Anasayfa
17 Temmuz 2023, 0:08
sizden07
Abone

Kardeş dövmek

Kardeş dövmek

Rich
merhabalar ben kardeşlerimi çok severim onların büyüyünce kötü bir insan olmamaları için elimden geleni yapıyorum fakat bir kardeşim varki defalarca büyüklerine karşı saygılı olmasını istediysemde malesef hala aynı hatayı yapmaya devam ediyor bende haliyle çok sinirleniyorum ve bir kaç tane patlatıyorum (ağlamayacağı kadar) fakat sora çok pişman oluyorum ne yapmam gerek

Okudunuz mu?  Tövbe eden cezasını çeker mi

Yorum: Kardeş dövmek

arifselim
Merhaba. Kardeşine iyilikle ve örnek olarak ona doğruyu ve güzeli göstermen gerekir. Nefret ettirerek değil sevdirerek ve kendini sevdirerek ona anlatman gerekir. Ona tokat atmakla ona iyilik ettiğini sanabilirsin ama bu tam tersine dönebilir.

Bu kategoride yer alan İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeş dövmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.