Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ben bekarim rüyamda sevdigimle evlenmisiz hamileyim.Doktor bana yurumeye izin vermiyor.Ben magazaya gitmek istiyorum.Sevdigime tuvalete gitmek istedigimi soyluyorum.Birden kendi evimizi goruyorum.Tuvaletden ciktiktan sonra sevdigimin kucaginda erkek bebek goruyorum.Anlami nedir?teşekkürler


Yorum: Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

arifselim
İyi günler bu rüya bekar bir kız için kısmetli ve başarılı işlerin gerçekleşeceği anlamındadır. Bazende evlilikle alakalı olarak sevineceği şeylerin meydana geleceğine ve beklentilerinin karşılanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Binmek görmek (İmam Nablusi)

İstihare de bekar kızın kendini hamile görmesi

Kayıtsız Üye
Sevdiğim bey ile evlilik kararı aldım. Lakin istihare namazı kılmayı tercih ettim. İlk gece Rüyamda hamile olduğumu karnımın şiştiğini gördüm. İkinci gece ise beyaz yeşil bir bezle siyah kıllarımı aldığımı, yeşil beyaz bezi koyduğum siyah kılların yok köklendiğini gördüm bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun

Okudunuz mu?  Rüyada besmele ve şehadet getirmek

Yorum: Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

arifselim
İstihare işareti için her iki rüyanda hayırlı ve olumlu olarak kabul edilir. Zaten bu his kalbe gelir ve insan bunu hisseder. Bunun içinde rüya görmek bile şart değildir. İnsanın kalbinin sadece bir yöne meyletmesi ve hissedilmesi yeterlidir.

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe bellemek

rüyada.birinin sizi hamile gormesi

Bu kategoride yer alan Rüyada bilgisayar virüsü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.