Anasayfa
13 Ekim 2023, 7:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kendi içine cin girmesi

Rüyada kendi içine cin girmesi

FurkanKılıç
Biz Yeni bir eve taşınmıştık ve o ev biraz eskiydi ondan sonra 1-2 gün geçti yanıma en yakın arkadaşım geldi.. bir anda cin çıkarma ayeti okunduğunda onun içine girdi sonra benim içimede girdi galiba. orda rüyam bitti Bunun tabiri nedir?

Biz yeni eve taşınmıştık ve o evde biraz eskiydi sonra, yanıma en yakın arkadaşım geldi, ve cin çıkarmada duası okudu biri o anda ona cin girdi ve sonra banada girdi galiba bunun anlamı nedir?


Yorum: Rüyada kendi içine cin girmesi

arifselim
Cinlerle ilgili olan her rüyanın tabiri olmaz. Özellikle de korku, endişe ve benzeri hoş olmayan şeyler tabir edilmezler. İçine cin girilmesi genellikle günahlar ve günahların işlenmesine tabir edilir. Bunu bu açıdan bir ikaz gibi kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada içine cin girmesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ruyamda arkadaş ortammda cinlerle dalga geciliyordu ben korkup ve sinirlenp gidiyrdum o ortamdan. Boyle seylerin sakasi olmaz diye dusundum. Telas içinde ciktim disariya. Sonra elimde bor bardak su vardi konusurken icime con girdi ve elimdeki suyu tutamadm ama tutamayan ben degildm su disina gitti biraz sallannca dokulmedi hepsi. O sirada bagirarak uyanmisim zaten.


Yorum: Rüyada kendi içine cin girmesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya için ancak kabus ve şeytani bir rüyadır diyebiliriz. Bundan başka bu tür rüyalara bir anlam veremeyiz. Genellikle rüya yorumcuları bu şekilde açıklamışlardır. Sende Allah’u tealadan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam;
rüyamda erkek arkadaşım elinde, iş yerinde kötülük yapan birisiyle alakalı delil olan bir kağıt tutuyordu ve bağırarak onu bitireceğini öldüreceğini söyledi. çok sinirlenip böyle konuşmaması gerektiğini ve birinin canını almanın ancak Allah’ın takdiri olacağını söyledim. odadaki beyaz perde üstten komple yırtılarak (gürültülü bir şekilde) yere düştü. ardından camın dışında siyah ve insana benzemeyen bir yaratık eve girdi üzerime yürürken dua okumaya çalıştım. okmama müsade etmedi ve ruh gibi içime kaçmaya çalıştı. karşı koyup dua etmeye çalışırken (korku içindeydim). inliyormşum, zor durumda olduğumu anlayan arkadaşım beni uyandırdı. çok karışık şeyler hissettim. arkadaşımın beni uyandırdığına sevindim ama bir yandan da dehşete düşmüş hissettim. arkadaşımı zor tanıdım.
bu rüyanın ne anlama geldiğini çok merak ediyorum. lütfen cevap verin…

