Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Faça izini kapatmak için dövme yaptırmak

Faça izini kapatmak için dövme yaptırmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam benim kolumda faça izlerim var çok pişmanlık duyuyorum utanıyorum psikolojimi çok etkiliyor küçükken yapmış olduğum hata utanca dönüştü bayanım evlenip çocuk sahibi olcam inşAllah çocuklarıma kötü örnek olmak istemiyorum façalı kolu olan anne olmak istemiyorum bunu kapatacak kadar bir dövme yaptırsam günah olur mu lütfen yardımcı olun

Okudunuz mu?  İmam Şafiye Göre Boynu Meshetmek Neden Mekruh?

Yorum: Faça izini kapatmak için dövme yaptırmak

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu hatayı işlemişsin ve tövbe edip pişman olmuşsun. Bu yapman gereken şeydir. Ama bunu başka bir haram ile kapatmak yine caiz değildir. Bu izlerle örnek olmak istemiyorsun ama dövme de haramdır ve bununla da belki daha kötü bir örnek olabilirsin. En iyisi bunu bir ders olarak kabul et ve bu şekilde evlatlarına izah edersin.

Bu kategoride yer alan Bir günü verimli geçirmek için nasıl bir plan yaparsınız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Faça izini kapatmak için dövme yaptırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.