Anasayfa
7 Temmuz 2022, 14:18
sizden8
Abone

Tecvid bilmiyorum namaz kabul olurmu

Tecvid bilmiyorum namaz kabul olurmu

birdeolsa
Selamun Aleyküm ben tecvid ve arapça bilmiyorum ama namaz kılıyorum kabul olurmu sureleri nasıl okumalıyım youtubeden dinlediklerim farklı farklı anlam bozmadan yazıldığı gibi okunurmu sureler fatiha ettehiyatü gibi sureler tecvidsiz okunsa hangi durumda bozulurlar lütfen biraz hızlı cevap verirmisiniz

Okudunuz mu?  Kızgınlıkla küfür sözleri söylemek

Yorum: Tecvid bilmiyorum namaz kabul olurmu

arifselim
Aleykum selam. Namaz kılmak için tecvitli okumak şart değildir. Ama mutlaka en azından bir hocaya namazda okuyacağın duaları ve zammı sureleri dinletmelisin. İnternette okunan her duanın doğru veya yanlış olduğunu söyleyemeyiz. Ama bir kimse ile yüz yüze bunu yaparak önemli hata ve yanlışlarını giderebilirsin.

Okudunuz mu?  Hatimle kılınan sabah namazı

namaz surelerini tecvidsiz okumak, Tecvidsiz namaz kabul olur mu

Bu kategoride yer alan Türkçü Müslüman olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tecvid bilmiyorum namaz kabul olurmu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.