Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş dedemi ağlarken görmek

Rüyada ölmüş dedemi ağlarken görmek

Kayıtsız Üye
Merabalar. Oncelikle bu rüyadan 1 hafta önce dedemi kabir ziyaretine gittim gittigim gunden beri aklıma geldimce sürekli aglarim sürekli dua ederim. Bu gece rüyamda akrabalarimizla oturmus sohbet muhabbet ederken tabi kimlerle oturdugunu hatırlamıyorum. Ama ölmüş dedemi de biranda goruyorum piril piril giyinmis o tatli yuzu yine gozumde bir bana bakiyor boynunu hafifce bukmus ve sessizce agladigini goruyorum. Bana bakarak agliyodu o agliyo diye bende agliyodum fakat kimse onu farketmiyo ölmüş oldugunun da farkindayim rüyamda. Hemen uyandim kalktim ki hala agliyorum ciddi ciddi gozlerimde yas kipkipkirmizi kalbim de yerinden cikacak gibi. Allah rizasi için acil cevap istiyorum acaba dedem benden bir şey mi istiyo bir isaretmi 😪

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Yorum: Rüyada ölmüş dedemi ağlarken görmek

arifselim
Merhabalar Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Bu rüyan onu özlediğine ve unutmadığına işaret eder. Onu bu şekilde görmen inşaAllah kendisi içinde hayırlıdır. Eğer imkanın varsa ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar dağıt ve ona bol bol dua et.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Yorum: Rüyada ölmüş dedemi ağlarken görmek

Kayıtsız Üye
Aminnnn insAllah gonulden dua ediyorum hep rabbim cennetiyle mukafatlandirsin insAllah. Ederim tabi sadece bunlarla olacaksa dedem huzur bulacaksa elimden geldigince yapacam insAllah. Cevabiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. bütün gun dusundum agladim dua ettim ha bire. Bu gozyaslarim ona aci vermez insAllah. Dedemmmm nurlar içinde yat insAllahhhh

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek

rüyada olmus dedeyi alarken gormek, rüyamda ölmüş dememi ağlarken gördüm, rüyada olmus dedeni aglarken gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş kişi ile konuşmak ve beraber çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş dedemi ağlarken görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.