Anasayfa
12 Mayıs 2021, 8:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kendini tabut içinde görmek

Rüyada kendini tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
-ben bugün rüyamda yaşıyordum ve kendimi tabutun içinde görüyodum bir anda ve sonra vakti gelinceye kadar namaz kılmam gerektiğini hisediyordum rüyamda acaba anlamı nedir ?

-ve bugün kaldığımız koğuştan bir arkadaşım rüya görmüş bizim koğuşta iki tane cenaze kaldırılıyomuş biri tanımadığı bir kız dieride bir erkek tarif etiği yer benim ranzaya çok yakındı acaba manası nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Meryemin ismi duymak

Yorum: Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi?

arifselim
– Rüyada kendini tabutun içinde canlı olarak görmek, bazı sıkıntıların başlayacağı bir döneme işarettir. İçinden çıkmaya çalışmak ise bunların geçici olacağına alamet eder.

– Bu rüya ise, Allah’ın izniyle mevki ve makam sahibi olunmaya, çevresinde iyi kimselerin olmasına tabir edilir.

Okudunuz mu?  Regl halindeki kadının rüya görmesi

Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada kendini tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
Ben bugün rüyamda bir tabutun içindeydim tabutun etrafı çok güçlüydü çelikle sarılmıştı tabutun içinde gözlerimi açtığımda fener vardı elimde feneri yaktım ve simsiyah kedi kadar bir fareyle göz göze geldim çığlık atamıyordum elimi gökyüzüne uzattım ve tabut açıldı güçlü bir şekilde sonra tabuttan çıktım etrafımda birsürü çam ağaçları vardı gökyüzü gri bulutlarla doluydu ve etraf yeşildi ama hava basıktı işte karamsardı ve tek benim tabutum vardı ne anlama geliyor yorumlar mısınız lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada el öpmek

Yorum: Rüyada kendini tabut içinde görmek

arifselim
Eğer isteyerek tabutun içine yatılırsa bu rüya çok sıkıntılı bir sürecin başlaması manasındadır. Ama kendisini içinde görmüş isen bu seni ürkütse bile hayırla kabul edilir. Bu durumda zenginlik, bolluk, ve mutluluk içinde geçecek olan bir ömür anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kun fe yekun demek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir evin bahcesindeydim bahçenin içinde karşımda ölülerin yıkandığı yer vardı ben mumyalanmış gibi kefenlenmistim teyzem bir tabut getirdi önüme koydu ve anneme beni yıkamak için seslendi. O sırada bağırmaya başladım benim çocuğum var ölmek istemiyorum kizimin büyüdüğünü görmek istiyorum diye bağırdım sanki duam gerçek olmuş gibi kizimin genç kız olmuş haliymis bir kız geldi yanima ve uyandım lütfen yorumlarmisiniz teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

Tohat
Merhaba. Aksi istikamete işaret eden bu rüyanızda iş veya hayatınızla ilgili önemli bir konunun kötü gidişatını engellemek için önemli kararlar alıp bu gidişatı düzeltmeye çalışacaksınız.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyada 4 kişilik bir ekiple bir sekilde 7 tane ölünun yıkandığını gördüğümüz tuaf bir oda içinde görüyorum. Yanımdakilere sessiz olun fark edilmeyelim ölülerle birlikte tabuta girelim, nasıl hesap veriyorlar inceleyelim diyorum. Sessizce her birimiz bir ölünün altına yatıyor, tabutun sanki 2 raf varmis gibi düşünün alttakinda ben usttekinde yıkanmış ve beyaz kefene sarılmış ölü bulunuyor. Bi müddetten sonra bağırmaya başlıyorum ve tabutun içinden kendimi balik misali sallayarak tabutun hareket etmesini sağlıyorum diğerlerine sesimi duyurmak için ama nafile , hiç biri cevap vermiyor. Ve korkudan inleyerek uyaniyorum.
Bu ruyanin anlami nedir. Tesekkurler

Okudunuz mu?  Allah Rasûlünü Rüyada Görüp Ondan Emir Almak

Tohat
Merhaba. Ömrün boyunca eline geçecek mal, mülke işaret eder. Zenginlik içinde geçecek hayatınla birlikte mutluluğu da tadacaksın. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
dağlık çamurluk Bi yere kalabalık Bi grup ile gittik. Tabuta konmuş 40 tane insan vardı hoca dua sını okuyordu ve taşımaya başladık. Karşımda Bi kız vardı onla beraber tabutu kaldırdık götürürken içinden ağlama sesi geldi. Tabutu yere koyduk ve hemen açtık. Bi küçük kız çocuğu yüzü siyahtı hafif yanmış gibi ellerinde yeşil kırmızı tarzında bir boya vardı parmaklarına doğru hemen geri ye doğru taşıdık içinden çıktı tabutun içine geri oturtuk ve götürdük.

Okudunuz mu?  Rüyada kol saati görmek

Tohat
Makam mevki sahibi bir tanıdığına veya yeni tanış olacağın kariyer sahibi bir kimsenin senin için her türlü fedakarlığı yaparak yardımda bulunacağına olan işarettir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada kendini tabutta görmek, rüyada kendini tabutun içinde görmek, rüyada tabutun içinde kendini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kaybolan altınları geri bulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kendini tabut içinde görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.