Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada okul ve öğretmen görmek

Rüyada okul ve öğretmen görmek

imamhatipli
Hayirli sabahlar İsyerindeyim okulda cocuklari cikartiyoruz acilen okulu bosaltiyoruz zeminde iki cikis kapisi var ve ben acil cikis kapisini kapattim heryeri kapali ve bir tane ogrenci kalmayacak okulda bakiyorum hala bir grup ortaokul kiz ogrencileri dis kapida bekliyor ve ben hala ne bekliyosunuz okulu bosaltiyoruz anlamiyomusunuz cikin cabuk diyorum. Heryeri kontrol ediyorum ve bir erkek ogretmen(bekar) zeminde masa gibi biseyin uzerinde beyaz renkli ocak (bilinen 4 lu ocak yemek pisirilen)temizliyor ve banada olmusmu dercesine bakiyo yani gosterimlik temizlik yapiyo gozume girmek ister gibi bende niyetini anliyorum ters bir sekilde bana ne gosteriyosunki yapiyosan yap beni ilgilendirmez seklinde tersliyorum temizlemeye devam ediyo sonra ordan arka taraftaki kapiya bakiyorum kapalimi diye ikikapi ust uste kilitli kalin demir kapilar biri ustten aciliyor asagidan kilitleniyor onun uzerindekide alttan acilip ustten kilitleniyor aciyorum ikisinide bir adam kadinda var sonra tekrar kilitliyorum ikisini.(bu arada gördüğüm ocak temizleyene gercek hayatta mesafeliyim bazen yakinlasiyo bazen uzaklasiyo durumu belli olmadigi içinde bende ona mesafeliyim ve kizginligim var tartistigim biri) yorumlarmisiniz ruyalarimi

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birinin yanında yatmak

Yorum: Rüyada okul ve öğretmen görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibi için uzun zamandır süren bazı sıkıntılarının biteceğine tabir edilir. Zor bir dönemin geride kalacağına ve rahata erişeceğine yorumlanmıştır. Ancak bu tür rüyaların bir kısmı da bilinçaltı denilen hislerin ve düşüncelerin rüyaya bir şekilde yansımasından dolayı olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada öğrenci oldugunu görmek

Komando
Selamınaleyküm ben rüyamda öğrenci olduğumu görüyorum eski okul arkadaşlarımi goruyorum yada sinifta öğrenci oldugumu goruyorum eski ilkokulumu ilkokul öğretmenimi goruyorum kendimi derste goruyorum.sürekli görüyorum öğrenci degilim gercek hayatta bu arada Allah razı olsun.


Yorum: Rüyada okul ve öğretmen görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde sık sık rüyalar görmek, geçmişte kalmak, hatırlamak, unutmamak ve uzun sürecek olan dostluklar anlamındadır. Ayrıca başarılı bir eğitime de tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Önünün Kesilmesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben ögrenciyim
Rüyamda yeni bir okula gidiyorum
Okul çok büyük modern ve güzel
Asagi yükari 15 kat’lik lüks bir apartman gibi. Rüyada tanidigim arkadaşlarım var ama gercekte hicbirini tanimiyorum. Sinifimdaki bir oglanin okul içinde bilmedigim bir katta dogum günü var. Asansörlerin önünde bir adam görüyoruz oda bize kutlamanin 3. katta olabilecegini söylüyor ona güvenmedigimiz için 3. kata gitmedik. Baska bir katta indigimizde tüm kattaki kapilar özel güvenlikli kapilar. Korkup geri gitmek isterken dogum günü kutlayan oglan bizi birakmiyor ve onunla alay eden herkesi öldürdügünü söylüyor
Benim üstüme kezzap döküyor ama ben kendimi takim elbise kilifi içinde sakladigim için bana bir şey olmuyor
Arkadasimi kurtarmaya calisirken brüyam bitti