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber sesi duymak

arifselim
En doğrusu bu tür rüyalara hiç takılmamaktır. Çünkü bunlar kabus ve anlamsız rüyalardır. Bazı yorumculara göre ise, rüyayı gören kişinin çevresindeki günahkarlara veya onu günahlara sokmak isteyen kimselere dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben bu gece bir rüya gördüm ve çok etkilendim rüyamda eltimin evindeydim cocuklarimda yanimdaydi bir sure eltimle muhabbet ettim ve eltim hemen gelecegini soyleyip evden cikti bende evde cocuklarla yanloz kaldım mutfagini toparlamak ocin mutfaha girdim copu çok kokuyodu bosaltmak istedim copu bosalttim geceydi tabi sonra cocuklarin yanina gectim ne oldugunu anlamadigim tuhaf konuşma sesleri duydum ve korktum tv acikti ve coxuklar tv izliyorlardi karnima siddetli bir agri girdi ve sesler karma karisik yukselmeye basladi karnimdaki agri bir siddetlenip bir azaliyordu tv ye baktığımda tuhaf cisimler goruyordum bir hisimla tv fisini cektim ama ona ragmen tv kapanmadi ve ayni hal izere üzere devam esiyordum korktum ve cocuklarimi kaptigim gibi kendimi disari attim kapi onunde gorumcem ve kaynanam vardı onlarla birlikte yurumeye başladık tam o sirada kopekler sardi etrafimizi hirildiyolardi kaynanam ve gorumcem host falan derken kopeklerden biri uzerime atladi tam boynumu isiracaktiki kafasindan yakaladim o bana kirliyor bende kopek gibi sinirli bir sekilde ona hirliyordum goz goze bakiyorduk kopegin gozleri önce sariya sonra kirmizi yada turuncu tonlarina dondu bana fazlasiyla direniyordu bende ona sonra kopegin agzini isrdim ve kenara firlattim tum kopekler benden korktu ve bu sekilde uyandim tâbi bende kendimden korktum asiri etkilenmis durumdayim yorumlarinizi bekliyorum hocam Allah razı olsun rabbim seytanin ve cinlerin serrinden muhafaza eylesin insAllah cümlemizi


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar hiç anlatılmamalıdır. Çünkü bunları anlatmanın hiç bir faydası olmadığı gibi bir tabiri de olmaz. Ama maalesef insanlar bu tür rüyalardan çok etkilendiğinden dolayı ısrarla anlatmak isterler. Sende Allah’tan hayırlısını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ailemle bir tane hocanin evindeyiz hocayla otururken rakamlar yaziyorum bir sey hesapliyoruz ama hatirlamiyorum hoca iceri ailemin yanina gidiyor ve karsi camdan bir adam cikiyor ve benden kalem istiyor icerden uzatuyorum adam kolunu uzatiyor ve o hocanin masaya yazdigi rakamin ustune islemler yapiyor 5 6 haneli bir sonuc cikartiyor bana iceri git hocayi uyar diyo o gordu diyo iceri gidiyorum ve hica bir anda sok oluyo camda ki hoca ise eve geliyor ve ücümüz oturuyoz evinde oldugumuz hoca cin görmüş ve Arapça biseyler yaziyor bende sirekli soru soruyorum ve en sonunda camdan ucan bir cin goruyoruz bende bagiriyorum cin gördüm diye siyah duman gibi kafa tarafina beyaz ip gecirilmis gibi bisey ve odaya sonradan bir kaç hoca daha geliyordu ve cin odaya giriyo sağa sola kaciyorum sürekli yanimda sureler okuyorum ama biliyorum bana girecegini ve en sonunda giriyor çok tuhaf oluyorum annem kosuyor icerden ve sesim degidiyo hocalara yalvarirken uyaniyorum

Okudunuz mu?  Rüyada kesik bacak görmenin yorumu

arifselim
Hemen bir üstteki yorumda da dediğimiz gibi, bu rüyaları anlatmamak gerekir. Bunları anlatmanın bir faydası da yorumu da yoktur. Bunlara kabus rüyalar denir ve tabir edilmezler. Sadece Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, dün gece rüyamda yolun ortasında bir kadın gördüm. . Benim bir sirrimi bana çirkin bir şekilde bağırarak söylüyordu. . Sonra onu yanıma çağırdım ve kizdim galiba .. sonra icimde sanki ben değilde başka biri varmış gibi onu korkutmaya çalışıyordum. . Arabayla ezmeye çalıştım kadını. . Sonra birden uyandım. Bahçe katinda oturduğumuz için bahçede odamin caminin orda biri yürüyordu ayak seslerini duydum. .ışıkları yaktim. . Bu ne olabilir ..

