Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saz çalmak

Rüyada saz çalmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanım rüyamda ablam kıyafet alışverişi yapmıştı dolabı bir açtım boğazlı Kazak filan vardı ona mevsimsiz niye aldın diyordum onu alacağına kediye mama alsaydın diyordum sonrada bı saz aldım elime sazın telleri beyazdı plastikten oyuncak gibiydi sanki çalmaya başladım saz calmayi. Bilmem normal hayatımda ama güzel çalmaya başladım sazdan da ses geliyordu şarkı sesi bende eşlik ediyordum yorumlarsaniz çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

Yorum: Rüyada saz çalmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için işlerinde ve düşüncelerinde hedeflerine isabet ediyor anlamındadır. Onun bu özelliklerinden dolayı göze geliyor olmasına ve kıskanılmasına tabir edilir. Bu rüya bir uyarı gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin kol saati hediye etmesi

Rüya da saz çalmak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da okuldayım sınıftayım dersimiz müzik hocamın bağlamasını alıp çalmaya çalışıyorum ama çalmayı bilmiyorum deniyorum sonra başka bir hoca bunu çalabilir misin diyor o ara türkü söylüyorum sınıfta ki arkadaşlarım da beni izliyor bu rüyanın tabiri nedir? Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada saz çalmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin önüne aksilikler çıktığına, kıskanıldığına ve bazen göze geldiğine işaret eder. Kendisi gibi olmasını isteyipte olamayan kimselerin bulunduğuna da tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğini dargın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saz çalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.