Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sözlüsünü görmek

Rüyada sözlüsünü görmek

Kayıtsız Üye
Hocam bugün rüyamda sozlumle normal bir gun gecirdik. Hic beklemedigim bir anda bana evlilik teklifi edecek oldu ve güzel yerlere goturdu ama teklif etmeden ben uyandim. ? Ve arkadaşlarmla bir ev tutacak olduk ev eski evdi mutfagi evden ayriydi balkonuda oyle disardan çok luks gorunuyordu ama icerisinde boya bile yoktu ama yasanablr hale getrmek için evi tutma karari aldik ama tutmadan uyandm iki rüyamda eksikti ?

Okudunuz mu?  Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sözlüsünü görmek

arifselim
Bu rüya gerçekte sözlü veya nişanlı olan kimseler için hayırlıdır. Evlilik için yaşanacak sevinçli gelişmelere tabir edilir. Diğer rüyan ise sıkıntılara rağmen verilen mücadele anlamındadır Ancak bir rüya ancak tam izah edilirse doğru yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sınava girmek?

Yorum: Rüyada sözlüsünü görmek

Kayıtsız Üye
Bn rüyamda sozlumu ve ailesini gördüm ailesi aileme telefin acip ve pazar gunu nisan yapacaz dediler bende tabi telasa girdim nasıl olacak diye ben nasıl hazirlanacam sozlum de siyah takim elbise beyaz gomlek ama kravati yoktu diye gördüm yorumlarmusiniz

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanı hissetmek

Yorum: Rüyada sözlüsünü görmek

arifselim
Güzel bir rüyadır ancak öyle bir süreç içinde olan kimsenin görmesinin özel bir tabiri yoktur. İnsanın yoğun duygular içerisinde bulunduğu zamanlarda bu tür rüyaları görmesi normaldir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam. Rüyamda sözlümün bir akrabasınn evinde sadece kışları kalacağmzı gördm. O evde kaldgmzdan akrabasnn haberi yok ama cocuklarnn haberi var bize anahtari o cocuk veriyordu. Benim ailemn haberi vardi ama onnla o evde kalacagmzdan. Ev birsuru yesil boy boy cimenlerin arasnda daglk bir yerde. Cicekli cicekli yemyesil o kadr guzeldi ki esen ruzgari bile çok net hissettim gunesli havada. Cok rahatlatici ve ferahlatcydi bizzat hissettim. Sonra eve gececek oldum annem kardesm o eve bize misafrlige geldiler. Halamlar amcamlar geldi. Sonra tanimadgmz kisiler misafirlige geldi hepsiyle oturdum. Sonra eve ciktim. Evi temzlemek için iki haliyi kucagima alip kiydum sozlume benim gucum yetmez sen bunlari temizle gerisini ben yaparm dedm . Arkami bir döndüm ev zaten tertemiz yepyeni halilar yataklar çok guzeldi. Sozlum temizlemis oluyodu hepsini heryeri.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya tabir etmeye gerek olmayacak kadar anlamı açıktır. Evlenme sürecinde olan kişiler için mutlu ve huzurlu bir evlilik yapmalarına tabir edilir. Hem maddi hemde manevi açıdan güzel müjdeler işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sözlüsünü görmek, rüyada sozlusunu gormek, rüyada sozlusunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Şehit Emniyet müdürü ve onunla beraber Şehit olan Arkadaşlarını Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sözlüsünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.