Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Zina yapan bir erkeği sevmek, Allah’tan istemek günah mıdır?

Zina yapan bir erkeği sevmek, Allah’tan istemek günah mıdır?

Kayıtsız Üye
4 senedir çok sevdigim birisi var. Tanidigim gunden beri her gun her an beni sevmesi için dua ediyorum sabah aksam agliyorum. Beni sevmiyor dahada kotusu her gecen gun uzaklasiyor istemedigini soyluyor. Neden olmuyor diye sorguladim, bu kisi çok fazla zina yapiyor ama dua ederken hep onun benim için hayirli olmasini diledim. Kotu biri oldugumu dusunmuyorum neden bu kadar aci cekiyorum bu konuda anlayamiyorum. O kotu biriyse eğer sebep oysada, baskalarini seviyor bazen onlarda duzgun insanlar elbet bir gun onlardan biriylede evlenicek. Onlara yar olucak ama bana neden olmuyo kimse onun için bu kadar dua etmemistir Allaha. Ben halime sukreden biriyim yanlis anlasilmasin isyan ediyor gibi ama neden olmadigini neden bunu yasadigimi çok merak ediyorum neden dualarim kabul olmuyor 🙁

Okudunuz mu?  Eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu

Yorum: Zina yapan bir erkeği sevmek, Allah’tan istemek günah mıdır?

Prens
Hayırlısıysa olsunun anlamı hayırsızsa olmasın demekte oluyor. Hayırlısıysa olsunu neden illada olsun diye beklersin. Hem anlatımına bakılırsa ahiretide kötü durumda haliyle hayırlı da gözükmüyor. Hayırlı kişi senin ahiretini kurtaracak kişidir.

Okudunuz mu?  Hacamat nedir hangi gün ve saatlerde yapılır

Yorum: Zina yapan bir erkeği sevmek, Allah’tan istemek günah mıdır?

Emirali99
Kardeşim durumuna sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. . .
Şöyle ki:
Yıllarca çektiğin sıkıntılar, katlandığın acılar için insan üzülüyor tabi ama öbür taraftan Allah sana o çocuğun sebebiyle yıllarca dua ettirmiş. . belki bu vesileyle Allah katında saliha kişiler arasına girmişsindir. . .

Okudunuz mu?  Dini nikah nasıl kıyılır? kişi kendi nikahını kıyarken neler yapar?

Efendimiz çektiğimiz her sıkıntının Allah katında çok hayırlara vesile olduğunu söyler. . . bilemeyiz. .

Kimi dua eder Allahım ne olur erkek evlat ver , erkek evlat ver, erkek evlat ver der durur. Bilmiyor ki ondan FİRAVUN çıkacak. . .
Kimi de aman kız evlat istemiyorum der durur. Bilmiyor ki ondan MERYEM çıkacak. . .

Okudunuz mu?  Eşim sürekli bela okuyor küfür ediyor

Çocuk eczaneye gidiyor , doktor amca bana şuradaki renkli ve güzel kutuyu versene der. Doktor o kutuyu bildiği için vermez.
Çocuk yine ister.
Doktor vermez.
Çocuk ısrar eder.
Doktor yine kesinlikle uygun görmez. Zira içindeki bir madde çocuğu ya felç eder ya kanser. . . ama Çocuk bunu bilmez. .

Okudunuz mu?  Büyüklere saygı hadisleri

Şu halde Çocuk ağlaya ağlaya dışarı çıkıp , Doktor beni sevmiyor, istediğimi vermiyor demesi pek divanece bir davranış olur. . .


Allahtan haram istemek günah mı, Sevmek gunahmidir

Bu kategoride yer alan Hatime başlarken ne yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yapan bir erkeği sevmek, Allah’tan istemek günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.