Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Dini nikahlı nişanlım beni terk etti

Dini nikahlı nişanlım beni terk etti

Kayıtsız Üye
Iyi günler

Bir derdim var. Dini nikahlı nişanlım nisanlandiktan bir ay sonra beni terketti. Gözümün yaşına bakmadı çok kırdı çok hakaret etti. Hiçbir hakkima riayet etmedi. Her ilişkide olduğu gibi karşılıklı hatalarımız vardı ancak böyle bir muameleyi asla haketmemistim.

Okudunuz mu?  Birini seviyorum haberi yok onu beklemeli miyim

Şimdi üzerinden 7 ay geçti. Birkaç aydır iyi gibiydim ama kabus yeniden kendini gösterdi. Yuregimdeki hüzün geçmiyor. Sürekli eskileri hatırlıyorum. Uğradığım haksızlığı düşünüyorum. Ben hüsranla boğuşurken bana bunları yaşatan adam yeni hayatını kurma arayışında. En azından benim gördüğüm bu. Nasıl bu kadar kalpsiz olur bir insan? Hiç mi Allah korkusu olmaz?

Okudunuz mu?  Duaların sonunda fatiha neden okunur?

Dua ediyorum Kalpler Allahın elinde. Kalbimi iyilestir Allahım diyorum. Geçmiyor acim. Bu bir imtihan midir? Nasıl anlamaliyim geçmeyen yürek sizimi?

Allah razı olsun.


Yorum: Dini nikahlı nişanlım beni terk etti

arifselim
İyi günler hanım kardeşim. Hayatımızın kendisi her yönüyle bir imtihandır. Her birimiz farklı şekillerde imtihan ediliriz. Her ne kadar seni üzmüş ve sana haksızlıklar edilmiş olsa da bunu hayatın bir sonu gibi görmemelisin. Bunu bir tecrübe, bir ders ve günahlarına bir kefaret gibi kabul edebilir ve hayatında yepyeni bir sayfa açabilirsin. Elbette bazı şeyleri atlatmak zor olabilir ama ölümden başka çözümü ve çaresi olmayan hiç bir şey yoktur. Namaz kıl, kuran oku ve bol bol dua et. Allah yüreğine huzur versin ve sıkıntılarını gidersin.

Okudunuz mu?  Yemin ederim ki şunu bir hafta yapmayacağım dedim bu yemin sayılır mı?

imam nikahli karim terk etti

Bu kategoride yer alan Boşanma sürecinde okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dini nikahlı nişanlım beni terk etti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.