Anasayfa
13 Kasım 2022, 12:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bebek emzirmek

Rüyada bebek emzirmek

eminee
selamün aleyküm hocam ben bekar bir kızım bugün rüyamda evli olduğumu ve bir bebek sahibi olduğumu gördüm bebek yeni doğmuştu ve emziriyordum bebeği çok sütüm vardı ve taşıyordu bebeği uyutup yatırdığımı gördüm.Sevdiğim kişi askerde şuan onu rüyamda gördüm ve onunla askeriyede olduğumu annemin bizim yanımıza geldiğini gördüm sevdiğim kişiye sarılıp hemen oradan gidiyordum.Birde akrabamın evinde olduğumu evlerinin çok pis olduğunu orayı temizlediğimi fakat tekrar bıraktığımı gördüm.Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim.


Yorum: Rüyada bebek emzirmek

arifselim
Aleyküm selam. Özellikle de bekar olan bir kızın öyle bir rüya görmesi en güzel rüyalardan bir rüyadır denebilir. Bu hayır, bereket, huzur ve dileklerine kavuşmak gibi manalara yorumlanır. O evi temizlemen yine hayırlı ve sıkıntıları uzaklaştırmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada bebek emzirmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Ben normalde bekar biriyim. Rüyamda ameliyat olmuşum bir bebeğim olmuş. Hemşirelerden bebeğimi istedim. Odandadır dediler. Baktım akrabalarımla yatıyor. Kucağıma aldım. Kendime geldiğimde bebeğim büyümüş taşımakta zorlanıyordum iki yaşındaki çocuklar gibi uzamıştı. Beni emmek istiyor. Bir camiye gidiyorum emzirerek. Camide hem bayanlar hem yaşlı amcalar var oturup kandılı geçiriyorlar. Merdivenlerden çıkıyorum ve uygun bir köşe bulmaya çalışıyorum. Bir ara bölümde bir köşe buluyorum karşıda da sakalı şerif vb. kutsal bir emanet var herkes o tarafa dönmüş. Göğsüm çok küçük zor tutturuyorum soldan da sağdan da emziriyorum. Yanımda bir aradaşı görüyorum onla bebek bakımı hakkında konuşuyoruz. O kızımın ayak numarasına bakıyor numarası 21. Sonra örtümün altından bakıyorum bebeğime gözleri çok korkunç oluyor emerken canavar gibi yerinden çıkacaklar, üç dört gözü oluyor akı kalıyor gözleri çizgi gibi bir hal alıyor ve fırlayacaklar gibi çok kötü gözüküyordu. İlkin normaldi ama. Ben çok dehşet alıyorum ve korkarak uyanıyorum. Rüyamı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Yorum: Rüyada bebek emzirmek

arifselim
Aleyküm selam. Ameliyat olmak ve bebeğinin olması esasen çok hayırlıdır. Ancak daha sonra göğsünün küçük olması ile bebeğin çirkinleşmesi olumlu anlamlarda tabir edilmez. Bu rüya genelde can sıkıcı bazı haberleri işitmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamlar olsun.Rüyamda tanımadığım küçük bir çocuğa süt emzirdim.sütüm olmadığı halde emzirmeme de şaşırıp süt var mı diye kontrol ettim, hatta sütü sıktırıp tadına baktım gerçekten sütüm olduğunu anladım.çocuk doyunca da uykuya geçti.hayır olsun inşAllah.hayra yörün


arifselim
Aleyküm selam. Eğer rüyayı gören kişi evli ise, çocuklarından razı ve hoşnut olacağına alamet eder. Ayırca gerek maddi ve gerekse manevi açıdan sorunlarından kurtulacağına işaret eder. Süt emzirmek daima rahmet, bereket ve sevinç olarak yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


NARza
merhabalar annem rüyada benim evlenmeden bebeğim olduğunu görmüş.bebek çok güzelmiş.kız mı erkek mi bilmiyor.ben gerçektede evil değilim.


