Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Dübürün içinde pisliklik kalması namaza engel mi

Dübürün içinde pisliklik kalması namaza engel mi

Kayıtsız Üye
Bn tuvaletteyken temizleme işlemini bitiriyorum sonra peçete ile kurulduğunda dübürümün içine biraz sokunca biraz dışkı olduğun görüyorum bunun miktarı 3tane toplu iğnenin yana getirilmesini düşünün bu yüzden o dışkı bitene kadar tuvalette kalıyorum hatta namazında engel oluyor 1 saat kalmışlığın bile olmustur yardım edin o kadar pislik namaz engel olurmu

Okudunuz mu?  Günlük yapılması gereken zikirler

Yorum: Dübürün içinde pisliklik kalması namaza engel mi

arifselim
Büyük abdest temizliğinde sadece dış kısmından sorumlusun. Dış kısımda bir pislik kalmadığında temizlik yapılmış olur. İç kısım temizlenmesi gerekmez/temizlenmez. Boş yere kendine sıkıntı yapmamalısın.

Bu kategoride yer alan Birine iftira attım ve çok pişmanım. ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dübürün içinde pisliklik kalması namaza engel mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.