Anasayfa
9 Şubat 2023, 12:16
sizden93
Abone

Namazlarda çok sıkıntı çekiyorum?

Namazlarda çok sıkıntı çekiyorum?

Okan_Tr
abim tatile geldiğinden beri namaz kıldırıyordum ilk iki gün iyi sonra kıldıramıyorum gülme hissi geliyor.yanımda tanıdığım biri olunca gülüyorum tek başıma oluncada gülmeye başladım çok zor durumdayım bir anda gülüyorum sebepsiz lütfen yardımmm


Yorum: Namazlarda çok sıkıntı çekiyorum?

cengizhan
Hahaha tek bende oluyor sanıyordum. Arkadaşımla camide veya evde kılarken gülüceğim geliyor? Sebebi nedir?

Okudunuz mu?  Asrı Saadet Dönemini anlatan kitap önerileri ?

Yorum: Namazlarda çok sıkıntı çekiyorum?

Okan_Tr
öyle durduk yere kardeşim


Yorum: Namazlarda çok sıkıntı çekiyorum?

#UguR
Namazda aklınız başka yere gitmesin namazınıza odaklanın. Namazda surelerin anlamını biliyorsanız onları okurken anlamlarını düşünün. Namaza başlamadan öncede "Bu benim cennet namazım" bilincinde olun. Aklınızı namaza verin. Bu durum devam ederse doktora gözükün.

Okudunuz mu?  Allahın rızasını kazandıracak ameller nelerdir

emirm55
Namaza daha 1 hafta 2 gün oldu başladım. Her şey güzel gidiyordu ki rükuda sıkıntı çektiğimi fark ettim. Yani rükuda sırt tam düzleşmesi gerekirken düzleştiremiyorum. Namazım kabul olur mu (14 yaşında erkeğim.)?


arifselim
Namazda rükuya eğilince sırtı düz hale getirmek sünnettir. Bu namazın bir şartı değildir. Bu şekilde kıldığın namazlar geçerlidir.
Mutlaka bir İslam ilmihalin olmalı ve bunu baştan sona defalarca okumalısın. Bu bilgiler her müslüman için lazımdır.

Bu kategoride yer alan Allaha isyan etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazlarda çok sıkıntı çekiyorum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.