Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:14
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyası ayrılık ile ilgili

İstihare rüyası ayrılık ile ilgili

Kayıtsız Üye
7 gece boyunca istihare rüyasına yattım, niyetim ise şöyleydi 20 yıldır beraber yaşadığım hayat arkadaşım dan ayrılabilecek miyim ve ilgi duyduğum öteki beyle yollarımız birleşecekmi ve hayırlımı olacak.
Gördüğüm rüyaları anlatayım:
1. Taşıyıcı bir firma nın eşyalarımı topladığını görüyorum ayrılıp ilgi duyduğum beyin yanına taşınıyorum çok mutluyum, stressiz ve huzurlu yum.
2. Hayat arkadaşım bana kocaman bir tabak dolusu karışık çerez sunuyor
3. Baba evine dönmüşüm bahçede birşeyler yapıyorum iki tane zengin işadamı biri Japon yanıma geliyor sen kimsin diye soruyorlar bende burda oturduğumu söylüyorum.
4. Hatırlamıyorum
5. Kocaman bir evdeyim baba evinin yanında büyük bir tuvalet var temiz olduğu halde temizliyorum içine camdan su şişesi düşüyor farkedene kadar sifonu cekmiş oluyorum tıkanıyor gibi oluyor ve panikliyorum hemen boruyu takip ediyorum ve evin ortasında yeşillikler arasında kocaman şeffaf bir boru var tiksiniyorum pislik var diye ama bakınca temiz ve beyaz bir aydınlık içinde olduğunu görüyorum kapısı var açıyorum şişe kenarda onu tutacak bir yere düşmüş çıkartıyorum.
6. Hatırlamıyorum
7. Tanımadığım bir yerdeyim ayakkabımı arıyorum hayat arkadaşım arabamı almış ve bana bir ufak külüstür yüksek inşaat arabası bırakmış önce biniyorum ama süremeyeceğimi anlıyorum az ileride arabamı görüyorum gidip ona biniyorum.
Yorum yapmakta biraz zorlandım yardım eden olursa çok sevinirim.
Teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Yorum: İstihare rüyası ayrılık ile ilgili

arifselim
İstihare öyle şeyler için yapılmaz. Dinde öyle bir şey yoktur. İleride şu veya bu şey olacak mı diye istihare olmaz. Bu niyetin için maalesef istihare yapılmaz. En doğrusu aklı başında, güvenilir ve tecrübeli kimselere danışarak hareket etmektir.

Bu kategoride yer alan İstiharede yeşil çayırlık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyası ayrılık ile ilgili Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.