Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada doğum yapan kadın görmek

Rüyada doğum yapan kadın tabiri

Kayıtsız Üye
S.aleykum arkadaşlar rüyamda taksideyim tanimadigim bir kadin hamile ve dogum yapiyor bebegi hatirlamiyorum ama sonrasinda kusmaya başlıyorum ama çok afedersiniz acik renk kaka kusuyorum sonra tekrar midem bulaniyo uyaniyorum yorumlarmisiniz lütfen


Cevap: Rüyada doğum yapan kadın tabiri

Fetva Meclisi
Rüyada doğum görmek ne demek kısaca

Rüyada doğum görmek sıkıntıdan kurtulmaya tabir edilir. Rüyada doğum yaptığını veya yaptırdığını görmek, sevineceği bir haber alacağına yorumlanır. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir….


Rüyada doğum yapan kadın görmek

Kayıtsız Üye
S.a bu gun sabaha kadar rüya gördüm çok karışıktı hamileyim benimle birlikte hamile olan bir akrabamiz var fakat ben onun yerine hamile olmayan diğer akrabamiz gördüm doğum yapmıştı kır bir yerde etkisi yanındaydı tek başına 11saat orda kalıp doğum yapmıştı ben hayret ediyordum nasıl doktora gitmesin yanlız yaptım diye o umursamiyordu bebeğine yemek veriyordu bebegi konuşuyor yürüyordu benim azim açık kalmıştı inanamıyorum olanlara sonra kaynimi görünce mi gördüm karnimdan sesler geliyordu bebek değişik sesler çıkarıyordu korkuyordum kadinin biri geldi dua okudu bana bir sey yedirdi fakat hala çok garip ses çıkarıyordu bebek gitmek istiyordum eve ne olur detayli yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması

Yorum: Rüyada doğum yapan kadın görmek

arifselim
Aleykum selam. Tanıdık olan birini doğum yapmış olarak görmek hayırlıdır. Bu sıkıntılarından kurtulacağın anlamında yorumlanır. Bu kadını ve bebeğini ne kadar iyi ve güzel bir şekilde görmüşsen bu o kadar güzel anlamda yorumlanır. Hem senin hemde bebeğin için güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ve kanaması

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda bir kadın doğum yapmak üzere idi. Kadın hastaneye gitmeyi reddediyordu bu yüzden kadınlar doğum yaptırtmaya çalışıyorlardı. Kadınların arasında annem de vardı. Doğum sırasında ben dışarıda bekliyordum. Uzun süre geçti fakat çocuk doğamadı. Annem geldi ve kızım çocuk gelmiyor seni bekliyormuş dedi. Bende gidip çocuğu çıkardım. Saçlı bir erkek çocuğu idi. Sonra çocuğu annesinin yanına yatırdım.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için çok hayırlı ve güzeldir. Rüyayı gören kişinin sağlam ve iyi bir düzen kurmayı başaracağına, işlerini yoluna koyacağına ve bulunduğu çevresi ile iyi geçinen birisi olacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelamünAleyküm. Rüyamda arkadaşım Doğum yapacağı için hastaneye gidiyordum. Hastanede babasıyla karşılaştık bana odaya girmemi söyledi. Arkadaşımın odası diye girdiğim odada 8-10 tane hamile kadın Doğum yapmak üzereydi. Bazıları şişmiş görünüyordu. Fakat rüyamda bu durum normal birşeydi. Bazılarının Doğum yaptığını görerek odanın sonundaki arkadaşımın yanına gittim. Bebeğini yanlış hatırlamıyorsam doğurmuştu o da. Ne anlama geldiğini fazlaca merak ediyorum. Rüyamdaki arkadaşım 3 hafta önce bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Ve ben gece yatmadan önce içinde olduğum sıkıntılar için Allah’tan yol göstermesini isteyerek uyumuştum. İnşAllah iyi birşeydir.Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen doğum yapan kişi tanıdık ise bu rüya çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin çektiği bazı sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin geçmesine ve çok mutlu olacağı bir hayat sürmesine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben bekarım rüyamda evli idim eşim hamile doğum yapiyordu ben yardımcı olmaya calisiyordum ama bebek cikmiyordu yorumlarmisiniz esimin yüzünü falan gormedim kim oldugunu bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Diken görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bekar bir kimse için ileride önüne çıkacak olan zorluklara ve engellere işaret olarak kabul edilir. Bu sıkıntılar genellikle maddi ve iş hayatından kaynaklanabilir. Yinede rüyanın hayrını dilemek en doğrusudur ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb.ben rüyamda hamileydim ve doğum yapmaya çalışıyordum karnımın içinde yırtılma hissettim sancı ikinma içindeydim ama doğmadı bebek ve o anda göze benzer bir cisim kustum ve ardından iğnelik üzerinde toplu iğneler vardı bunuda kustum korkarak uyandım lütfen cvp verin aydınlatın

