Anasayfa
23 Ocak 2022, 8:57
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede cinsel ilişki görmek

İstiharede cinsel ilişki görmek

Kayıtsız Üye
Selamaleykum. Ben avrupa da yasayan ve islam cercevesine göre caiz olan evlilik yapmak istiyorum. Dün annemle bir dükkanda bir kiz gördüm. Ve ikimizde hoslandik gibi. Öyle bir his vardi. Ben uyumadan önce Istihare kildim. Rüyamda yaklaşık 45 yasinda hemsire gibi beyaz kiyafeti olan bir kadin gördüm. Göğüsleri büyük ama uzuncaydi yani sarkik gibi. Abim yanimda idi. Hemsire sarisin idi ve teberrüclü giyinmisti. Bi odaya girdi bizimlen. Ve eliyle cinsel ilişkiye girdi bizimlen. Rüyada cinsel organimdan çok cok meni çıktığını gördüm. Ardindan çok pismanlik duydum. Abimde az çıktığını gördüm. Yorumunu yaparsaniz sevinirim. Hayirli sabahlar.

Okudunuz mu?  İstiharede alışveriş yapmak

Selamaleykum kardeslerim. Ben dün bir dükkan da bir kiz görmüstüm annemle. Ve islam yolu üzerinden evlenmek istiyorum. Uyumadan önce istihare namazı kildim ve rüyamda hemsire gibi bir kadin gördüm. Yaklaşık 45 yaslarinda. Beyaz hemsire gibi bir kiyafeti vardi. Sarisin kahverengi tenli. Göğüsleri büyük ve sarkikti. Abim de yanimda idi doğru hatirliyorsam. Ikimizle de eli ile istimna yapti. Aslinda rüyada iken bir yandan istemiyodum günah diye bir yandan istiyordum. Sonra benim cinsel organimdan çok fazla meni cikti. Abimde az. Ondan sonra pismandim ve utaniyodum olan seyden dolayi. Ama bu rüyada olan sey idi. Gercekten meni gelmedi. Kusura bakmayin bu türlü Tarif edebildim. Türkcem de fazla iyi değil

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve duası nasıl olmalıdır?

Yorum: İstiharede cinsel ilişki görmek

arifselim
Aleykum selam. Evlilik için bir adım atmadan istihare yapılmaz. Mutlaka ilk önce araştırma yapılmalıdır, danışılmalıdır ve buna rağmen kararsız kalınca da istihareye başvurulabilir. Bu anlattığın duruma göre istihare yapmanın bir anlamı yoktur. Dolayısıyla da gördüğün rüyanında istihare açısından bir yorumu olmaz. Eğer dediğimiz gibi bir durumdan sonra istihare yapılmış ve bu rüya görülmüş ise bu rüya olumlu manada değildir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyası ayrılık ile ilgili

Yorum: İstiharede cinsel ilişki görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam benim bir buçuk yıldır sevgilim var ciddi düşünüyoruz ailesi beni tanıyor biliyor benimde ailem biliyor beni aldattığına dair şüphelere kapıldım diye istihareye yattım rüyamda kırmızı ışıkta ahşap bir evde sarışın kilolu bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu gördüm rüyada yanımda annemde vardı annem çok sinirleniyordu bende onu telefonla arıyorum hesap soruyorum kim diye telefonu suratıma kapatıyordu bu rüya beni daha çok etkiledi zaten şüpheci biriyim şüphelerim daha da arttı üstüne gidip sıkıştırdım yeminler etti vefat eden annesinin üzerine yemin etti Kuran’a el bastı ben ona nazaran daha inançlı birisiyim daha öncesinde üniversitem için yaptığım istihare de okulumun sıra renginden dersime giren öğretmenime kadar her şeyi net gördüm ve şuan 2 sene önce istiharede gördüğüm okulda okuyorum çok şüpheleniyorum içim içimi yiyor bu rüyaya şüphelerim neticesi ile yattım acaba şüphelendiğim için mi gördüm emin değilim daha öncesindeki rüyamda çıktığı için daha da tedirginleştim istihare fal değildir diyenler oldu sürekli yapılmaz dendi ama bir çok yerde 7 gün yapılır deniliyor ne yapmalıyım bu rüya şeytani mi yoksa salih rüya mı bilemiyorum aynı şeyi tekrar görmekten korktuğum içinde tekrar istihareye cesaret edemedim beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim 😊

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında orman görmek

Yorum: İstiharede cinsel ilişki görmek

Tohat
Merhaba. Düşüncelerinden dolayı bu tür rüya görmüş olma ihtimalin yüksektir. İstihare ile bundan emin olmak için rüyanın içeriğine değil yedi defa uyandıktan sonra kalbine ne tür bir his sirayet ettiğine bakmalısın. Bu hissin olumlu olması sevdiğinin masum olduğuna olumsuz yönde olması ise düşündüğün gibi olduğunu gösterecektir. Rüyalar düşündüklerimizin, duygularımızın, bilinç altımızın yansıması olduğun bir çok şey görme ihtimalimiz söz konusudur. Bu nedenle hisse önem verilmesi gerektiği tavsiye edilmektedir. Doğrusunu sadece Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı nasıl kılınır ve duası

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam benim erkak arkadaşım var çok sevdiğim Bi ablam var oda hocalık yapıyor ondan Bi ricada bulundum benim için istiareye yatarmısın diye hani erkek arkadaşımla olucak mı olmıcak mu diye sağolsun oda yapmış bu dediğimi, ama çok kötü gördüm ilişkiye giriyordunuz ben çok utandım korktum dedi sizce bu ne manaya geliyordur??

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında baba görmek

Tohat
Merhaba. Rüyaların devamını yapmak gerekir. Bu rüyaya göre hayırlı görünmüyor. Ayrıca sevgililik durumunu devam ettirmek için istihareye yatmak uygun değildir. Evliliğe adım atarken yapılır ve ona göre hareket edilir.


istihare uykusnda iliskiye girdigini gormek, istiharede cinsellk, istihare de cinsellik

Bu kategoride yer alan İstiharede Leylek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede cinsel ilişki görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.