Merhaba hocam. Ben gecmistede çok sey yasadm bu konuda gördüm vs. Yine kabuslar goruyrum. Ve sürekli icimde birinn oldgunu goruyrm sanki cabalamayi biraksam beni ele gecirecek. Yuz seklimin degstgni hissedyrm. Dalga gecyrlar. Degisik ses cikaryrmusm gbi geliyor. Varlklarni hissedyrum. Cirkin cirkin yuz ifadeleri goruyrm. Gozlerimi acmaya calsyrm acamyrm sure okumaya baslyrm korkm gecsn diye iki ayetini okuduydam ucuncusunde dilim dolaniyor okuyamyrm. Sanki iki kisiyim. Ama en çok yer kaplayan baskasi. Bende vucudumun icnde bir yerdeymsm gbi oluyor. Ayri bir guc oluyor kabuslarmda bende çok guclu oluyrm ama ben ben degilm iste. Birine dokunsam simsiyah oluyor ve onun ruhunu emmis gibi oluyorm. Dudaklari gozleri yuzu simsiyah oluyor. Ama ben yapmyrm hicbirini diyorm ya iki kisiyim sanki. Icimde cin oldgunu goruyrm srekli. Namaz kilarken etrafmdayms gbi. Cok korkuyorm. Ses cikarmaya calsyrm yapamyrm bir sey uzerimde ruhumda sanki beni hapsedyr gibi. Ve rüyamda da kirmizi esarpli bir kadin vardi ama yuzu yoktu siyahti yuzunun oldugu kisim. Neden boyle okuyor hocam.

Okudunuz mu?  En doğru rüya seher vakitlerinde görülen rüyadır

arifselim
Merhabalar. Bu rüyalara kabus rüyalar denir ve şeytandan kaynaklanır. Bunları görmemek ve kurtulmak Allah’ın izniyle kolaydır. Uyumadan önce abdest alarak yatağa gir ve 7 defa ayetel kürsi oku. Bak göreceksin hafifleyeceksin ve rahatlayacaksın.


Kayıtsız Üye
Meraba hocam rüyamda evime ailecek görüştüğümüz bir kız arkadaşım geldi evli yanında tanımadığım cinlerle konuşan bir kadın ve anladım ki arkadaşım da ondan onunla şeytani işler yapıyo ben bir şekilde inançlı şekilde onları def edip gönderiyorum ve sonra dişler sureler felak nas okuyorum sürekli elime Kuanı kerimi alıyorum ama beni tutuyolar kımıldıyamıyorum okumamam açmamam için elimden hep başka yere gidiyo kuran ben alıyorum mücadele ediyorum ve bakara suresini açmaya çalışıyorum mücadele içinde okuya okuya erkek şeklinde sureti bozuk çin geliyor bana saldırmaya çalışıyor arkasında arap başka bir adam var o ara bir şey oluyor kanatlı melek olduğunu gördüğüm arap kadın ve o arap erkek cini dövüp yok ediyorlar Ve Kuranı kerimi bakara suresini falan açabiliyorum ferahlıyorum …..ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba. Bu rüya insanın çevresindeki günahkar kimselere veya insanın kendi günahlarına işaret eder. Bunlara karşı kuranı kerim okumak ve def etmek, Allah’ın izniyle bu şerlerden korunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Biz simdi gezmeye gidioduk önce bende bisiklet vardi annemler pek uzaklasmadan bisikleti yerine koyamya goturdum ama karanlik bir yerde neyse ben annemlere doğru kosarken baktim bisikletim arkamda ben sasirdim bisikleti oylece birakip annrmlere doğru kostum bir baktim bisikletim kuzenlerimin elinde neyse bisikleti ben aldim bisikleti suren baska birisi var ama gozukmuyo sonra ben orda bayiliyorum sabah oluyo gene ayni yerdeyiz disardayiz bana diolarki senin içine 3 harfli girmis zor cikarttilar falan filan diolar çok sacma bir ruyaydi


arifselim
Bu rüyalardan insan çok etkilenebilir ama bunların bir yorumu yoktur. Çünkü şeytani olan korkutucu rüyalar tabir edilmez. Hatta hiç üstünde durmamak ve hiç anlatmamak daha doğru olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Keçi Kılı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ruyamda bir oda da elimde bir kagit dua okuyordum. Bu duayi 5 defa okumam gerekiyormuş . 4.yü okurken sektelemeye okuyamamaya başlıyorum.O sirada annem iceri giriyor bana tuhaf sekilde bakiyor. O gelince kahkaha atip kendi yüzümü tirmalamaya başliyorum. Meger okuduklarim dua degilmis icimde ki 3 harfli okuyormus.
Cok korkarak uyandim etkisinden cikamiorum. Lutfen yorumlarmisiniz .


