Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:27
sizden8
Abone

Gusül Aldıktan Sonra Kuru Yer

Gusül Aldıktan Sonra Kuru Yer

lorlife
Selamun aleyküm gusül abdesti alıyorum bir bölgemde kıl olduğu için oraya su gidip gitmediğinde şüpheye düşüyorum ama çıkmadan önce her yerime su deysin diye kafamdan aşağı bir kova su döküyorum ne yapmam gerekli oraya su deymiş midir yoksa tekrar gusül mü almalıyım?

Okudunuz mu?  Domuz yağı vs şüphesiyle Toppik kullanımı

Yorum: Gusül Aldıktan Sonra Kuru Yer

suheda
Aleykümselam. Bir kova su dökeceksin ve bir tane kılmı ıslanmayacak. Defalarca ıslanmıştır o. Şeytana kulak vermek yakışmaz.


Yorum: Gusül Aldıktan Sonra Kuru Yer

lorlife
Hocam çok teşekkür ediyorum inşALLAH kabul olmuştur

Bu kategoride yer alan Vesevese insana birşeyi defalarca aklına getirebilirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül Aldıktan Sonra Kuru Yer Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.