Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

İsrail – Yahudiler lanetli mi?

İsrail – Yahudiler lanetli mi?

tugyanedo
slm arkadaşlar ben bu israil lilerin neden lanetlendini ögrenmek istiyorum nerden nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz ?


Cevap: israil

sanal ankebut
Kaynak mı arıyorsun..KUR’AN-I KERİM’den daha büyük ve daha doğru kaynak bulamazsın..çünkü yaptıklarına ve yapacaklarına (hepimiz için geçerli burası) ALLAH’tan daha iyi tanık mı var ?

selam ve dua ile


Yanıt: israil

ebuturab
< Kaynak mı arıyorsun..KUR’AN-I KERİM’den daha büyük ve daha doğru kaynak bulamazsın..çünkü yaptıklarına ve yapacaklarına (hepimiz için geçerli burası) ALLAH’tan daha iyi tanık mı var ?

selam ve dua ile >

Allah razı olsun tek kaynak kuranı kerim net bir şekilde açıklanmıştır, Resulu Ekrem sav efendimizde hadislerinde açık bir şekilde bunu anlatmıştır…daim dua

Okudunuz mu?  Namazda gelen düşünce, içten gelen ses

Soru: israil

mumsema
< slm arkadaşlar ben bu israil lilerin neden lanetlendini ögrenmek istiyorum nerden nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz ? >

Ali İmran Süresi 111-112-113

111. Onlar (ehl-i kitap) size, incitmekten başka bir zarar veremezler. Sizinle savaşa girecek olsalar, size arkalarını dönüp kaçarlar. Sonra kendilerine yardım da edilmez.
112. Onlar (yahudiler) nerede bulunurlarsa bulunsunlar, Allah’ın ahdine ve insanların (müminlerin) himayesine sığınmadıkça kendilerine zillet (damgası) vurulmuştur; Allah’ın hışmına uğramışlar ve miskinliğe mahkum edilmişlerdir. Çünkü onlar, Allah’ın âyetlerini inkâr ediyorlar ve haksız yere peygamberleri öldürüyorlardı. Bu da, onların isyan etmiş ve haddi aşmış bulunmalarındandır.
113. Hepsi bir değildir; ehl-i kitap içinde istikamet sahibi bir topluluk vardır ki, gece saatlerinde secdeye kapanarak Allah’ın âyetlerini okurlar.


midnitexpress
yahudiler berbat herifler koskoca ABD yi kendisinin kolesi yapmis hemde onu kullanip bütün dunyayi kendi kolesi haline getirmeye calisiyorlar neymis efendim kendileri ustunmus, diğer milletler kendilerine hizmet etmek için yaratilmismis.bu adamlar ABD de sermayenin belki %80 nine sahip ve sahip olduklari tv ve radyo kanallariyla amerikan milletinin beynini yikiyorlar eğer bugün hristiyanlar islamiyetten nefret ediyorlarsa bunun sebebi yahudilerdir. ABD koskocaman bir hapishane gibi bir ulke yahudi sahip oldugu medyayla istedigi haberi istedigi sekilde veriyor disardan iceriye sakincali bir haberin girmesinede engel oluyor.gecenlerde michael jackson resmen musluman oldu bu haber bütün dunyada gecti ama ABD de gecmedi ne hikmetse. bu adamlar 1963 yilinda ABD baskani j.f. kennedy i oldurduler kimsenin sesi cikmadi olayi ort bas ettiler. zaten kennedy gittikten hemen sonra ABD devleti yahudinin kolesi olmustur. kennedy bir konusmasinda resmen yahudilerden ve onlarin gizli islerinden bahsediyordu, israile ve onun nukleer silahlanmasina karsiydi.benim en çok takdir ettigim kisi adolf hitler dir kendisi avrupada iyi bir temizlik yapti yahudinin yedigi en güzel tokat oldu. tabiki o tokadi attiranida unutmamak gerek.

Okudunuz mu?  Tuvaletteki musluklar necis mi

DZALBAY
< benim en çok takdir ettigim kisi adolf hitler dir kendisi avrupada iyi bir temizlik yapti yahudinin yedigi en güzel tokat oldu. tabiki o tokadi attiranida unutmamak gerek. >
İnanmayabilirsin amma,o tokadı yahudilere attıran da yahudilerdi.Yahudilere acıyan dünya bu tokattan sonra onları devlet olarak kabul etmek durumunda kaldı.O tokat dediğin şey, çok ince planlanmış bir siyonist planıydı.Bu gün bunu ispatlayan bir sürü belge ortada dolaşıyor.Onların her hareketi çok güzel planlanmış yahudi, sabetay veya siyonist oyunlarından başka bir şey değildir.

Okudunuz mu?  Bir abdestle kaç namaz kılınabilir ?

esin-ti
Allah c.c İsrailoğullarını kün emri ile yerin dibine sokamazmı ? Ama şüphesiz o sabırlıların en sabırlısı……..Sabrediyor Allah c.c….

