Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa1
Abone

Evde Gonzales Hamster Faresi Beslemek Caiz Mi

Evde Gonzales Hamster Faresi Beslemek Caiz Mi

Kayıtsız Üye
Fare oldugu için egitmek çok zor ortaliga pisliyor biz pisledigi yerden diskisini aliyoruz atiyoruz ama orayi temizlememize gerek var mi silip temizlemeli miyiz birde pisligi uzerine de bulastigi için yerde dolastirmak caiz midir necis midir

Okudunuz mu?  Başkaları adına yapılan umre veya nafile tavafların hükmü nedir?

Yorum: Evde Gonzales Hamster Faresi Beslemek Caiz Mi

arifselim
Farenin kendisi necistir ve evin içinde beslenmesi caiz değildir. Pislediklerini temizlemek zorundasınız. Eğer pislik üzerine de bulaşıyorsa evin içinde dolaşması ile her tarafa bulaşmış olur. Size tavsiyem evin içinde beslmemektir.


Yorum: Evde Gonzales Hamster Faresi Beslemek Caiz Mi

Acizanekul
Fare beslenmez evde ,pistir

Okudunuz mu?  Karım evi terk etti

Yorum: Evde Gonzales Hamster Faresi Beslemek Caiz Mi

Kayıtsız Üye
Şu fare besleyenlerin aklından zoru olduğunu düşünüyorum başka besleyecek bişeye bulamadınızmı ben fare gördüğüm evde bişey yiyip içmem dokunmuştur diye millet besliyor 😁😀😷


Kayıtsız Üye
Bi fareyi iyileştirmek için besleyebilir miyiz? Doğru dürüst ayağının üzerine basamıyor. Dışarda yaşıyordu daha önce. Bir kedinin saldırısına uğradı ve hayvan çimenin üzerinde yatıyordu. Onu yapraklarla elime aldım ve eve getirdim. Evin içinde yerde dolaştırmıyorum sadece bir sepetin içinde. Doktorun verdiği vitamini veriyorum. Bu fare zararsız bir hayvan daha küçücük büyüyecek. Ona meyve sebze ot kuruyemişler veriyorum. Çok iyi bakmaya çalışıyorum sağlığına kavuşmasını istiyorum. Böyle dışardan yakalayıp da evcilleştirenler de varmış bunları. Ele alıştırıyorlar ve hiç ısırmıyorlar. Şöyle düşünüyorum şu an: eğer iyileşince fareyi salarsam yine bir başka kedi saldırırsa yada bir başka hayvan.. hayatı boyunca güvende sağlıklı huzurlu olmasını isterim.. Onu eve getiresiye kadar hiç aklıma gelmezdi bir fare beslemek. Çok tatlı bir fare kendini ellerini yalayarak temizlemesi hareketleri felan. Bu fareyi iyileştikten sonra dışarı salmam gerekir mi? Şu an onu beslemek uygun mu?

Okudunuz mu?  Zinanın tevbesi kabul olunurmu

mum
Fareyi iyileşinceye kadar koruma altına almanızın bir günahı yoktur aksine sevabı vardır ama iyileştikten sonra doğal ortama bırakmak gerekir.


evde fare beslemek caiz midir, hamster beslemek günah mı, Heöster bakmak caiz mi

Bu kategoride yer alan Allah'ın hükümleri ne demektir nelere denir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde Gonzales Hamster Faresi Beslemek Caiz Mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.