Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kalabalık bir grup görmek

Rüyada kalabalık bir grup görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba,
ilk gece rüyamda kalabalık bir grup gördüm, umreye gidilmiş, ancak her yer karışık ve kalabalıktı. Derken bir denizde iki cam şişe gördüm.Her ikisinin içine de yılan hapsolmuş ama yılanların insan gibi gözleri vardı. Düz geceki rüyamda ise burnumdan bir şey uzandı.Çekip çıkarmak istedimse de çıkaramadım ama hemen sonra ıkındığımda kendiliğinden burnumdan 5 tane sülük gibi hayvan çıktı. 4 ü bütün haldeydi, biri ise pislik içindeydi. Hala daha burnum tıkalı gibiydi ama çok rahatladım. Sonra yengemi üzerinde hakim cübbesiyle gördüm.Yorumlarsanız müteşekkir olurum.

Okudunuz mu?  Regl halindeki kadının rüya görmesi

Yorum: Rüyada kalabalık bir grup görmek

arifselim
Merhaba. Gördüğün her iki rüyada hayırlıdır. İlk rüyan, ideal ve hedeflerinin Allah’ın izniyle gerçekleşeceğine ve isteklerine ulaşacağına tabir edilir. Diğer rüyan ise, sana sıkıntı veren ve sorun yapan kimselerden kurtulacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

Kalabalık Insan

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm , rüyamı sahurdan vaktinden sonra gördüm. Kocamla ayrıyız neredeyse iki yıla yaklaştı, bu iki yıl arasında bir 5 ay kadar barıştık fakat olmadı ve 13 aydır hiç bir şekilde görüşmüyoruz. boşanma davasını açtı, elime mahkemeden bilgi kağıdı geldi.mahkeme tarihi henüz yok.

Rüyamda kocamla bir salonda bekliyorum, kocam uzakta, kalabalık insanlar, kimisi takım elbiseyle, kimisi oturuyor kimisi ayakta. iki tane uzunca, çok düzgün bir şekilde sandalye ile sıra yapılmış. tanımadığım insanlar oturuyor. on sırada, en baş sağ tarafta, bir kadının kucağına başımı koymuşum. basmı okşuyor. üzerinde açık kahverengi takım elbise var bu kadının. kadını tanımıyorum, insanları tanımıyorum. Sanki bu insanlar hepsi patronumla görüşmek istiyor. (Patronum Pisikyatri uzmanı) Patronumu hiç göremedim rüyamda. Diğer bir bölmede daha çok insanlar var , kalabalık, ve oturacak yer yok.

Okudunuz mu?  Rüyada birini bıçaklamak

benim olduğum yerde kocamda var. siyah bir sandalyede, arkaya yatıralabilen bir sandalyede , arkasını yaşlamış yarı oturur gibi rahatça yatıyor, insanların arasında. Sonra bir fırın geliyor, bu fırın erkek kardeşimin kayınvalidesi gılinmiş. içi temizlenmemiş, içinde et artıkları kalmış, kurpu eğri. Kardeşim bunu kaynının götürmesi için uğraşıyor, oda götürmek istemiyor, arabaya sığmaz diyor.
Kardeşimin karısı bu durumdan rahatsız, anneme bir sorayım diyor, üzerini güzelce giyinmiş, üzerinde tam ne olduğunu şuan hatırlayamıyorum, bir kocaman villa gibi bir evin önüne gidiyor, onların eviymiş. Dışardan yanlışlıkla zile basıyorum, olsun diyor gelinimiz bana. Evin önünde gelinimizin kız kardeşi, üzerinde beyaz dantelli gelinlik , var üzerine çok güzel olmuş diyorum , ama biraz toprlanmış bel kısmında diyorum. biliyorum diyor, yerde sürünüpte batmasın diye diyor, düzeltiyor üzerini bak diyor.Evet diyorum. Gelinlik tertemiz, dantelli, ksbarık değildi, ve renk olarak moda olan kremsi bir beyazdı.
Bu sırada kocam arkamdan geliyor elini omuzuma koyuyor, bu villa gibi evin önündeyiz halen ve bana: Seni bırakamam diyor. burada uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

yorumlarsanız sevinirim,
bekleyen insanlar- sanki ya Pisikyatri uzmanı olan patronumu bekliyor gibi hissettim, bir ara da ise mahkeme bekler gibi hissettim, sonra ise gelinlik gördüm, düğün gibi düşündüm.seçemiyorum.
hayırlar olsun inşAllah
Allah razı olsun


Yorum: Rüyada kalabalık bir grup görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişte yaşadıklarından çıkaracağın dersler ile hayatına daha iyi anlamlar katabilecek, doğru adımlar ile yanlışlardan uzak durmaya çalışacak ve bunu başaracaksın. Hayat şartlarının git gide artacağı bir döneme girecek özellikle maddi anlamda rahatlayacağın bu dönemde varsa borçlarını kapatacak, hayalindeki yatırımları gerçekleştirebileceksin. Rüyanın diğer bir ayrıntısına göre ise alacağın güzel ve hayırlı bir haber ile duyacağın mutluluk ile sevineceğine delalettir. Yakın çevrenden, sevdiklerinden evlilik haberi, bebek haberi gibi hayırlı bir olay alabilirsin. Allah doğrusunu en iyi bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah yazılı kolye görmek

yasin382
Selamun aleyküm.
Rüyamda kendimi dolmuşta görüyorum dolmuş kalabalık ve benimle birlikte 1 kişi daha ayakta gidiyoruz. Diğer ayakta giden aslında imammış. Ben o imama diyorumki "Artık sizin imamlığınız bitti, yeni imam benim"diyorum ve bunu herkes kabul ediyor. Sonra ben dolmuştan inip camiye doğru yürürken uyandım. Rüyamın yorumunu yaparmısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada geliniyle kavga etmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaptığın veya yapmak isteyeceğin işle alakalı olan rüyanın bu konuda rahatlık görüp önünün açılacağına delalet eder. Yatırım yapmak, ortaklık girişimlerinde bulunmak veya işini yapmak için bir yerden bir yere gidebilirsin. Bununla birlikte her türlü sorundan maddi ve manevi sıkıntılardan arınacağın günlere doğru adımlar atmaya başlayacak ve bundan sonra huzur bulacaksın. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada korkunç şeyler görmek ne demektir

mumsema rüyada kalabalik gurup, rüyada kalabalık görmek imam nablusi, mumsema rüyada kalabalik insan

Bu kategoride yer alan Rüyada Birinin Öpmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kalabalık bir grup görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.