arifselim
Merhaba. Bekar bir kızın bebeğinin olduğunu görmek çok hayırlıdır. Eğer evlilik çağında ise kısa bir zamanda mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder. Bebek aynı zamanda müjde ve huzurun bir işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bebek eşyaları olan bir dükkana giriyorum burada askılarda bir sürü kız bebek kıyafetleri var. Bazı askılardaki kıyafetlerin içinde gerçek bebekler var. Ben de o bebekleri görünce şaşırıyorum.


arifselim
Bu çok hayırlı ve güzel olarak kabul edilir. Rüya sahibinin kısa bir zamanda alacağı ve çok mutlu olacağı güzel haberlere işaret eder. Bunun ayrı bir yorumu da bu haberlerin kısa bir zamanda gerçekleşeceği manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam ben bekar bir kızım. Rüyamda eski lise öğretmenim doğum yapmış bebek kız ve üstünde pembe giysiler var ama bebek gerçek hayatta hamile olan teyzeme aitmiş ve teyzemin büyük kızı da yanımda. Bebek yenıdoğan bebeklerden daha büyük ve uzun boylu hatta ilk doğduğu gün yavaş yavaş yürümeye başlıyor. Sonra kundaklı görüyorum ve bebeğe sarılıyorum. Sevgisini hissediyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.


arifselim
Aleyküm selam. Bekar ve evlilik çağında olan bir kız için bu rüya oldukça hayırlıdır. Öncelikle müjdeli haberler almak manasındadır. ayrıca kısmetinin açık olmasına ve evlilikle ilgili gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda dargın olduğum görümcemlere gidiyorum eşim ve çocuklarım orda oluyor onları almaya gidiyorum.Giderkende bir saksıya çiçek fideleyip götürüyorum evine varıp kapıdan eşime sesleniyorum oda elinde bir saksıyla çıkıyor ablam sana çiçek fidelemiş diyor.Aynı benim fidelediğim çiçeğin aynısı ben almıyorum aynısı bende var bende ona fideledim diyorum ben çiçekleri bahçeye dikiyorum .çocukları al gelde gidelim diyorum çocuklar geliyor 5 yasındaki oğlum kundakta oluyor dargın olduğum eltim kucağında kundakta sarılı getirip kucağıma veriyo aç deyil doyurduk diyor bebeğim kucağıma alınca süt emmek istiyo emzireyim öyle gidelim diyorum bir yandan emzirirken bir yandan süt akıyo .o sırada Kaynanam memleketine gitmek için yolculukta oluyor yakın birinin vefatından dolayı yolculuktan geri dönüp geliyor ve ben bebeği emzirdiğim sırada yanıma gelip oturuyor onunlada dargınım ve benle konuşuyor. Cenazeden dolayı misafirler geliyor bizim eve getirip yemek veriyoruz kaynanamda geliyor tabi ben balkona çıkıyorum çok güzel yağmur yağıyor benimde mor çiçeğim var yağmura koyuyorum sulansın diye. Neyse misafirler gidiyo yağmurda duruyo eşim ve çocuklarım la yürüyüşe çıkıyoruz eşim yoldan geçen birinden bisikleti verde eşimle bir tur atalım deyip alıyor bisikleti beni arkaya bindiriyor kendi önde sürmeye başlıyor eşim dengeyi sağlayamıyor ve biz düşüyoruz eşimin başı çarpıyo yere ama bişey olmuyo gülüşüp kalkıyoruz çocuklarla beraber evimize geliyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleyküm selam. Çok fazla ayrıntılar görmüşsün ama yinede hepsinin de olumsuz bir yorumu yoktur. Rüya sahibi için tamamı güzel gelişmelere, sorunlarını halletmeye, maddi sıkıntılarının geçeceğine ve aile içerisinde refah ve huzur geleceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz güvercin yakalamak

