Anasayfa
16 Ocak 2024, 15:06
missa0555
Editor

Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

Kayıtsız Üye
Gece uyurken yüzüğüm parmağımdaydı ama sabah uyandığımda yatagimin içinde buldum parmağımda yoktu. Ve bu durum beni çok korkuttu bu neye isaret eder?


Yorum: Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

arifselim
Bundan korkacak ne olabilir ki? Gayet normal bir şekilde parmağından çıkmış olabilir yada uyku halinde kendin çıkarmış olabilirsin. İnsanın uyku halinde böyle şeyleri yapması gayet normal bir durumdur.

Okudunuz mu?  Cuma günü ölmek ve gömülmek

Yorum: Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

Kayıtsız Üye
Muhtemelen, gayet normal bir durum diyeceksiniz ama dün gece (iki elimde de serçe parmaklarımda yüzük var sünnet diye) ki ikisininkinde çıkarılması gayet zor, Allah’ın izniyle sağ tarafıma yattım sağ elim başımın altında ( yanımda da tespihim var bana yakın şöyle üçe katlanmış şekilde) ve sabah uyandığımda sağ elimdeki yüzük çıkarılmış ve düzgün bir şekilde tespihimin yanında duruyor ve tespihimde de hiç bir bozulma yok (hani uykuda değmiş değilim manasında), hatta hatırladığım kadarıyla elim hala sağ yanağımdaydı. Açıkçası şaşırdım o duruma… lütfen açıklarmısınız mümkünse

Okudunuz mu?  Aile içi geçimsizlik nedenleri

Yorum: Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

Kayıtsız Üye
Aynı şeyi yasadım dün gece.sabah namazına uyandım yüzüğüm yok.kendiliğinden çıkabilecek bir yüzük kesinlikle değil.hala tedirginim.

Bu kategoride yer alan Kadın imam nikahını bozabilirmi? bozabiliyorsa hükümleri nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.