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş karı koca görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu anlattığın rüyan ancak psikolojik bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bunu tabir edecek bir yönünün olduğunu bilmiyoruz. İnsanların gördüğü rüyaların yüzde doksanı psikolojiktir denebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ayseiclal99
Selamun Aleyküm.Hocam girmeyi çok istediğim bir lise var.Lise sınavlarına da 39 gün kaldı.Zaman kısaldıkça çok heyecanlanıyorum.Dün gece yine kafamda kurcalamıştım.Ondan sonra rüyamda bu okulda olduğumu gördüm.Okulun lavabosundaydık.Tanıdığım arkadaşlarım vardı.Onlarla sohbet falan ediyorduk.Bunun anlamı nedir


arifselim
Aleykum selam. Boş yere kendini strese kesinlikle sokma. Allah’a tevekkül et ve hakkında hayırlısını iste. Bu durumda bu şekilde görülen rüyaların özel bir yorumu yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da derse girmiyorum sınıf kapısının önünde Hoca yı görüyorum ve okul merdivenlerinin ordan beni gördüğüne rağmen aşşağı iniyorum Hoca da daha sonra benle geliyor. Yukarda kim var kim yok kim derse girmemiş diye benle geliyor yukarı çıkıyoruz merdivenlerin ordan yan teras balkon gibi bir yerde iki üç çocuk görüyoruz yüzleri belirsiz daha sonra hemen aceleyle aşşağıya iniyoruz o ara Hocam sağ tarafta ki kapıya vuruyor dokunuyor burda biri var mı kim var diye hemen hızlıca aşşağıya kaçıyoruz geri iniyoruz ve ben kendimim sınıfa girip hocamın girmediğini görüyorum sınıfın başkanı olarakta herkesi yerine oturtuyorum bir kız ısrar ediyor ve kolundan tutup oturtuyorum o ara bir masa yı deviriyor o kız ya da ben sonra o masa yı ben hemen geri kaldırıyorum yanda Hoca var çünkü yandan da müdürü ve müdür yardımcısını görüyorum içeri giriyorlar konuşma yapıyorlar hocamızın neden olup olmadığıyla alakalı ve hatırladığıma göre sınıfı bana emanet ediyorlar işin anlamadığım kısmı ve ya hatırlamadığım kısmı bir an da yok oluyor Hoca halbu ki beraber aşşağıya inmiştik
Hocam ben biraz rüyalarımı önemseyen biriyim çünkü tutuyor yani tuttuğu oldu bir kez bir kaç kez zaten fazla rüya gören biri değilim ama gördüğüm rüyaları ve dini sorularımı size soruyorum. sizden ricam emin olmadığım kısımlarıyla beraber iki şekilde tabir etmeniz.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek grmenin tabiri nedir öğrenmek istiyorum

arifselim
Öncelikle şunu iyi bilmek gerekir ki görülen rüyaların çok büyük bir çoğunluğu tabir edilmez. Çünkü insan gerçek hayattan etkilenerek rüyalar görmesi çok normaldir. Bu rüyanı da maalesef tabir edemeyiz. Bizim anladığımız kadar yorumu olmayan ve berrak olmayan bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek

Wilex21
Rüyamda sevdiğim kızı ve kardeşini görüyordum. Okulda bir tane hocanın kolunun altindaydi ben ona bakıyordum ama sanki beni gormuyorlardi. Sonra hoca birine kufretti kız hiç aldırmadı hala kolunun altindaydi tepkisiz ve üzgün görükuyordu. Ben en yakin arkadaşımla duruyordum sonra dönüp dedim ki kimi sevdiğime mi üzüleyim nasıl biri olduğuna mi diyorum arkadaşım da onaylarcasına ve üzgün ce kafa sallıyor. Sonra okulun merdiveninde iniyoruz bakıyoruz kı kapıyı yarım kapatmislar yemekhaneye inerken kalabalik olmasın diye herhalde diye düşünüyorum. Sonra bakıyorum ki kapıda bantla yapistirilmis bir kağıt var 20 mt oresimde falan kağıdı okuyorum siz nereyi tercih ederseniz gibisinden bir yazı vardı. Yaklaştıkça yazı değişti ve yanlış okuyormusum gibi geldi yazı söyle oldu. " sizin için boylesini tercih ettik" gibi bir şey oldu. Sonra ben sevdiğim kizin çantasını aldığımı fark ediyorum baya bir süre kullandığı çanta 1 2 senelik falan. Yani emanet olarak aldigim ve geri getirmeyi unuttuğum aklıma geliyor kendi kendime ayıp olmasın yarın getireyim diyorum. Ertesi gün gene kantindeyim onlar gelmeden birisi ile tartisiyorum ama bu tartistigim kişi rüyamda baya samimi olduğum biri kim olduğunu hatırlamıyorum. Sonra baya hararetli bir tartısms geçiyo o oturuyo ben karşıdan kızın geldiğini fark ediyorum çocuğun oturduğu sandalyeye tekme atıyorum ama sert değil Ayak kismina sandalyeyı ittirecek kadar bir tekme. Sonra kız zaten olduğum tarafa doğru geliyordu. Elimde çanta kaldırıp "al teşekkür ederim" diyorum. Rica etmeden aliyor ve gerçekte kavga ettigi bir kız orada arkadaşı gibiydi. Kız bana bakıyor gülüyor sonra ben önüne dönüp gidiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