Kayıtsız Üye
S. Aleyküm hocam rüyamda bir eve gidiyorum o evde tanıdığım insanlar var ev kalabalıktı ve açık giyimli bir bayan vardı ben o bayana kıyafetinden dolayı açıyorum orda erkekler de vardı ben banyo yaptığımı ve saçımın ıslak olduğunu söylüyorum kucağıma erkek bir bebek aldım bebek çok güzeldi bebeğin sırtını örttüler o bebek hariç bulunduğum ortam çok tuhaftı yorumumuz için şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleyküm selam. Maalesef anlattığın rüya bizim anladığımız kadarıyla açık ve berrak değildir. Tabir edebilmek için bu şekilde bir açıklama yeterli değildir. Sadece görülen erkek bebek ne kadar güzelşe rüya o kadar hayırlı kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamaleyküm rüyamda şu içmeye kalkıyorum arkamdan. Gelip saçımı çekip anıma 3kez vurdunu görüp ben evden kaçıyorum büsuru kapı çıkıyor hepsini geçiyorum son kapıda bebek sesi duyorum kapıyı açıyorum bebek çok korkunç bir bebek isteksiz alıp emziriyorum oysaki bekarım Allah tarafından emziriyorum


arifselim
Aleyküm selam. Esasen rüyanın tamamı hayırlı olsa da çirkin bir bebek görmek iyi olarak yorumlanmaz. Kapıları geçtikten sonra çirkin bir bebeği emzirmek bekar kimse için evleneceğine çok dikkat etmesi gerektiğine tabir edilir. Evli kimse içinde sıkıntı ve huzursuzluk olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamlar rüyada en yakın arkadaşımın bebeği olmuş onu emzirmek için çağrılıyorum kız bebek yüzü parlak güzel bebeği emziriyorum o sırada bebek ne oluyorsa arkadaşımın görümcesinin die duyuyorum bebek rahatsızlanıyor altını pisledi heralde deyip yatırıp altını açıyorum o sırada bebeğin göbek bağı düşmüş küçük beyaz kurtçuklar düşmüş elime geliyorlar huylanıp elimi sirkeliyorum kendi kendime sinirleniyorum hiç mi bakmıyorlar bebeğe die üzerini değiştiriyorum yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada bebek görmek

Tohat
Bu rüya iki şekilde tabir edilir. Her iki şekilde de tabiri olumlu ve hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Rüyaya göre kız çocuğu görüldüğü için erkek çocuğa sahip olacağına ve diğer bir yoruma göre ise ileride var olan çocuğunuzun ya da dünyaya sonradan gelecek çocuğunuz mertebeye sahip biri olacağının müjdesidir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.ben evliyim 2 çocuğum var.ama rüyamda kendi çocuklarım değil başka ikiz bebeklerim olduğunu gördüm bir kız bir erkek 9 aylık gibilerdi.emzirme için alıyorum kız olan emicek daha emmeden süt fışkırıyor sonra da emiyor.yorumlarsanız sevinirim.Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. İkizler görmek çiftte mutluluk anlamına gelmekte olup girişeceğiniz bir uğraşla sizi her şeyden çok mutlu edecek ve huzurla sevinç katacaktır. Allah doğrusunu bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bekar bir kızım rüyamda iki tane kızım olmuş daha yeni doğmuşlar yüzleri kırmızı ilk defa emzirmeye çalışıyorum göğsümden süt aktığını gördüm sonra bebeğimi emziriyorum. Yorumu nedir acaba? Hayırlı günler


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok seveceğiniz ve yapmaktan keyif alacağınız bir uğraş veya ise delalet edildiği gibi mutlu bir evliliğe kapı aralamaya da işaret eden bir rüyadır. Hakkınızda hayırlısı olsun. En doğrusunu bilen bir tek Allahtir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Buzdolabı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm benimde rüyam üç bölümden oluşuyor.1.Bekar biriyim ve rüyamda çok tatlı bir kız çocuğunu emziriyordum.Benim çocuğumdu.Ve çok az süt emiyordu.Bende aç kalacak diye süt emmediği için tokat atıyordum.Ve küsmüş gibiydi.2.hiç bilmediğim bir bahçedeydim.Bahçe uçsuz bucaksızdı.Bir nehir ve yetiştirilen sebzeler görüyordum.Yeşil soğan topraktan kopartıp topluyordum.3.evde bilmediğim bir poşetin içinden yeni elbiseler görüyordum.Bir sürü çeşit çeşit elbise büyük bir poşetin içinde bana ait olduğunı biliyordum.Allah razı olsun. Rabbim hayırlara çıkartır inşAllah. Cevabınızı bekliyorum.