arifselim
Merhaba. Bu rüya bir kabus ve şeytani bir rüyadır. Hiç bir anlamı yorumu ve tabiri yoktur. Bu rüyaları hiç kimseye anlatmayın, önemsemeyin ve üstünde hiç durmayın. Boş yere zaman kaybından başka şeyler değildir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gece içime cinler giriyodu ve bana camdan atlamam gerektigini söylüyodu cama çıkıp başımı aşagı doğru sallandırıyordum sonra kalkmak istedigimde ise bişey kalkmama engel oluyodu
Bu rüyanın anlamı ne


arifselim
Bu rüyanında anlamı olmaz. Lütfen bu tür rüyaları önemsemeyin ve hatta konuşmayın kimseye anlatmayın. Bunun nedeni hem gizlenmelidir hemde bir bir anlamı zararı veya faydası olmadığı içindir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam rüyamda bir bahçedeydim çevremdeki insanlara korkuyla içime iki tane cin girdi diyip onları silkeliyordum sabah ezanından bir kaç saat önde gördüm teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ancak bir kabus olarak değerlendirilebilir. Bazı yorumculara göre ise bu rüyayı gören kimse için günahlarına işarettir. Yani tövbe istiğfar ederek halini ıslah etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hatice.
Merhaba ben dun rüyamda çok saçma bisi gördüm öncelikle ateistim. Rüyamda içime cin girmisti papaz da haçi eline almis cini cikarmaya calisiyordu bende yapma abi ben ateistim birakin beni diyip karnimi yarip bağirsaklarimi icimden cikriyordum sonra da balkondan aşağı atliyordum ölüyordum ama ölmuyordum mezarıma haç koyuyorlardı ve ben hala haç falan istemiyorum diyordum ateistim ben diyordum sacmaydi ama baya etkisinde kaldim


arifselim
Bu şekilde görülen rüyaların çoğu tabir edilmeyen ve şeytani denilen rüyalardır. Bazı yorumculara göre ise bu rüya işlenen günahlara ve Allah’a olan isyana alamet eder. Sende kendine bu açıdan bir ders çıkar ve Allah’a dön. Sonunda tek dönüş ancak Allah’a olacaktır bundan hiç kimse kurtulamayacaktır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam ben rüyamda aynanin karsisindayim gozlerim kancana gibi aynaya bakip titreyerek yere bakiyorum biri beni kontrol ediyormus gibi istemsiz sonra kendime geliyorum be kafami kaldiriyorum sonradan gene o harekete geciyor fakat rüyada hissettiklerim gercek gibiydi