Hocam yorumlarsaniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..


arifselim
Rüyanda tabir edilecek özel bir anlam göremiyoruz. Bu rüya insanın sık sık görebileceği, gördüğü veya görüp unuttuğu rüyalardandır diyebiliriz. Unutmayın her rüyanın bir anlamı olması gerekmez. Ancak ne görülürse görülsün hayırlısını dilemek ve Allah’a havale etmek en doğrusudur. Sende öyle yapmanı tavsiye ederiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek görmek yorumu anlamı tabiri nedir?

Wilex21
Rüyamda sevmediğim bir hocanın evine bir tane arkadaşımla gittigimizi görüyorum. Arkadaşımla samimi değiliz yan sınıftan ama birbirimizi görünce selamlasir konuşuruz. Neyse işte evine gidiyoruz ev baya büyük hocam burasi çok buyuk korkmuyormusunuz diyoruz yok diyor peki canınız sikilmiyormu diyoruz yok canım sıkılmiyor çok sıkılınca anacigimin yanına gidiyorum diyor bende hocam anneniz çok uzakta değilmi diyorum yok çok yakın 2 rekat namazla ayaklarinin altindayim diyor ondan sonra rüya bitmedi ama fazla net ve kayda değer bir şey yok.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Hocama yorumlarsaniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Yinede bu rüya senin açından çok hayırlıdır. Rüya sahibinin istikbalinin açık olmasına, iyi bir eğitim almasına, hedeflerine ulaşmasına ve maneviyatına da değer vermesi gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Daima rüyanın hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba. rüyamda eski okulumdan mezun oluyordum üstümde ilkokulda giydiğim gibi kırmızı forma vardı önce sınıftaydım eski sınıf arkadaşlarımı gördüm onlarla biraz konuştum sinemaya gidelim dedim sonra üst kata çıktım tuvalete gittim orda eski iş yerinde sevmediğim birini gördüm bir tekerlekli sandalyede kız çocuğuna yardım ediyordu morali bozuktu hiç konuşmadan aynaya bakıp çıktım çok kalabalık farklı farklı firmalar giymiş öğrenciler vardı bir bavul alıp elime aşağıya indim öğretmenlerimle helalleştim, sonra annemle ucuz kıyafet satan bir mağazaya gittik ona kıyafet ve 10 liraya çok temiz ve güzel siyah bir bot aldım. karışık bir rüyaydı sizce anlamı nedir teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölümden korkmak

Tohat
Merhaba. Eğitimini sürdürüyorsan bu rüyan aynı şekilde mezun olacağına ve iş hayatında emeline ulaşacak çalışmalarda bulunarak herhangi bir sorun ve sıkıntıya maruz kalmayacak şekilde devam edeceksin. Mezun olmuş kimseler içinse yeni bir dönem olarak adledilir. Atacağın yeni bir adımla işlerine, hayatına yeni bir soluk getirebilirsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okuldayız alt katta çok kalabalık üniversite hocam bağırıyor herkes yukarı çıksın diye ben kalıyorum bir masa kuruluyor hocam ben bir arkadaşım ve liseden 2 arkadaşım oturuyoruz ve arkadaşım hamile duruyor diyor ki ben doğum yaptım doğum kilosu inanmıyorum içimden hamile sanki diyorum ve masada sadece ben 2 kete yedim içli ve 3. De pastırma olduğunu fark ettim ketenin içinde öyle uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün dirilmesi

Tohat
Hayırlı günler. Okul hayatını sürdürenler için eğitimlerine daha çok ağırlık vererek meslekleri alanında kendilerini geliştirmeye çalışacaklarına, genel kültürlerini geliştirerek hem mesleğinde hem de donanımlı bir birey olmak için uğraşacaklarına, yeni hayırlı gelişmelere gebe olduklarına, yeni bir iş, yeni bir fırsat ve yeni bir kısmet olarak tabir edilmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


rüyadaokulveogretmengorme, ruyasinda kizinin okulunu temizledigini gormek, rüyada yeniden okula gitmek imamn nablusu

Bu kategoride yer alan Rüyada otobüs görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada okul ve öğretmen görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.