Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çıplak görmek

Rüyada çıplak görmek

Meylim
Arkadaşım rüyasında beni çıplak görmüş erkek arkadaşım beni öptükten sonra soyunmaya başlamışım sonra arkadaşımın babası içeri gelmiş ve erkek arkadaşım hemen kaçmış bende giyinip bacaklarımı açıp ayaklarım çok yara oldu onu gösteriyorum demişim arkadaşımın babası bişey demeden gitmiş

Okudunuz mu?  Rüyada Çağırma görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çıplak görmek

arifselim
Çıplak olunması çoğunlukla hayra yorumlanır. Ancak bazen sırların ortaya çıkması ve istenmeyen durumların meydana gelmesi anlamındadır. Maddi ve manevi sıkıntısı olanlar için bunlardan Allah’ın izniyle kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Torunlarını çıplak görmek

Eslina
Selamın aleyküm hocam kayınvalidem dün rüyasında kendisini ve 2 yaşındaki kızımı görmüş uçurumdan düşmüşler bir şey olmamış ama kızım çıplakmış . Bugunde 1 yaşındaki oğlumu görmüş dışkıların oldugu bir beton borunun içine girdigini goruyor ve onu çıkarıyor ama o da çıplak. Bu rüyanın anlamı nedir . Cevapladığınız için simdiden teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada Çarşaf görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada çıplak görmek

arifselim
Aleykum selam. Çocuklar ile büyüklerin bu şekilde görülmesi birbirinden farklı yorumlanır. Çocuklar için bu rüyalar hayırlıdır ve güzel manalara işaret eder.. Onların sağlıklı, güvenli ve huzur içinde olmaları manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

bir kişiyi çırılçıplak görmek ne demek, rüyada birini çıplakgörmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çıplak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.