç pis sözler geçiyor bunlar ilk geçtiğinde farkında olmuyorum devam ediyorum sonra 5 10 dakika falan geçiyor ve şöyle oluyorum ya ben fark etmeden rabbime edebsizlik mi ettim diyorum diyorum ne namaz isteği ne de dua etme isteği geliyor bazen dua etmeye utanıyorum elimden geldiğince de namaz kılmaya çalışıyorum napmam gerek vesvese mi benden mi lütfen yardım edin şöyle de oluyor bu düşünceleri düşünüyorum aklımdan geçiriyorum bir 5 dakika geçiyor rabbimr karşı edepsizlik yaptığımı hissesiyorum vesvese mi buda

Okudunuz mu?  Sinirlendim ve ağzımdan küfür çıktı

Yorum: Yardım Edin İhtiyacım var

Kayıtsız Üye
İçinden geçenlerden rahatsızlık duyuyorsan ve istemeden geçiriyorsan bunlardan sorumlu değilsin kardeşim sakın vesveselere kulak asma şeytanın oyunu bunlar ve de böyle düşünceler aklına gelince
‘La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil Azim’
‘HasbünAllahu ve ni’mel vekil’
Bunları çek istiğfar et bol bol ve dua et namazlarını da sakın ihmal etme Allahtan yardım iste inşaAllah en yakın zamanda geçer

Okudunuz mu?  Yabancı dil ögrenmek istiyorum ama...

Yorum: Yardım Edin İhtiyacım var

Kayıtsız Üye
Abdest aliyorum sonra hava gelir gibi oluyo her defasinda abdest mi almam lazim


Yorum: Yardım Edin İhtiyacım var

Kayıtsız Üye
Aleyküm selam kardeşim, Allah tüm dertlerine şifa nasip eylesin.
Bu konuda hüküm şu şekildedir:
İçinden geçirdiğin sözler veya zihninde canlanan hayallerden rahatsızlık duyuyor ve bunlardan kurtulmak istiyorsan üzerinde herhangi bir günaha sebebiyet vermez. İçiniz rahat olsun.

Okudunuz mu?  Her Cuma rüyalanıyorum ve cumaya gitmeme engel oluyor.

Kayıtsız Üye
Merhaba kardesim senin yasadiklarina benzer seyleri benfe yasadim bu seytanin vesvesesi senin imanini inancini durtuyor sürekli olarak tovbe et eshedunu getir her oyle oldukca sen tovbe et


İman gücü
Aleyküm selam kardeşim. Şu sorununa, derdine bizlerede ilaç olan mühim bir meseleyi aktarmak isterim.Kaynak Risale-i Nur.

Okudunuz mu?  Allah'ı dost olarak görmek

EY MARAZ-I VESVESE İLE MÜPTELÂ! Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.

Okudunuz mu?  Subhane rabbiyel azim i ince sesle söylemek küfür müdür?

Unutma ki şeytan doğru yolda ilerleyen, Allah huzurunda büyük bir mutluluk ve huzurla namaz kılan kimsenin büyük düşmanıdır.Onu sürekli kötü yola sürüklemeye çalışır.Vesvese verip aklınızın karışmasını sağlar.Fakat ihlâslı kişilere hiçbir şey yapamaz. Çünkü o kişi Allah katında güzel işler yapan mümin kardeşimizdir.Unutma ki bizler günahkâr kullarız. Elbette hatalarımız olmuştur. Kötü düşüncelerimiz olmuştur. Bizler aciziz. Burda yapman gereken tövbe edip, Allah’ım affet diyerek dua etmektir. Doğru olanda budur. Böylece bir daha hata ve yanlış şeyler yapmamaya gayret ederiz.Allah bütün mümin kardeşlerimin günahlarını​ bağışlasın inşAllah. Selametle.

Okudunuz mu?  İçim bunalıyor ibadette zorlanıyorum

emreakkayaa44
Tövbe ediyorum ama yine tekrarlıyorum 🙁


#UguR
Vesveseye karşı felak ve nas surelerini okyun ve aklınızı meşgul edin kitap okuyun mesela. Siz şeytanın dediklerine aldırmazsanız bırakır o yerden vesvese vermeyi.


Kayıtsız Üye
Bazen banada oluyor ama senin elinde olmadığı için günah değil

Okudunuz mu?  Meni mi idrar mı ?

Allah hakkinda igrenc vesvese

Bu kategoride yer alan Cinsel organına dokunmak orucu bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’a karşı ağza alınmayacak iğrenç pis sözler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.