Okudunuz mu?  Rüyada düğünde ağlamak

arifselim
Merhaba. Bu rüya ancak sana özel yorumlanırsa isabetli olabilir. Genel itibariyle başarmanın eşiğinde olmaya ve bir işinin sonuna çok yaklaşmış olmaya yorumlanır. Rüyandaki kusmak ise bazı pişmanlıkları ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben deniz kenarında kumsalı üstünde tanımadığım üç genç kadının doğum sancısı çekerek okunarak doğumunu gördüm yardım ediyordum. Bebekleri görmedim, kan görmedim. Tabir ederseniz memnun olurum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kişilik ve huy olarak etrafınızdaki yakınlarınız size karşı sevgi beslediğini, etrafınızda düşman veya kötü niyetli kimselerin olmadığı veya varsa bunları çok kolay bir şekilde etkisiz hale getireceksiniz anlamına gelen hayırlı bir rüyadır.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda doğumhane gibi bir yerdeyim hastaneden çok tuvalete benzeyen bir yerdi ben alt kattaydım annem beni üst kata gönderdi doğum yapan kadınlara yardım et dedi ben çıktım bir kadın doğumdan çıkmış onu görmüyorum diğer kadını görüyorum doğuma hazırlanıyor belden aşağısını çıplak gördüm o an ayağım kayıp düştüm sağ kolumun üstüne kolum kirlendi ben de oradaki muslukla kolumu temizledim suyla yıkadım yorum yaparsanız sevinirim


arifselim
Çok anlamlı ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin kazancının artacağına, çevresiyle olan tartışmaların biteceğine ve sonuç olarak içinde olduğu sıkıntılarının tamamının geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Srsm
Rüyamda annemi doğum yaparken görüyorum bana gelip karnımı tutmasını söylüyor sonra birden çocuğu eline alıyor ve düşmüş gibi oluyor bebek ardından bir yere yatırıp yüzünü siliyor mendille ve bana bebeğin ne kadar güzel olduğunu söylüyor ve bakmamı istiyor bende bakıyorum bebek çok küçük ve çok güzeldi yorumlarsanız sevinirim teşekkürler..


Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin hayallerinin peşinden gideceğine ve bu konuda sonu görebileceğine, hayırlı gelişmelere tanık olacağına, bu gelişmeler sayesinde hem maden rahatlayacağına hem de çevresinde kendine iyilik edenler dışındakileri uzaklaştırabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz sularının yükseldiğini ve kıyamet koptuğunu görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda en yakın akrabam hamileydi onun kız bize gelmiştik sözde o gün bizde kalacaktı oyla hala kızı bende kalacaktı akşama doğru annesi aradı ben doğum yapıyorum gel hemen diye o gitti bende başka bir yere gitmek için evden çıktım bir suru özel harekatçılar vardi çıkarsanız vururum sonra rast gelen bir arabaya bindi bir kız arkadaşla birlikte bir hastanede hapis oldu telefonda yoktu tam çıktık plastik mermi yanağıma deydi yanağım yara oldu acımıyordu ama sonra uyandım


Tohat
Hayırlı günler. Alınacak olan haberin yankı uyandırmasına ve rüya sahibinin hayatında gelişecek olumlu olaylarla birlikte mal, mülk, şöhret, ünvan gibi konularda bereketi göreceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

rüyada doğum yapan kadın görmek diyanet, rüyada doğum yapan kadın görmek, rüyada doğum yapan kadın görmek ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada deprem olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada doğum yapan kadın görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.