Anasayfa
19 Aralık 2023, 11:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek

Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek

Fanny99
Ruyamda yan komsumuzu goruyorum oturdugumuz mahallenin sokagina birsuru beyaz horozu kesmis atmis bir iki adim daha gidiyorum bu sefer de tavuk ve civcileri ayni sekilde baslariini kesip atmis oldugunu goruyorum keserken gormedim ama kesilip atilmis sadece sonra onlarin. Da rengi kahverengiydi hepsjnin yanliz bir civcivi daha kesmemis o yasiyordu donup bana bakti…..

Okudunuz mu?  Rüyada arabayla göle düşmek

Bir diğer ruyam elimde bjr oyuncak ayi var galiba rengi de pembe ve ben bu oyuncak ayi ile bir erkek cocugunu gulduruyorum oyuncak ayi konusuyor basinca ve sanki normal bir insanmis giibi cocuga sariliiyor sonra ben ayiyi kaybettim galiba insanlari kandiriyorlar bu ayi daha önce kullanilmks pili biticek gibi bir şey diyorum sonra bir delik yuva gibi birsey. Goruyorum oysaki o oyuncak ayi o delikten satildigi yere yeniden gidiyormus ….birisi var agzinda da birseh var heryer camekan ve o cami gormuyor carpinca geri donuyor ben ve yanimda birisi daha butuun camlari kirdik ama ne bir aci hissettik nede elimiz kesildi

Okudunuz mu?  Rüyada kıyamet alametlerini görmek

Yorumlarsaniz çok sevvinirim


Yorum: Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek

arifselim
Rüyada kesilmiş horoz, tavuk ve civcivler görmek genellikle beklenmedik ve üzücü gelişmeler görmeye ve yaşamaya işaret eder. Diğer rüyan ise, kişinin sahip olduğu bazı önemli şeyleri hafife alması anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihareden sonra görülen rüya

Kesik başlı horoz

Alirıza
Rüyamda bir eve misafir gidiyorum yanımda kuzenim var evin damına çıktık ev sahibi kadın üç tane horoz kesmiş çok büyüklerdi hayvanın başı tam kopmamıştı derisinin yarıda yüzülmüştü horozun biri ayaklandı gidecek ben ayağımla kaçmasına engel oluyorum

Okudunuz mu?  Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Yorum: Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek

arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Ya rüya sahibi için yada çevresinden olan bazı kimseler için bazı işlerde yolun sonuna geldiklerine işaret eder. Daha isabetli yorum için sana özel tabir edilmesi gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kirli deniz görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı zamanlar. Rüyamda bir tavuk horozun altında bekliyordu ben altından çekerken kolumu gagasıyla tuttu ben çok mücadele etmeden savuşturdum. Horozun başı kesikti ama tam kopmamıştı. Etraftakiler mundar bu yenmez dediler dedim ki biri kesmiş ama düşmanlığına kesmiş muallakta kaldim yenmesi hususunda o arada küçük bir erkek çocuğu geldi horuzun üzerine sıçrayacak şekilde idrarını yaptı. Bende artık bitti dedim bıraktım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada 3 diş düşmesi

arifselim
Hayırlı ramazanlar. Özellikle de rüya sahibinin bazı vermesi gereken kararları olduğuna veya bazı konularda artık işin sonuna geldiğine işaret olarak tabir edilir. Elbette daha doğru bir yorum için sana özel yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Allah razı olsun ama bunu bana özel yorumlayacak kimse yok maalesef… Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi

rüyada başı kesik horoz görmek, rüyada başı kesik tavuk görmek, rüyada kesik tavuk görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede tuvalet görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.