Anasayfa
4 Kasım 2021, 8:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada pöh görmek

Rüyada pöh görmek

samet.ertas
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım açık bu yüzden aramızda sorunlar çıkıyor ama birbirimizi seviyoruz bunun için istihareye yattım hayırlı mı değil mi diye, ve aynı zamanda pöh olacağım inşaAllah onun sonuçlarını bekliyorum rüyamda evdeyim kapının önünde bir erkek pöh gördüm üstünde silahları vs hepsi vardı sonra eve girdi yanında da bir bayan vardı ikiside pöh tü bayanın altı siyah eşoftman üstü mor v yakaydı galiba erkeğin üstünü hatırlamıyorum altında yeşil bir şey vardı ama parçalanmış yırtılmış gibiydi bacağı gözüküyordu bana okulumu sordu galiba bende meslek lisesi dedim meslek lisesinden kesinlikle özel harekat olamazsın almazlar falan dedi biraz konuştuk güldük falan , sonra ben uyandım uyudum falan gördüğüm rüyayı unuttum içimden de yarı uyanık yarı uykulu iken siyah gördüm siyah kötü demek diye kötüye yoruyorum içim bu yüzden biraz sıkıntı yapıyor ama aynı zamanda tekrar uyandım huzurlu gibiydim tek düşündüğüm siyah çıktı kötü demek ama bir huzur var gibi yorumunu yaparsanız sevinirim teşekkürler hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Yorum: Rüyada polis özel harekat görmek

arifselim
Merhaba. Bu konuda istihare yapmak için ilk önce evlilikle ilgili olarak ciddi adımların atılması şarttır. Eğer bu konuda atılan bir adım yoksa istihareninde bir anlamı yoktur. İlk önce evlilik için adım atılır, araştırılır ve bilenlere danışılır şayet buna rağmen bir sonuç elde edilemez ve bir karar verilmezse o zaman istihare yapılabilir. Bu gördüğün rüya ise yeteri kadar net bir işaret içermiyor. Eğer bu anlattıklarımız şeklinde istihare yapmış isen ve için rahat etmemişse istihareyi bir daha yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada pisuvara işediğini görmek

rüyada pöh görmek, rüyada özel harekat polisi görmek, rüyada poh gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada pöh görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.