Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Recep ayında kaza yerine nafile oruç tutmak

Recep ayında kaza yerine nafile oruç tutmak

Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum kardeşlerim büyüklerim Allah azze ve celle’nin rahmeti üstünüze olsun! Az önce yine buradan Recep ayında oruç tutmanın mucizevi sevap ve güzelliklerini okudum diyordu ki bu ayın sonu üç gün oruç tutan ahretin dehşetinden sırati geçmenin zorluğundan cehennemden beraat almış olur diyordu nasıl mutlu oldum Allah ne kadar merhametli sübhanAllah…Ancak farkettimki ben nafile tutamam bir sürü kaza orucum var…Onları tutmaya çalışıyorum..onun yerine nafile tutarsam ne olur? Allah razı olsun şimdiden,Allah’a emanetsiniz Hayırlı Receb ayları.!

Okudunuz mu?  Eşine Haksız yere Beddua Eden Kadının Dini açıdan Durumu Nedir?

Yorum: Recep ayında kaza yerine nafile oruç tutmak

arifselim
Ve aleykumusselam kardeşim. Farz oruçlar nafilelerden kat be kat daha önemli ve daha faziletlidir. Şimdi düşün, Allah’u teala nafileye bu kadar mükafat verirken acaba daha faziletli olan bir farz orucuna ne kadar çok sevap verir? Ayrıca kaza daima acilen tutulması gereken bir oruçtur. Önceliğin kaza oruçları olsun. Allah kabul etsin.

Okudunuz mu?  Nasıl Hafız Olunur? Nasıl Hafız Ölünür

Recep ayinin tamamini kaza orucu tutulurmu , recep ayinda nafile oruc tutulurmu, farz oruç borcu varken nafile oruç tutulur mu

Bu kategoride yer alan Nurettin yıldız hangi cemaatten? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Recep ayında kaza yerine nafile oruç tutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.