Okudunuz mu?  Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan tıpkı gerçek gibi hissedebilir ve ondan çok etkilenebilirsin. Ancak yinede böyle rüyaların yorumu yoktur. Bunlar kabus ve şeytani rüyalar olarak kabul edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam benim rüyamda annem ve babam evimde ben annemin dizine uzanmistim . Birden ayağımın bir balon gibi kendi kendine yükseldiğini gördüm. Daha sonra içime kadar girdi bu varlık . Babama sesleniyordum. Bagirdikca sesim daha kalın daha erkeksi çıktı. Babam da cami açın bırakın dışarı çıksın içindeki şey dedi . Bi kaç saat öncesinde eşimle yataklarimizi ayırdık bununla bir alakası var mi uyandığımda şiddetli bir baş ağrısı vardı gece hemen gidip eşimin benimle birlikte uyumasini istedim .teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya eşinle olan sorunla bir ilgisi olabilir diyebiliriz. Çünkü genellikle bu tür rüyalar işlenen hata veya günahlara işaret kabul edilir. Bu açıdan bir ders çıkarılabilir. En doğrusu ise Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Servis rehberliği yapıyorum rüyamda o sırada servis aracı bozluyor Biz yaya bir şekilde şöför beyle ilerliyoruz hava kararmak üzere o sırada mahalleye bir kaç haftadır 8-9 kişinin içine cin giriyo ve ortalıktan kayboluyorlar rüyamda cin girme belirtilerinin unutkanlık olduğunu biliyorum şöför bey yürürken gülerek abla sabah ne güldük ama demi dedi hatırlayamadım çok zorladım ama tepki vermedim bak bak aklı sıra beni korkutucak dedi suratına boş boş bakıyorum ama içim daraldı birden biri içimi boğuyo gibi göz perdelerim karardı gözümün simsiyah olduğunu ve mosmor oldğumu gördüm şöför bey elinde bir kağıt açtı uzak dur bizden dedi ve içimdeki cin ona birşeyler söyledi sesimdeki değişiklik beni çok korkuttu ve birden bedenemi diğer ortalıktan kaybolan insanların yanına götürdü ama oradayken içimde cin yoktu ve uyanmıştım 1 hafta olucak ama hala etkisindeyim


arifselim
Bizim anladığımız bu tür rüyaların kabus ve şeytani rüyalar olduğudur. Böyle rüyaların yorumu olmaz. Hiç anlatmamak ve hiç önem vermemek gerekir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben yurtta kalıyorum Dün gece geç yattim ve abdestliydim çok olmamıştı yatali rüyamda sanki kalkıp kuranı kerimle birşeyler yapiyordum sonra koridorda birilerini öldürülmüşlerdi herkes benden şüpheleniyordu bir an kendimi tekrar yatakta buldum ve bir kadın ayağımın altındaydı besmele çek diyordu birşeyler yapıyordu o an anladım icimde biri vardı kadın ayağıma dokununca kulağım doldu ayağım da basınç vardı bagiriyordum ama sesim çıkmıyordu sonra uyandım ayak baş parmagim hala uyuşuktu kulağım ağrıyordu o kadar dua okudum ki hala etkisindeyim lütfen bana dönüş yapın ilk defa yaşıyorum bu durumu


arifselim
Aleykum selam. Bazı rüyaları aynen gerçekmiş gibi hissetmek zaman zaman olan normal bir durumdur. Bu gördüğün rüyada sadece şeytani ve kabus bir rüyadır. Endişe edecek bir şeyde yoktur Allah’ın izniyle. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda evdeydim icime cin girdi kız arkadaşım geldi boynuma cevşen koydu titremeye başladım safa sola sallanmaya başladım sonra ablama musallat oldular sonra bir hocaya gittik orda rüyam bitti
Dünden beridir merak ediyorum korkuyorum bir baksaniz ne anlama geliyor


arifselim
Allah’ın izniyle korkacak hiç bir şey yoktur. Bu şeytani bir rüyadır ve insana bir zararı yoktur. Elbette korkmuş olabilirsin ama bu tür rüyaları asla önemsememek gerekir. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okursan çok rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye1
Selamun Aleykum . hocam aksam saat 6 :30 gbi yattım uyudum rüyamda ailem den izin alıp fatura ödemeye gitmek için evden çıkıyorum ama fatura odemiyorum eve giriyorum apartmandan çıkarken gözlerimin bugulandigi görüyorum zile basmaya çalışırken uzanamiyorum halim yokmuş gbi hissediyorum bu arada da kahkaha da atiyorum zile basiyorum bogazimda bisey takılmış gbi bir ağırlık gbi bisey oluyor içeri giriyorum ama konuşan ben değilim hirlama tarzı sesler çıkarıyorum ve ruyamin içinde bu bir rüya dua okumam gerek biraz daha dayanmaliyim diye kendimi sakinleşti riyorum rüyayı gerçekten yaşıyorum ve rüya olduğunu anlıyorum ama uyanamiyorum en son babama bakıp biri kahkaha artırıyor gibi geliyor değişik sesler çıkarmaya başlıyorum en son anneme yardim et kusmam lazim icimdekini diyorum La ilahe illAllah dedigimi hatırlıyorum sonrası bnde yok kardeşim yanımda telefon oynuyormuş çığlık ata ata kusar gbi ses yapmisim öyle uyandirildim uyandığımda dislerimi çok fazla sıkmısim ve baya yorgun hissediyorum annem bu saatlerde uyulmaz dedi

