Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Banyo yaparken gusül almak?

Banyo yaparken gusül almak?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm herkese.
Şimdi, cünüpken gusül alma niyetiyle banyoya girip ağza ve burna su verdikten sonra şampuanlanıp ve sabunla keselenip durulanınca guslümüz olur mu? Yoksa banyo ve gusül ayrı ayrı mı olmalı? İlk önce banyo yapıp sonra tekrar gusül almak mı gerekir?

Okudunuz mu?  Üzerinde yılan olan dua kağıdı, yılan ve akrep resimli muska

Yorum: Banyo yaparken gusül almak?

arifselim
Aleykum selam. Gusül almak niyeti ile duş alan yada banyo yağan bir kimse her ikisini de yapmış olur. Ama gusle niyet etmediği sürece banyo yapması ile cünüplük üzerinden gitmez.

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayan biriyle evlilik başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banyo yaparken gusül almak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.