Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:30
missa
Abone

Hayırlı ve Bol Müşteri için Dua ve Zikir?

Hayırlı ve Bol Müşteri için Dua ve Zikir?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, Hayırlı ve Bol Müşteri için Hangi Duaları Okumam ve Esmaları Zikretmem Gerekir?


Yorum: Hayırlı ve Bol Müşteri için Dua ve Zikir?

arifselim
Aleykum selam. Kazanç ve bereket için bir çok dua örnekleri vardır. Unutulmamalıdır ki en mükemmel dua ilk önce fiili duadır. Yani gerekli olan her türlü tedbirler alınmalı ve gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Daha sonra da sözlü dualar gelir.

Okudunuz mu?  İslama göre miras paylaşımı (kız ve erkek payları)

Bol kazanç, helal kazanç için her gün 7 defa okunmalıdır.

"Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme Rabbi Cebraile ve İsrafile ve Mikaile ve Azraile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube vet Tevrate vez Zebure vel İncile vel Furkanel Azim. Velahavle ve la kuvvete illa billahil azim. La ilahe illa hüvel melikül haggul Mübin. Ya Allah ya hayyu ya gayyum Muhammedin Resullullah sadikul va’dül emin. İnnAllahe hüverrezzakul zül kuvvetil metin. Ya Allah, Yarabbi, Ya hayyu Ya gayyum Ya Zel Celali vel ikram. Esselüke Allahümme Bismikel azimel azam en terzugni rızgen helalen tayyiben bir rahmetike ya Erhamerrahimin."

Okudunuz mu?  Tevekkül ve teslimiyet

Hayırlı ve Bol Müşteri için Dua ve Zikir?

Bu duayı iş yeri sahipleri sabahları 7 defa okur ve işyerine üflenirse, bol kazanç elde edilir. Gelen müşteri sayısında artış olur. Bu dua işyerine asılabilir.


müşteri bereketini arttırmak için dua, dükkana müşteri gelmesi için dua, bugün çok müşteri gelmesi için okunacak dua

Bu kategoride yer alan Ettehiyyatü hanefi mezhebine göre başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hayırlı ve Bol Müşteri için Dua ve Zikir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.