Anasayfa
1 Ocak 2023, 14:16
sizden8
Abone

Kaza namazı hızlı kılmak

Kaza namazı hızlı kılmak

met1995
Selamin Aleykum,
Gecmis namaz borçlarim var.Planli bir sekilde kiliyorum.Ama ne artiriyorum nede azaltiyorum gunde 6 vakit kaza namazı kiliyorum bir kere.buna ilave olarak 4 yada 5 kere artirilabilir mi.sureleri duzgun eksiksiz bir sekilde hizli kilinabilir mi?


Yorum: Kaza namazı hızlı kılmak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Kaza namazını kılmak için belli bir sınır yoktur. İmkan ve gücün ne kadar el verirse kazalarını kılarsın. Kıraati ve tadili erkanı düzgün yapman şartıyla hafif kılabilirsin ama bu çok hızlı namaz şeklinde olmamalı. Allah kabul etsin.

Bu kategoride yer alan Bu namaz kabul olurmu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaza namazı hızlı kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.