Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Yaşamaktan Zevk Alamıyorum

Yaşamaktan Zevk Alamıyorum

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum nedenini bilmediğim bir şekilde herşeyden usandım hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli mutsuzum bu durum dini konularda da böyle onlarıda isteksizce yapıyorum bakın ibadetlerimi eksiksiz yapmaya çalışıyorum fakat çok yoruldum bana mutluluk bir adım ötede denilse o adımı atamıyacak durumdayım. Ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Yoldan çıkan koca için dua

Yorum: Yaşamaktan Zevk Alamıyorum

arifselim
Aleykum selam. Mutlaka seni bu hale sokan nedenler vardır. Ama bunu çözmenin bir yolu da dua, namaz ve kuran okumaktır. Güvendiğin bilgili kimselerden bilgi ve destek alabilirsin. Sorunların ne olduğu belli olduktan sonra onları çözmek de daha kolay olur. Allah’ın izniyle.

Bu kategoride yer alan Kızımın berra olan adını sadece kulağına ezan okuyarak başka adla değiştirmek yeterli olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaşamaktan Zevk Alamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.