Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Karı koca hakkı

Karı koca hakkı

Kayıtsız Üye
eşim hakkımı helal etmem diyor bana ama kendisi bana çok haksızlık yaptı. ben 24 yıldır çalışıyorum emekliliği hak ettim emekli olmamı istemiyor evin tüm masraflarını ben karşılıyorum kendisi emekli ama eve bir kuruş harcamıyor. zamanında aldığı evleri iki çocuğu var onlara verdi tapusunu. benimde bir çocuğum var ona bir şey yok. 24 yıldır çalışıyorum bir şey sahibi olamadım resmen beni sömürüyor şu anda evde ben işteyim çok zoruma gidiyor bir kadın olarak yoruldum hem ev hem iş ne yapacağımı bilemiyorum.

Okudunuz mu?  Kadın kocasını boşayabilir mi ?

Yorum: Karı koca hakkı

mum
Anladığım kadarıyla sizin başka eşlerinizden çocuklarınız var. Konu anlattığınız gibiyse size haksızlık yapılıyor ve bu kul hakkıdır vebali büyüktür.
Dinen, Siz çalışmak zorunda değilsiniz. Sizde kocanız istemese de emekliye ayrılın ve maddi hakları paylaşın.

Bu kategoride yer alan Kuran okurken tüylerin ürpermesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karı koca hakkı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.