Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tuhaf kadın görmek

Rüyada tuhaf kadın görmek

Kayıtsız Üye
Büşra diye arkadaşm var benim rüyamda onla beraber bir dükkana giriyoruz tuhaf biyer orda çok degsk gözleri kocaman bir kadn var büşra bişeyimi kaybettim ben diyo kadnda bize diyoki sizin gtmenz gereken biyer var benle gelin diyo gdyoruz kadnn peşnden bizi bir mezarlga götürüyo kadn biyere oturtuyo büşra bişeymi kaybettm diyo kadnda onu almşlar artk geri vermcekler unut onu diyo sonra ben sacmalamayn böyle şeylere inanmyosunuz dimi diyom kadn bana çok kötü bakyo seni ele gecrmek üzereler kendne çok dikkat et diyo sonra dönüp büşrayada aynsnı diyo kadn sürekli bunu tekrarlyo bize sonra bir arabaya biniyoruz arann arkası yok kadn arabayı kullanyo bizde büşrayla önce beraber oturuyoz bir anda gece oluyo boş bir arazi yolu gbi biyer kadn bu yolun çıkışı yok unutun diyo sizi ele gecrmek üzereler dikkat edin diyo ve gercekten ckışı bulamayz dönüp dolaşıp yol hep aynı yere çıkıyo

Okudunuz mu?  Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Ben izmitten Esra böyle bir rüya gördüm iki gün önce ve rüyayı gördüğümden beri çok fazla bir korku başladı bende


Yorum: Rüyada tuhaf kadın görmek

arifselim
Bu rüyadan endişe edecek ve korkacak bir şey yoktur. Bu tür rüyalar asıl olarak manası ve yorumu olmayan kısımdan sayılır. Bir görüşe göre ise, insanın çevresinde kendisini günaha düşürme ihtimali olan kimselere dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

Tuhaf

tlay
Bir evdeyim camı olmayan büyük bir penceresi var eşimle ayriliyormuşuz( gerçektede aramiz çok kötü) ev kadın erkek çocuklarla dolu herkes bişey söylüyor eşimin tarafindan bir kadin sözlü olarak saldiriyor beni suçluyor ben kendimi savunup eşimin ne haltlar yedigini anlatiyorum bir erkekte üzerime yüruyor heybetli bir adam bende ona ne yaparsan yap beni korkutamazsin diyorum. Pencereden bakiyoruz bir araba dolusu sarhoş adam inip birbiriyle kavga ediyor.Evde kız ve erkek çocuklar var onları seviyorum kız bana gülümsüyor. O kızın annesi tüm bu karmaşanin içinde pembe beyaz elbiselerle namaz kılıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada tuhaf kadın görmek

arifselim
Gerçekte de içinde bulunduğun huzursuzlukları ve zorlukları işaret eder. Sonu esenliğe ve rahatlığa ulaşacak bir dönemden geçmeye, zor günleri geride bırakmaya tabir edilir. Ne görülürse görülsün bu sonuçta sadece bir rüyadır ve çok takılmak yanlıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

istiharede tuhaf yapan kadınlar

Bu kategoride yer alan Rüyada uyandırılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tuhaf kadın görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.