arifselim
Aleyküm selam. Bekar bir kızın kız çocuğuna süt emzirmesi bereket, kısmet ve evlilik işaretidir. İkincisi ise sadece güzel ve hayırlıdır diyebiliriz o kadar. Son rüyan ise yenilikler yaşamaya, yeni heyecanlara ve hayatının farklı mecralara doğru değişeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s.a hocam benim gerçektede bir buçuk yaşında bir kızım var altı aylıkken çok üzücü olaylar yaşandı ve sütüm kesildi kızımı emziremedim. buna çok üzülüyordum. rüyamda kızımı tekrar emzirmeye başladığımı görüyordum ve çok seviniyordum. bu kadar. daha önce çok rüya görüp önemsemiyordum ancak sonra sonra rüyalrin çıktığını anladığım. şimdi hiç bir rüyamı önemsememezlik yapmıyorum size de teşekkür ederim. çok mantıklı açıklayıcı rüya yorumları yapıyorsunuz


Tohat
Ve aleyküm selam. Oldukça hayırlı bir rüya olarak kabul edilen rüyanın tabirinde hem madden hem manen istediğin bir noktaya gelecek ve bununla birlikte hayatın daha rahat ve ferah içinde geçecek olmasına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmak derilerinin soyulması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bekarım rüyamda erkek bebek doğuruyorum ama ağrı falan hissetmeden nasıl doğduğunu anlamadan doğum yapmışım sonrasında bebeği kucağıma alıp emziriyorum bebek çok süt emiyor ağzının kenarlarından taşıyor yanımda annem varmış başkada kimse yokmuş bende biraz mahzunmuşum .rüyam bu şekilde yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. En hayırlı rüyalar arasında olduğu kabul edilen rüyanın sağlık, esenlik, ferahlı, maddi ve manevi olarak rahatlama dönemi yaşayacağına ve iş babında beklemediğin bir yükseliş göreceğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, az önce uyuya kaldım ve bir rüya gördüm. Normalde bekarım ve rüyamda da bekardım ama bir bebeğim vardı, odama girdiğimde ağlıyordu, kucağıma alıp emzirdim ve emzirirken hala bekar olduğumu düşünüp üzüldüm. O sırada camdan dışarıya bakarken içi bomboş bir otobüsün camimin önüne düştüğünü gördüm ve ‘Kısmetim acaba bu otobüsün içinde mi yoksa bir otobüste mi tanışacağız? Ama benim sevdiğim insanla biz otobüste tanışmadık ki, o değil mi yoksa?!’ diye düşündüm ardından otobüs kayboldu ve boş bir otobüs daha düştü sonra uyandım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Söz, nisan ve evlilik gibi bir merasimin gerçekleşeceğine, senin ya da bir yakınının isteme töreninin olabileceğine, güzel ve hoşnut olacağın söz ve övgüler duyabileceğine, kısaca yakın bir zamanda senin ve ailenin mutlu olacağı bir durum yaşayabileceğinize delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının evinde ağaç görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamin içinde rüya görüyordum. Kucağıma bir bebek verdiler üzerinde kıyafet olarak askılı ve şort vardı minicikti renk olarak çok güzel bir yeşil ve mavi olduğunu hatırlıyorum yeşil daha ön plandaydı. Yüzünü görmedim cinsiyetini bilmiyorum. Kucağıma aldım o kadar minik hafifti ki bembeyaz teni vardı saçları siyahtı ama köyü siyah falan değil çok güzeldi. Kokladım onu mis gibi kokuyordu ve bana bu cennetin kokusu dediler yani demediler ama sanki birisi onu bana hissettirdi gibi. Etraf aydınlıktı. Sonra o çocuk göğsümden süt emdi. Sütü görmedim ama emdiğini biliyorum. Benim göğsümde çok güzeldi içinde süt olduğunu biliyordum.
Ben bekarım bunuda belirteyim


