Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek

Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek

River
S.aleyküm hocam rüyamda kuzenimin evindeyiz bir haber geliyor kuzeninin eşi ölmüş herkes üZgun tedirgin kimse ağlamıyo ama. Bende üzgünüm sonra orda beklerken zil çalıyo kim o diyorum benim aç diyo bir bakıyorum kuzenin eşi mehmet abi. Çok seviniyorum ölmedğine herkes seviniyo bu rüyanın anlamı nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada öleceğin günü öğrenmek

Yorum: Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu eğer gerçek hayatta ölmüş ise beklenmedik bir misafirin gelmesine tabir edilir. Eğer yaşıyorsa o kimse için hayırlı ve uzun bir ömür yaşamak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek

River
Selamün aleyküm hocam , rüyamda deniz kenarında tek başıma yürüyorum deniz kenarında adamlar toplanmış balık tutuyolar balıklar susun yüzeyine çıkmışlar adamın biri tava gibi bişeyi suya daldırıp yakalıyo soruyorum nasıl yakalıyosun diye çok kolay bunla yakalıyorm diyo balıklar o kadar çok ki suyun üstünde yüzüyolar sonra ordan ayrılıp yürüyom sahilde az ilerde yine suyun yüzeyinde bir sürü balık görüyorum onları izliyorum denize bakarak hocam yorumlar mısınız Allah rızası iiçin

Okudunuz mu?  Rüyada oruç tutmak

Yorum: Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada balık görmek daima rızık ve bereket olarak açıklanır. Hayatında meydana gelecek olan güzel ve sevindirici gelişmelere, maddi açıdan rahatlamaya ve bol kazanca yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.