Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

Sevdiğine hayırlısıyla kavuşmak için dua

Sevdiğine hayırlısıyla kavuşmak için dua

Semasema123
Selamün aleykün arkadaşlar. Benim sevdiğim birisi var. Fakat bu karşılıksız. Beni üzmekte istemiyor. Ama ben Allah a inaniyorum. Oyuzden hep dua ediyorum. O bana hayırlı olsun nasibimde olsun hayirlisiyla istiyorum. Gerçekten çok istiyorum. Yanlış şeyler olmasın sadece beni sevsin zamanı gelince de eşim olsun istiyorum. Benim inancım var. Eğer nasibimde hayirlisiyla yoksa artik bitsin bu sevda canimi acitmasin diyorum. Ama hep hayirlisini istiyorum. Ve o hayirli olsun diyorum. Allah hayirsizi hayirli yapacak güçte. Ne dilerse o olur. Size sorum bana önereceğiniz bir dua varmidir? Birde ‘ dua kaderi değiştirir. ‘ diye bir sözün doğruluğu nedir acaba?

Okudunuz mu?  E100 E102 ne demek?

Yorum: Sevdiğine hayırlısıyla kavuşmak için dua

arifselim
Aleykum selam. İnsanın birine gönül vermesi elinde olmayabilir. Ancak insanın duygularının esiri olması ve kendi iradesine sahip çıkmaması kesinlikle yanlıştır. Hayırlısı olması için dua edebilirsin ama bunu acıya dönüştürmek ve adeta inat edercesine bağlanmak hatadır. Allah katında dua ille değişen şeyler vardır ama Allah’ın ilmi katında olan ise değişmez.


Sevdiğine kavuşmak için dua paylaşır mısınız. internette çok karışık şeyler var ve yanlışlıkla da olsa şirke girmek istemiyorum.

sma
Sevdiğine kavuşmak için dua paylaşır mısınız. internette çok karışık şeyler var ve yanlışlıkla da olsa şirke girmek istemiyorum.

Okudunuz mu?  Müslümanlığımın derecesini ve Allah katında yerimi öğrenmek istiyorum.

arkadaşlar sevdiğime kavuşmak için hangi esmaları zikretmeliyim. yada hangi duayı okumalım acilll cevap verin.lütfen büyü vs. birşeyle karşılaşmak istemiyorum. aramızdaki dargınlığın gitmesi için ne okumalıyım.


Yorum: Sevdiğine hayırlısıyla kavuşmak için dua

Hoca
Kuran ve Hadislerde geçmeyen tüm dualar birilerinin tavsiyesi olan dualardır.
Siz hayırlısını Allahtan içinizden geldiği gibi dua edin. Duanın kabulü için Ya Mucib ismini dua ederken okuyabilirsiniz


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. İmkansız olduğunu bilidiğim halde birini 2 yıldır seviyorum hem de çok. Biliyorum tek gerçek aşk Allah aşkı diyeceksiniz ve kimseyi bizi yaratandan daha çok sevmememiz gerektiğini ama maalesef hepiniz biliyorsunuz ki şu kalp denen şeye söz geçirilmiyor.. Ne kadar unutmaya çalışsam da olmadı ben de ondan başka kimseyi sevemeyeceğimi gün geçtikçe anlıyorum. Onunla kavuşabilmeyi çok isterdim her şeyden çok. İçim çok acıyor, insan içindeyken dayanamayıp tuvalete kapanıp ağlıyorum. Kendisine de söyledim bu dünyada yalnız yaşlanmaya, ölmeye razıyım yeter ki ahirette kavuşabilelim.. Kavuşabilmemiz için ne yapmamız lazım ? Bir de bana sabretmek için bir dua yazın ne olur aklımı yitiricem 😢

Okudunuz mu?  Üvey baba namahrem midir?

Kayıtsız Üye
Kardeşim Rabbim gönlünü ferahlatsin gerçekten imtihanı büyük sen ellerini Allah’a aç dua et Rabbim hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz unutma


Kayıtsız Üye
Merhaba su an gecenin geç saatlerinde iki gözüm iki çeşme yaziyorum bayanim 20 li yaşlarda aşık oldum universtedeydik ve onu çok çok sevdim aileler istemedi diye hatalara düştük yanlış kisilerde olabilir zannettik ama hep onda takılı kaldım ama asla kopmadık tam on sene geçti ne o mutluluğu yakaladi ne ben her an gözlerim maziye dalıyor çok kötü oluyorum içime bir dert olarak kaldı ama ne yaptıysak bir arada olamadık bu hasret benim yüreğime oturdu ve kimsede ondan gördüğümü göremedim o da bende bekarız ben çok çare aradım ama olmadı ama bu hasretle öleceğim sanki

