Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:26
sizden8
Abone

Dini nikahta mehir olarak okul okumak istenebilir mi?

Dini nikahta mehir olarak okul okumak istenebilir mi?

AhsenBen
Evlilik gibi bir durumum yok sadece isteyen var ve polis olmak istedigim için kabul etmiyorum. Engel olacak diye oldu ki kabul ettim okumaya arkamda duracagina dair bir guvencem olmali anlastik diyelim ve dini nikah kiyilacak. Polislik 2 3 yil senem var sozune de guvenmesem imam in karsisinda o sozu alsam okutacagina dair ayni zamanda 1 miktar para talep etsem olabilir mi?

Okudunuz mu?  Sivilce Patlatmak Abdesti Bozarmı

Yorum: Dini nikahta mehir olarak okul okumak istenebilir mi?

mum
Mehir olarak helal olan her şey istenebilir ama güvensizlik gibi bir izlenim bırakacağı için mehir olarak değilde söz olarak iki şahit huzurunda isteyiniz yeterlidir.


Yorum: Dini nikahta mehir olarak okul okumak istenebilir mi?

AhsenBen
Tesekkur ederim.

Bu kategoride yer alan Gusül alırken israf başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dini nikahta mehir olarak okul okumak istenebilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.