Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:26
sizden8
Abone

Rüyalanırken meninin dışarı çıkmasını engellemek

Rüyalanırken meninin dışarı çıkmasını engellemek

roadson1
selamün aleyküm çok önemlı bıse sormak ıstıyorum inşAllah gerekli acıklaamayı alablırım rüyamda ilişkiye gırdıgımı gördüm tan şehvetlendım o an uyandım ve cinsel organımı tutarak menının dışarı akmasını engelledım hıc bır ıslaklık olmadı ve menı dışarı cıkmadı yaklasık 5 dk sonra cinsel organım şehvetını kaybedıp normal halını dondukden sonra küçük abdeste cıktım ve ıdrarım bıtmeye yakın yaklasık 3 damla kadar menı cıktıgını farkettım guslum bozulmus mudur lütfen yardım edın bu durum gusül gerektırırmı

Okudunuz mu?  Yüz çirkinliğinin kaybolması için .

selamün aleyküm aslında bu soruyu 1 kere daha sordum ama üyligimden cıktıgım ıcın msjım sılınmıstır dıe tekrar soruyorum umarım bir skıntı olmaz ben rüyamda ılıskıye gırdıgımı gördüm ve şehvetlenırken tam o sıra uyandım ve organımı tutarak menının cıkmasını engelledım hıc ıslaklık yoktu ve hıc menı cıkmadı 5 dk sonra şehvetım gıttıgınde ve organım normale dondugunde küçük abdeste cıktım abdestımın bıtmınde 3 4 dalma menı geldıgını gördüm sizce guslum bozuldumu bozulmamıssa neye dayanarak ?

Okudunuz mu?  2 Aydır Yanlış Yöne Namaz Kılıyormuşum

Yorum: Rüyalanırken meninin dışarı çıkmasını engellemek

arifselim
Aleykum selam. Bu durumda meni zaten şehvetle yerinden ayrılmıştır. Senin yaptığın sadece onu o anda engellemek olmuştur. Meni çıktığı için artık senin gusül alman gerekir. Meniyi engellemek hem sağlık açısından hemde bu tür şüphelere düşmek açısından kesinlikle doğru değildir.

Okudunuz mu?  Kopya çekmek ve işe girmek?

ruyalanirken uyanmak

Bu kategoride yer alan Çok pişman oldum psikolojim bozuldu napcam ben ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalanırken meninin dışarı çıkmasını engellemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.