Okudunuz mu?  Aynı rüyayı devamlı görmek

arifselim
Aleykum selam. Evet, ikindi ile akşam arası yatılmaz. Hem sağlıklı değildir hemde dini açıdan mekruhtur. Bu gördüğün rüyanda sadece bir kabustur ve özel bir şekilde yorumlanmaz. Bundan sonra bu vakitlerde uyumamalısın. Her uyumadan önce ayetel kürsi ile felak ve nas surelerini okumak Allah’ın izniyle çok iyi gelecektir.


Reyngirl
Rüyamda evimin dışında abimle birlikteyim duvarın üzerindeyken içime girdiğini vücudumun isindigini değişik hareketler yaptığımı gördüm ağlamaya başladım iki kişi gördüm biri babamın sana verdiği sureyi oku dedi hangi sure olduğunu unuttuğumu söyledim bir asker hocayi arayip surenin ismini söyledi ağlarken abim kendine dikkat et hocanın dediklerini yapman gerekiyo kendine çok özen gösterme nazar değiyolar ddi ve uyandım (daha önce korkup ağlıyodum bir hocaya gittik benim adima bir muska yazdi üzerimde taşıyorum sürekli uyurken bile nazar ile birseylerin uğradığını üzerine basa basa belirtti )


arifselim
Rüya sahibinin sıkıntı içinde olduğuna ve huzurunun olmadığına işaret eder. Nazara karşı felak, nas sureleri ile ayetel kürsi okuyabilirsin. Ayrıca şu hadisi şerifte geçtiği gibi ”Mumin” suresinin ilk 3 ayetini okumanın da büyük faydası vardır Allah’ın izniyle.

Resûlullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki:
Her kim akşam olunca Ha-mim el-Mü’min süresini baştan, 3. (dahil) ayetine kadar ve ayete’l-Kürsiyi okuyacak olursa bu iki Kur’an kıraati sayesinde sabaha kadar muhafaza olunur. Kim de aynı şeyleri sabahleyin okursa onlar sayesinde akşama kadar muhafaza edilirler. (Tirmizi, Sevabu’l-Kur’an 2, (2882).)


Kayıtsız Üye
SELAMUN ALEYKÜM Hocam dün kendi yatağımda uyurken bir anda sebepsizce havada uçan yüzlerce siyah cin gördüm ve uğultulu bir ses vardı sanırım biri içime girdi ve hoop diye zıpladım ama rüya devam etti aynı olay tekrarlandı yine cinlerden biri içime girdi bu sefer hoop diye zıplarken uyandım ama rüyada uyandım sonra rüyada annemle babamın yanına gittim cin girdi içime diye onlarda çok soğuk davranıyordu pek anlam veremeden bir anda gerçekten uyandım bu rüyayı aileme anlaymalımıyım ve manası nedir