Allah c.c müslümanlara zulmedenleri,bu zülme ortak olanları,bu zülmü destekleyenleri elbette cezasız bırakmayacaktır..Şüphesizki O İsrailoğullarına lanet etmiştir….Ve Allah c.c diyorki:

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH’IN ADIYLA:

فَبِظُلْمٍ مِنَ الَّذِينَ هَادُوا حَرَّمْنَا عَلَيْهِمْ طَيِّبَاتٍ أُحِلَّتْ لَهُمْ وَبِصَدِّهِمْ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ كَثِيرًا

Fe bir zulmin minellezîne hâdû harremnâ aleyhim tayyibâtin uhıllet lehum ve bir saddihim an sebîlillâhi kesîrâ(kesîran).

Artık Yahudilerin yaptıkları zulümlerden ve birçok kişiyi Allah’ın yolundan men etmeleri (alıkoymaları) sebebiyle, kendileri için helâl kılınmış olan temiz ve güzel şeyleri onlara haram kıldık.

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH’IN ADIYLA:

وَأَخْذِهِمُ الرِّبَا وَقَدْ نُهُوا عَنْهُ وَأَكْلِهِمْ أَمْوَالَ النَّاسِ بِالْبَاطِلِ ۚ وَأَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ مِنْهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا

Ve ahzihimur ribâ ve kad nuhû anhu ve eklihim emvâlen nâsi bil bâtıl(bâtılı) ve a’tednâ lil kâfirîne minhum azâben elîmâ(elîmen).

Ve (bu) ondan (ribâdan) nehyedilmiş oldukları halde ribâ (faiz) almaları ve insanların mallarını haksızlıkla yemeleri sebebiyledir. Ve onlardan kâfir olanlar için "elîm azap” hazırladık.

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH’IN ADIYLA:

Okudunuz mu?  Cenabet iken tuvalete gitmek.


وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ ۚ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا ۘ بَلْ يَدَاهُ
مَبْسُوطَتَانِ يُنْفِقُ كَيْفَ يَشَاءُ ۚ وَلَيَزِيدَنَّ كَثِيرًا مِنْهُمْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ طُغْيَانًا وَكُفْرًا ۚ وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ ۚ كُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ ۚ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا ۚ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ

Ve kâletil yehûdu yedullâhi maglûleh(maglûletun) gullet eydîhim ve luınû bimâ kâlû bel yedâhu mebsûtatâni yunfıku keyfe yeşâ(yeşâû) ve leyezîdenne kesîran minhum mâ unzile ileyke min rabbike tugyanen ve kufrâ(kufren) ve elkaynâ beynehumul adâvete vel bagdâe ilâ yevmil kıyâmeh(kıyâmeti) kullemâ evkadû nâran lil harbi etfeehallâhu ve yes’avne fîl ardı fesâda(fesâden) vallâhu lâ yuhıbbul mufsidîn(mufsidîne).

Yahudî’ler: "Allâh’ın eli bağlıdır (Allâh cimridir)" dediler. Onların elleri bağlandı.Ve bu sözlerinden dolayı lânetlendiler. Hayır, bilâkis! O’nun iki eli de açıktır. Nasıl isterse öyle infak eder (verir). Ve Rabb’inden sana indirilen şey (ilahî buyruklar), mutlaka onlardan birçoğunun azgınlığını ve küfrünü arttırır. Ve biz onların arasına kıyamete kadar sürecek düşmanlık ve kin ilka ettik (ulaştırdık). Her ne zaman harb için bir ateş yaktılarsa, Allâh onu söndürdü.Ve onlar yeryüzünde fesat çıkarmak için çalışırlar. Ve de Allâh , fesat çıkaranları (bozgunculuk yapanları) sevmez.


kasapdede
gözlemin doğru,ben kasapdede bazı yazılarım var ,tavsiyem bir ğöz at. Allah’a emanet ol

Okudunuz mu?  Ferhat Ve Şirin hikayesi gerçekmi?

kasapdede
Evet kardeşim hemde sayılarını yanlız Allah bilir.Bir tanesi musa peygambere görev verdi Allah,kızıldeniz yarılıp karşıya geçirdi israil kavmini Allah ,firavundan kurtulunca ilk işleri altın ve gümüşü eritip dana yaptılar ona tapmaya başladılar.Allahı unutup. Allah da kırk yıl orada bıraktı onları ceza aldılar.bunlar böyle bir kavimki komşusu yok dostu yok işleri kan dökmektir,tabiki osmanlı dönemi hariç.inşaAllah döktükleri kan onları boğacaktır.o dur bu dur lanetliler .Kasapdede:şazi bayram

Okudunuz mu?  İhtilam bize Allahın bir lütfu mu?

Kayıtsız Üye
bu lanet nasıl bir lanet? muslumana yapilan yahudi zulmu gorulmuyomu peki?filistinin halini gormuyormuyuz? Hersey ellerinde medyadan tutunda bütün yiyebjek icecek markalari dunyadaki en çok zengn sayisi hepsi onlarda degilmi? Bu nasıl bir lanet?


yahudiler neden lanetlenmiştir, israil lanetlenmiş millet, israiloğulları lanetli mi

Bu kategoride yer alan Türk askeri ölürken gerçekten şehit olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsrail – Yahudiler lanetli mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.