Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yılanın beni sevmesi

Rüyada yılanın beni sevmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda yılan gördüm tanımadığım bir evdeydim ordaki insanlara saldırıyordu benim peşimdeydi sürekli ondan kaçıyordum en sonunda bir yatağın üzerine çıkmıştım yılanda geldi kaçmaya çalıştım ama yılan elimi azına aldı dişleri derime girdi acısınıda hissettim ama kanamadı ve yılan zehrini akıtmadı vücuduma daha sonra aklımdan bu yılan beni seviyor galiba diye geçti bir kadın geldi yılanı üstümden aldı. Yılan hala bana gelmek için çabalıyordu kuyruğundaki çıngırak bacağıma değdi ve acıdı daha sonra ben hızla o evden uzaklaştım yürürken hamile olduğum aklıma geldi acaba bebeğime zararı olur mu bu ısırığın diye düşünüyordum.. yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

Yorum: Rüyada yılanın beni sevmesi

arifselim
Rüyada görülen yılan genellikle sinsi ve gizli bir düşmana yorumlanır. Sana yakın olan ama sana büyük zararı olmayan bir düşmana yorumlanabilir. Bazende insanın günahları anlamında olup tövbe istiğfar edilmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Yorum: Rüyada yılanın beni sevmesi

Kayıtsız Üye
Çok teşekkür ederim. Cevap yazdığınız için


rüyada yılanın seni sevmesi, rüyada yılanın beni sevmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada zenci olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yılanın beni sevmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.