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı ailenle istersen paylaşabilirsin ama aslında buna bile gerek yoktur. Seni etkilese de bu şeytani bir rüya olduğu için hem sana zararı yoktur ve hemde önemsememek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda bu gece ayrıldığım erkek arkadaşımın evindeydim, ama baş başa değildik hemen hemen tanıdığım birçok kişi vardı kuzenlerim yakın akrabalarım onun ailesi herkes vardı eğlendik güldük vesaire uzun uzun önce bunları gördüm sonra bir ara erkek arkadaşımla sarıldık yatıyorduk o sırada gülüyorduk falan kopukluklar var rüyamda ayrı sahneler sürekli en son uyuyorum tuvaletimi yapmak için uyanıyorum o sırada etrafımdaki bir eşyanın üstündeki jelatin kendiliğinden açılıyor ben korkuyorum ve o eşyanın üstüne basmaya çalışıyorum basarken bir bakıyorum soyunmuşum erkek arkadaşımın yanına gidiyorum onu uyandırmak için yardım istemek için bağırıyorum sesim çıkmıyor zorlanıyorum boğazım acıyor onsırada etrafta tava tarzı bir şey var onunla etrafa vurmak istiyorum ses çıksın da biri beni kurtarsın diye vuruyorum ama duvara çarpmıyor ses çıkmıyor suyun altında alkışlamaya çalışırsınız da olmaz ya aynı öyleydi daha sonra telefonumdan mesajlar yazıyorum bildirim sesine uyanır diye arıyorum falan yok annesini babasını arıyorum yardım etsinler diye ama sonra uyandım çok korktum uyandığımda hala korkuyordum bu neye işaret


Tohat
İstediğiniz şeylerin gerçekleşmesi için çaba sarf edeceksiniz. Emek vererek istediğiniz noktaya ulaşmak adına büyük bir gayret göstereceksiniz. Bu rüya aynı zamanda kişinin iman noktasında yükselmek istediği şeklinde de tabir edildiğinden bu istek ve verilecek emek iman noktasında da olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda içime cin girmiş ve ben ona zarar gelsin diye kendime zarar veriyorum haykırıyorum falan bu ne anlama gelir. Ayrıca bir kaç gün önce her gün konusu içine cin kaçması büyü vs. olan film izliyordum bunun etkisi de olabilir mi?


Tohat
Rüyamızda gördüğümüz her şey gerçekte gördüklerimizin etkisi olabilir. Bunu tam olarak bilemeyiz. Fakat görmüş olduğunuz rüyanın tabiri mevcuttur. Huzursuzluğunuza işaret eder. Belli bir konuda ya da hayatınızın gidişatı konusunda içinizde var olan bir sıkıntıyı işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Beniariyorum
Selam aleykum. Tam detaylı hatırlamıyorum. Ruyamda ananem we daha başka kadınlarla sözde falcı mı hoca mı nedir ewine gidiyoruz, kalabalık tanıdık kadınlar war odada. Ananemde birşeyler konuşuyor o arada ben basıklık yaşadım sesim çıkmıyor boğazım sıkılıyor kasılıyorum we yüzume bakanlar korkuyor bağrışıyor hissiyatımda korku yok benim onlara da korkmayın demek istiyorum sağ dizim dışa döndü acı hissettim sonra yere yığıldım kelimei tevhid çekmek istiyorum olmuyordu çok sewdiğim bir abim war Hoca ona götürün dedim we alarm çaldı uyandm. 1 yildir namazı birakmiştim bugün ilk defa kıldım tövbe ettim depresyon geçiriyorum, uyku düzenim bozuk gündüz uyuyorum öğleyi kılmadm alarmı kapattm ikindi wakti bu ruyayi gördm alarm çaldı uyandım. Sizin ilminiz miktarınca nedir manâsi?

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran okumak ve bebek emzirmek

arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün öncelikle kabus bir rüyadır. Bir diğer açıklaması ise işlenen günahlara dair insana manevi bir uyarıdır denilebilir. Bu açıdan kendine bir ders çıkarabilirsin ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda içimde sıkıntı vardı ve bir tanıdık kalbimin üzerine bişey koyunca bu kız kötü içinde bişey var dedi ondan sonra tekrardan kalbimin üstüne bişey koydu ve çini çıkardığını söyledi çok rahatlamıştım ama gayet normal nefes almaya başlamıştım ama o rüyayı gördükten sonra çok mutsuz ve huzursuzum içimde bir sıkıntı var


