Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeni ev ve halı görmek

Rüyada yeni ev ve halı görmek

Kayıtsız Üye
S.a hocam. Ben rüyamda güzel bir eve tasinmisiz ve esimle cinsel iliskiye girdigimi goruyorum tam o esnada kapi caliyor ve kardesim yaninda bide bizim oglumuz olan biri var. Hemek uzerlerimizi giyip kapiyi aciyorum. Ve kardesime paran var mi yumurta alalim yemek yapayim diye soruyorum oda var yetmez diyo. Bi anda kendimi kapinin onunde hali alirken buluyorum güzel halilari var bir tana kirmizi ve buyuk güzel iki tane beyazli ve ve bitane küçük paspas aliyorum ama hepsi guzel.

Okudunuz mu?  Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

Daha adama kabarmali var mi diye soruyorum adam yok diyo fiyatini soruyorum soylemiyo lafi dolandiriyor kaynanam fiyatta biseyler yap diyo adama adam hala soylemiyo halilari tam katlamadan bir kenarda yari duzensiz bukülmüs bir sekilde duruyor. Kaynanam o yetmez evinin dokuz odasi var diyor. Halinin fiyatini adamin oglu soyluyor. 900 tl filan diye biseyler soyluyor eve cıkıp parayi almaya gidiyorum evim çok guzelmis odasinin birinde beyaz cekmece ve onun ustunde yatak ve yorganlar duzenli ve temiz sekilde tantel bile var ustlerinde. Pesimde sürekli dolanan param ve zenfinligim için yalakalik yapan bir kadin var eski halilarimi ister gibi konusuyor ama ben onlari degerlendiririm salona acarim diyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Görmek

haliciya aksam ustu kabartmali iki tane daha hali getir diyorum ev yabanci bana amam benin yeni tasinmisim sanki. Bi ara banyoda kuvette adam bonyo yopiyor perdenin arkasinda ve bir kadinda onun yanina kuvete gidiyor sanki onlar benim gibi ama ben uzaktan izliyorum.evin diğer yerleri gibi banyoda buyuk ferah ve guzel. Beyazli rüyamda

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Yorum: Rüyada yeni ev ve halı görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan içinde gördüğün tüm ayrıntılar çok hayırlı ve güzeldir. Aile hayatınızda güzel ve sevindirici gelişmelere yorumlanır. Özellikle de maddi anlamda sevineceğiniz bazı olayların meydana gelmesine tabir edilir. Ayrıca halı alan kişinin şanı, şöhreti yüce izzeti bol olur denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurtadan papağan çıkması

rüyada evde yeşil halı görmek, rüyada hali durmek, rüyada halı görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada yer yatağında uyuyan çocuklar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeni ev ve halı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.