Okudunuz mu?  Namazda semi Allahu limen hamideh

Kayıtsız Üye
Sevdik ailesi istemedi illa akraba olacak dedi şuan teyze kızıyla nişanlı annesi boyun uzun oğluma layık değilsin dedi bayanım boyum 1.80 benim isteğim değildi Allah yarattı sonuçta bir sürü iftira attılar adımı çıkardılar çok canım yanıyor oda bende hayla seviyoruz Allah rızası için nişanlı olduğu için konuşmayayım numaramı da değiştim ama komşuyuz her gün görüyoruz gece gündüz ağlıyorum Kur’an okuyor um namaz kılıyor um risale okuyorum Allah tan tek isteğim bir mucize yapması çok zor biliyorum ama Allah’ın kun feyekün demesiyle olacak biliyorum öyle muhtacım ki kun demesine etmediklerini bırakmadılar sokağa çıkamaz hale geldim hepsini Allah’a bıraktım ama unutamıyorum bir mucize olsa canımı veririm çok seviyorum onu eridim bitim artık karşımda evlenecek biliyorum rabbim güç verecek ama benim kısmetimde olsun çok istiyorum Umudum var nisana 2 gün kala 4444 selatı Tefriciye bitirdk aradı seni seviyorum ama zorla yapıyorlar dedi elimden bir şey gelmiyor biliyorum sayıların da bir önemi yok ama tek duam rabbimin bizi bir birimizin hakkında hayırlı kılması çok canım yanıyor iftiralar laflar olanlar çok yoruyor beni kemiklerim sayılır halde Ne yapmalıyım lütfen yardım edin dindar arkadaşlarım var onlar sayesinde kapandım kuranımı okuyorum ama sizin bilgiler iniz daha fazla

Okudunuz mu?  Namazda surelerin okunuş sırası hakkında sorum var.

misafir4
hemşerim. bir müslüman, bir kardeşi alış veriş yaparken veya evlenmek için birisiyle görüşürken, bu pazarlığa veya bu görüşmeye karışmaz, ortalığı karıştırmaz. pazarlık biter görüşmeler neticelenir, ondan sonra neyin ne olacağına bakılır ancak böyle olmadığı takdirde insanın aldığı veya ulaştığı da eline yapışabilir veya bulaşabilir, insan bunun da bereketini görmeyebilir. bu durumda yapman gereken kavi durmak, dirayetli olmak. eğer bunu elden bırakmaya meyledersen, bu seni sürekli olarak tırtıklar ve seni içerisine çeker. mesela böyle bir durumda birbirine yaklaşsanız, oğlumu kandırdı, mutluluğuna kastetti, afedersin böyle onursuzmuş, şöyle yılanmış vesaire bir çok şey olabilir ve karşılaşacabileceğin hadsizlikler birken bin olabilir ama yok bu kimseyle zaten anlaşamazlarsa, bu sefer senin karşına daha uysal çıkmak durumunda kalırlar. Allah ın vermedikleri nedeniyle, insanlarla kavga etmemek lazım. kısmet nedir bilir misin, Allah ın sana yazmış olduğunu kimse elinden alamaz. sen üzerine düşeni yaparsan diri durursan, kısmetin sana gelir; sen peşinden koşarsan, eline ayağına dolanır. ancak hayatta da bu niye böyle olmadı, şu niye böyle olmadı şeklinde de düşünmemek, insanları ve kendini de bunlarla uğraştırmamak gerekir. bizler başımıza gelmeyen şeylerin, bize neler getireceğini veya neler götüreceğini hiçbir zaman bilemeyiz. karşındaki kimse ailesinin zoruyla evlenecek idiyse, ailesinin zoruyla yapacak oldukları da bir ömür devam edebilecekdir ve sen bu noktada müdahil olursan, sende bu tavırlarla bir ömür uğraşmaya devam edebilecek olursun ve bu tavırlar bir hayat tarzı haline geldiği zaman da çekilmez olurlar. ayrıca karşındaki kimseler içinde olumsuz bir şey söylemiyorum. büyükler, küçüklerin mutsuzlukları için ahdetmiş kimseler değildir. böyle durumlarda genel olarak yapılması gereken, karşıdaki kimsenin ve büyüklerin kaygılarını gidermektir. yoksa daha çok severim, haklıyım falan değildir.

Okudunuz mu?  Gusül alıyorum aklımdan pis pis şeyler geçiyor yardım edin!

bak hemşerim, insanın korkduğu Allah korusun ama başına musallat olabilir, insanın peşinden koştuğu Allah korusun ama başına musallat olabilir. dolayısıyla yapman gereken kavi durmandır dirayetli durmandır. önemli olan dünya hayatında ve ahiret hayatında hakiki faydalara ulaşmakdır yoksa insanlara veya olaylara takılıp bunlardan geri kalmak değildir.

Okudunuz mu?  Beddua Etme

sevdigine kavusmak için ne yapmali, sevdigime kavusmak için dua, 4444 kabul olan

Bu kategoride yer alan Turizm Mesleği Caiz Mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğine hayırlısıyla kavuşmak için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.