Tohat
Tek bir tabire sahip olmayan rüyanın avare olan, çıkar güden, yanlışa sürükleyen, zarar veren arkadaşlıklara işaret ettiği gibi düşünce olarak kişiye zarar veren hurafelere, dini gereklerden uzaklaşmak gibi anlamlara da gelmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
salam men azeriyim
rüyada gördümki bir akrabamla oturuyorum ona kaç gundurki rüyada qarib haraketler yapdigimi soyluyorum oda bir gece uyanik kalib beni gozetlemek isdedi soyluyor sabah uyaniyorum gece ne yapdigimi sordugumda icime sanki bir cin girmis gibi hareketler yapiyormusum o sirada rüyadan uyaniyorum bunun ne gibi anlami ola bilir çok korktum


Tohat
Bunun bir çok nedeni olabilir. Huzursuz bir şekilde yatıyor olabilirsin, yorgun olabilirsin, bilinçaltını karmaşasından dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsin. İçine cin girmesi ile kesinlikle alakası yoktur bu konuda için ferah olsun. Doğrusunu bilen Allah’tır.


zerda karacan
selam ben rüyamda lavabodaydım aynaya bakıyordum ilk baktığımda normaldim sonrasında ikinci baktığımda gözlerim simsiyahtı bende korkup lavabodan çıkıp ablamın yanına gitmiştim anlatmıştım böyle böyle oldu diye,oda bana ben sana demiştim dedi. Açıkçası ben ruhani varlıklarla çokilgilenen biriiyim hani her arkadaş ortamında korku hikayeleri anlatan ya da cinlerden bahseden biri vardır o da benim. Bir kaç kere aynanın karşısında cin çağırmaya kalkıştığım oldu. Kısa zaman da cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada kalabalık bir grup görmek

Tohat
Günaha bulanmaya işaret ettiği gibi bir nedenden dolayı sıkıntı yaşadığına ve buhran dönemi geçireceğine delalettir. Bu tür durumlarla kafanı çok meşgul ediyorsan rüyana görmen ihtimali de söz konusudur. Bunu ancak en iyi Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda yataktaydım içime cin girip beni duvardan duvara vurdurttu sonra içimden çıktı bir kız çocuğu kılığına girdi beni boğmaya çalıştı sonra bıraktı annemgile söyledim ama onlar kızı göremiyorlardı bana inanmadılar rüyadır dediler ben de rüyadır diye tekrar yattım sonra GERÇEKTEN uyandım annemgil rüyamda rüya görmüşsündür dedi


Tohat
Yaşananlara karşı doğru eleştirilerde bulunmamak, doğru değerlendirmek amacıyla kendini olaylardan ve kişilerden biraz uzak tutarak mesafeni korumaya çalışmak anlamına gelir. İçinde var olan sıkıntılara karşı bir işaret anlamına da gelen bu rüyanın kafanı dinlendirip doğru düşünmen için kendine zaman ayırmalı, hoşnut olacağın durumlarla vakit geçirmen gerektiğini göstermektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm eski mahallemde bir cin bana yaklaşıyordu ve haberim olmadan içime giriyordu sonra ben ilk korkup sonrada dua edip ondan kurtuluyordum Allah’a yalvardığımı hatırlıyordum hatta sonra cin benden koşarak uzaklaştı sonra tekrar girmeye çalıştı ama etrafımda kalkan vardı bana 3-5 adımdan fazla yaklaşamıyordu ve kalkan görünmezdi çok merak ediyorum anlamı ne acaba? Ve bu cin bana zarar veremeyince iyi bir şeye dönüşüyordu ben bunların rüyada Allah’a yalvardığım için olduğunu düşündüm sizce anlamı nedir


Tohat
Ve aleyküm selam. Genel itibari ile kişinin içinde var olan sıkıntıya veya zor günler geçirdiğine delalet edip bu sıkıntılardan kurtulmak, faydası olmayan, zarar veren insanlardan uzaklaşarak ferahlık göreceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada içine cin girmesi, Rüyada içine cin girdiğini görmek, rüyada kendi içine cin girmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada böcek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kendi içine cin girmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.