Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada düğünde ağlamak

Rüyada düğünde ağlamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda bekar bir ablamın düğünündeydim ve çok ağladım düğünün çıkışında damatı alıp üstkata çıkardım ve yakasından tutup ablamı üzer bende seni üzerim diye birazda hırpaladım sonra tekrar rüyada tabirlere baktım ama hala uyuyorum ve sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

Yorum: Rüyada düğünde ağlamak

arifselim
Bu rüya esas olarak hayırlıdır. Yakında alınacak sevinçli haberlere işaret eder. Bu haber aile için geçerli olabileceği gibi sadece ablan içinde olabilir. Ağlamak sevinç ve mutluluk manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada düğünde ağlamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda ablamin evlenegini biliyordum ama ablam uzak bir yere gelin gidecekti bende çok ağlıyordum ama Abla mla vedalasmadugimiz için agliyordum sonra ablam geri dönüyordu annem de diyordu önce kardeşiyle vedalaşsin öyle sonra da diyordu onunla gitsin

Okudunuz mu?  Rüyada deli görmek

Yorum: Rüyada düğünde ağlamak

arifselim
Böyle bir rüya pek çok şekilde tabir edilebilir. Bundan dolayı kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olur. Bazen çok sevineceğine işaret ettiği gibi bazende hüzünlenmeye ve canını sıkacak şeylerle karşılaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Düşmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada düğünde ağlamak, rüyada dugunde aglamak

Bu kategoride yer alan Rüyada dünyanın düştüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada düğünde ağlamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.