Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Kandırılarak parası alınan kandıran kişiye dinimiz islam ne yapmayı emrediyor

Kandırılarak parası alınan kandıran kişiye dinimiz islam ne yapmayı emrediyor

Kayıtsız Üye
15 yıl önce arsa alındı bir şahıstan tapuyu vericem diyerek oyaladı babamı, arsa tapusu olmayan bir yermiş sonradan öğrenilmiş, bir çok kişiyede aynı şekilde arsa satmış o şahıs ve sonunda kaçmış (gitmiş) bu şahısla karşı karşıya gelindiğinde benim borcum yok der ise bu şahsa islam dini ne yapılmasını emrediyor…Allah kolaylık versin.

Okudunuz mu?  Ahmet bedevinin türbesi

Yorum: Kandırılarak parası alınan kandıran kişiye dinimiz islam ne yapmayı emrediyor

Acizanekul
Kul hakkına girer ,helallesmeden ölürse hesabi ahirete kalir , ayrica yalan soylemekten dolayı da haram ,kul hakki büyük gunah


Yorum: Kandırılarak parası alınan kandıran kişiye dinimiz islam ne yapmayı emrediyor

Kayıtsız Üye
Alacaklı ne yapmalı babam devlete başvuru yaptı bişey çıkmadı net…alacaklıyı ben, babam ikimiz karşımıza alıp son bir kez konuşucaz paramızı vermezse bu elimizde kalırsa benim yada babamın, öldürürsem Allah katında günahmıdır. kısas konusumudur bu konu kısasa girermi…kolay gelsin

Okudunuz mu?  Resmi nikahı olanlar dini nikahı kıyması gerekir mi?

Yorum: Kandırılarak parası alınan kandıran kişiye dinimiz islam ne yapmayı emrediyor

Prens
Alacak için birini öldürmekle katil olunur. Paraya karşılık can kısas demek değil. ayrıca kısası şahıslar yapamaz ancak devlet eliyle yapılabilir.


Kayıtsız Üye
Gereken başvurular yapıldı devlet ben dolandırıcıyı severim, dolandırılanlar her zaman benim gözümde haksızdır dedi…böyle bir mağduriyetin karşılığında can alınmaz doğru inkar etmiyorum, kısas bu şekilde emredilmemiş şüphesiz…lakin sıradan bir insanada bu yapılıcak fiili taarruz hareket suçsuz günahsız birisine yapılmıycak, bunun hesabıda her günah gibi Allah’a verilicek, Kimse kimsenin hakkını yiyemez, kimse kimseye göz yaşı akıtamaz kimse kimseye kan kusturamaz, tabiki sınavdayız sabretmek zorundayız, lakin yenilir yutulur gibi bir olay değil, Allah kimsenin başına vermesin, özelliklede yiğit insanlara vermesin, Velhasıl bizim paralarımızla saltanat sürülücek, biz bizden aldığını ver saltanatına kaldığın yerden devam etmi diycez, yada herkesi mağdur ettin herkesin mağduriyetini gider , nasıl sıfırdın bu garibanların hakkını yemeden önce, o şekil kalıcaksın mı diycez, DEVLET TOPAL KÖR SAĞIR, BİZ DEVLETİMİZE VATANIMIZA ALLAH SEVGİSİNDEN DOLAYI BAĞLIYIZ, KARA KAŞINA KARA KAŞINA DEĞİL ÇIKARSIZ MENFAATSİZ BAĞLIYIZ, ADALET ALLAHINDIR, BU DÜNYADAKİ KULLAR ADALETİ SAĞLAYAMADI, ADALET HAZRETİ MUHAMMED ZAMANINDAYDI, O ZAMAN BİLE KAFİR VARDI, ADALET HAZRETİ ÖMERDEYDİ,, RABBİM BZİLERE SÖYLEDİ ( AHİR ZAMAN İSİMLİ Bİ ZAMANDA İMTİHANINIZ DAHADA ARTICAK DİYE HEH HEH HEH İŞTE O ZAMAN BU ZAMAN…..

Bu kategoride yer alan İslam dininde yapmamız gereken davranışları verirmisiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kandırılarak parası alınan kandıran kişiye dinimiz islam ne yapmayı emrediyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.