Anasayfa
29 Temmuz 2023, 17:54
sizden8
Abone

Gusülden bir gün sonra akıntı gelmesi

Gusülden bir gün sonra akıntı gelmesi

unknownn
Hocam iyi akşamlar dün gusül abdestimi tazelemiştim bugün eve geldiğimde tuvalet ihtiyacımı gidermek için tuvalete girdim…
Biraz uzun durdum herhangi bir cinsel duygu da yoktu içimde ama tesadüfen idrarımı elliyim derken yapışkanımsı bir şey geldi…
Bu tekrar gusül almamı gerektiricek bir şey mi ?

Okudunuz mu?  Medreseyle İlgili Bir Soru: Medrese eğitim müfredatı

Yorum: Gusülden bir gün sonra akıntı gelmesi

arifselim
İyi günler. Yapışkan sıvı demek meni demek değildir. Ayrıca bu kadar uzun bir süreden sonra meni bile gelse şehvetsiz olduktan sonra yinede gusül gerekmez.

Bu kategoride yer alan Bulaşıcı hastalıktan ölen şehittir hadisini açıklayınız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden bir gün sonra akıntı gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.