Tohat
Merhaba. Eğer emzirdiğin bebek erkekse çok güzel haberler alacak, kısmetin açılacak, işlerin yoluna girecek, işlerin konusunda hayırlı adımlar atacak ve yükselme şansını yakalayabileceksin. Kısaca her anlamda çok güzel bir rüyadır. Gördüğün bebek kız olması durumunda ise gelecekle ilgili isteklerinin bir göstergesidir. Evlenmek, çoluk çocuk sahibi olmak, mutlu huzurlu bir yuvaya sahip olmak gibi tabii dilekleri arzuladığına işaret eder. Allah en doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda bekarım.. Ama bir bebeğim var.. Ne zaman doğurdum hatta ne zaman ilişkiye giridm bilmiyorum bile.. Hatta sabki doğurmamışım ilişkiye girmemişim gibi. Daha okul filan yapıcam diye ilk başta üzülüyorum. Sonra bebeği eve getiriyorum.. Emziriyorum.. İlk başta süt gelmiyor. Sonra geliyor.. Bebek çok tatlı.. Tertemiz..

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin mezardan çıkıp dirildiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekte de bir annenin emzirmesi şefkat, merhamet, duyarlı olması, sevgi göstergesi olarak bilinen bir durumdur. Rüyanın tabirinde de bekar olsun evli olsun böyle bir rüya gören kimse insanlara veya yardıma ihtiyacı olanlara bu anlayış çerçevesinde yaklaşacak manası içermektedir. Bekarlar için ise hayırlı ve ahlaki güzel bir bey ile tanışarak çoluk çocuk sahibi olmakla yorumlanmaktadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.


AsyaHira
Selamün Aleyküm kardeşlerim. 4 senedir evliyim.. rüyama geçeyim: Rüyamda bir bebeğim olmuştu, çok şaşırmıştım hatta nasıl olabilir diye sağ göğsümü sıktım süt geliyor mu diye baktım süt fışkırdı sıktığımda. bana bebeği verdiler elime çok güzel bembeyaz biraz bana birazda eşime benziyordu kızdı galiba. Minnacıktı,hafif, kollarıma verdiler başladım emzirmeye ,sütün nasıl ağzına aktığını gördüm. o kadar yoğun duygulardı ki. Rüyamda telefonumda eski videolara ve resimlere bakıyordum karnım sis muhtemelen gebelik dönemi resimleriydi. Rüyada ertesi gün annem geldi evime, mutlulukla sevince anneme gösterdim bebeği. artık benimde bebeğim var diye çok sevinçliydim. bu rüyanın anlamı nedir? çok etkisinde kaldım çünkü bizde bebek sahibi olmak istiyoruz 🙂


Tohat
Ve aleyküm selam. Evli ve bakarlar için farklı tabirlenir. Evli olduğun için bu rüya bir bebek sahibi olma arzusu içinde olduğuna ve bebek hasretini içinde taşıdığına bunun için Allah’a dua ettiğine delalet edip rüya sahibinin duygularını yansıtan bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Balgam görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam, rüyamda bir yerde kuvezde bir kız ve 4, 5 tane yeni doğmuş erkek bebekler vardı ve yetimlerdi benim kız bebeği evlat edinmek istedim ama birden kayboldu sonra bir erkek bebek aldım. Evlat edinmek için ama bir kadın o bebeği onun olmasını istiyordu ben vermiyordum bir tanıdık lokantaya gittim orda derdimi anlattım beni bir kadın takip ettiğini o bebeği istediğini söyledim sonra kadınlı erkekli beni koruma altına aldılar bende o sırada ben doğurmadığım halde o bebeği emzirdim rüyamı yorumladığınız için Allah razı olsun hayırlı günler


Tohat
Ve aleyküm selam. Birinden göreceğin ve senin için çok makbule geçecek olan bir yardıma, senin müşkül olan bir kimseye edeceğin yardıma, gerçekten de bir evlat edinmeye ve uzaktan sana gelecek olan bir habere delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Bebek emzirmek, rüyada bebek emzirmek mumsema, rüyada bebek emzirmek mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada berzah alemini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bebek emzirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.