Anasayfa
31 Temmuz 2022, 10:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben akşam tövbe edip namaz da 4 rekatta tövbe için kılıyordum çok içten tövbe ettim rabbimize bir günde 200den fazla kez tövbe ettim. Aksam uyudum rüyamda ailece ölmüştük ve boş koskoca iki arazideydik bisey oluyordu ve cennete ve cehenneme gideceğimizi öğreniyorduk ben cennete gidecektim sonra ablamda ama annem kardeşim ve abim cehenneme diye soylendi ben elimi abimin basina vuruyodum rabbim benim sevaplarimdan ona ver deyip ağlıyordum


Yorum: Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

arifselim
Merhaba. Allah kabul ve daim eylesin. Bu rüya ahiret için çabalamaya ve günahlarından tövbe ederek kendine çeki düzen vermeye tabir edilir. Ölüm bu şekilde görülmesi hayırlıdır ve görülenler insana bir ders ve ibret gibi kabul edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Yorum: Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada ailem vardı başta mutluyduk sonra babam öldü ama onun nasıl öldüğünü hatırlamıyorum üzerinden 1 saat falan geçti annemle biryere gidiyorduk sahil kenarında arabadaydık annem arabadan indi kumsaldı koşmaya başladı sonra uçak düştü ucu anneme çarptı ve annem öldü. Etrafa baktığımda ne annem ne uçak vardı birdaha da görmedim. ben olayın üzerine günlerce ağladım kolu komşu teselli etti bir anda kardeşim ortaya çıktı ben ağlarken mendil verdi ve uyandım. Uyandığımda da ağlıyordum. Neye işaret çok korktum


Yorum: Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

arifselim
Bu rüya her ne kadar insanın hoşuna gitmese de hayırlı olarak kabul edilir. Bu rüyayı gören kişi güzel bir haber alır. Uzun zamandır beklenen haberin gelmesine ve sıkıntılardan kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tesbih görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ailemle kardeşlerimle beraber bilerek böyle bir zehir gibi bişey içiyoruz ama o şey böyle insanı zamanla öldüren vücutta yaralar çıkaran yavaş yavaş öldüren bir şey ama hepimiz biliyoruz öyle olduğunu ama kimseye soylemiyoruz sonra işte ben tek tek herkesle görüşmek istiyorum arkadaşlarımla vs hatta telefonla aradigim bile oluyor gorusmek için bir nevi son kez görmek istiyorum ve en son da amcamın kollarında böyle hickirarak Ağlıyorum ama o nasıl bir huzur öyle tarifsiz… merak ettim aciklayabilirseniz teşekkür ederim. ..

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya ilk bakışta hiç hoş gibi gelmese de esasen güzel ve hayırla tabir edilir. Zehir yemek yada içmek sağlığına ve beslenmesine çok dikkat eden, sinirden ve stresten uzak duran kimseler olmaya ve bu yüzden huzurlu bir yaşama tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hocam merhaba;
yaklaşık iki haftadır sürekli akrabalarımın öldüğünü görüyorum.Fakat bu akrabalarımın aileleriyle toplu birşekilde öldüklerini görüyorum.yorumlamanızı rica ediyorum.


arifselim
Merhaba. Eğer sürekli görülüyorsa bunlar bilinçaltı olabilir ve manası da yorumu da olmaz. Hayatta olanların öldüğünü görmek genellikle iyidir, hayırlıdır ve uzun ömür yaşamaya alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem iki kız kardeşim ve ben köyde tatildeydik. Babam ve abim de şehirdeydi. Sonra köye bir baskın oluyordu ve ben saklanıyordum. Annem ve kardeşlerim gözümün önünde öldürürülüyordu. Ben kurtulup babamı arıyordum. Babam başta bana inanmıyordu ama sonra hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.


arifselim
Böyle rüyalar elbette görenin hoşuna hiç gitmez ama esasen çok hayırlıdır ve anlamları güzeldir. Ölen kişinin ve rüya sahibinin bir çok iyilikler ve güzelliklerle karşılaşacağına tabir edilir. Ayrıca kim tarafından öldürüldüğü görülürse öldüren kişiden iyilik ve destek görüleceğine de işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bu gece rüyamda ailemin yanına gidiyormusum otobüsle bebi alıyorlar otobüsten sonra bir tünele giriyoruz eve gitmek için tüneli kapatıyorlar ve bomba atıyorlar sonra tüm ailem ölüyor ama en çok annemin öldüğüne ağlıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler görmek

arifselim
Merhaba. Aileden uzakta ilen bir çok sıkıntı içerisine girileceğine ve sorunların yaşanacağına alamet olarak tabir edilir. Bu rüya zahmetli bir yolculuk veya bir tehlikenin eşiğinden dönülmesi manasında da yorumlanır. Yinede daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda babamın ailesi ölmüştü çok ölü vardı annem babamda toprakları inceliyordu ben incelemiyordum annem iyi insanlar öldüğünde gömüldükten sonra toprağına kıllarının çıkacağını söylüyordu hepsinin toprakları simsiyahtı bazılarının toprağında kıl vardı bazılarının ise toprağında kıl yok ve daha sertti sadece bir kişinin toprağı normaldi ve biraz yeşildi

Okudunuz mu?  Rüyada terörist görmek

arifselim
Merhaba. Anne tarafından olsun baba tarafından olsun yorumu farklı olmakla beraber akrabalarının öldüğünü görmek hayırlı olarak yorumlanır. Bu rüyan ise, güç, kuvvet ve başarılar elde edilmesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


waffle1234
Hocam sizlerle gördüğüm tuhaf bir rüyayı paylaşmak istiyorum.Biz iki eve sahibiz ama evler bize değil dedemin üzerine kayıtlı. İkiside apartman ve ikisinde birer dairemiz var çok şükür. Biri köyümüzde yer almakta. rüyamda köydeki evimiz ve merkezdeki evimiz yan yana alevler içinde yanıyordu. ben de bunu uzak mesafeden görüp evlerin olduğu alana koştum. Bana tüm ailemin vefat ettiğini sölediler ve tuhaf bir şekilde sülalemdeki çoğu insan bu yangından hasar alarak çıktı.Lakin kuzenlerim, halalarım falan hiçbiri bu evlerde oturmuyor. Hepsinin kendi evi var ama onlarda hasar alıyor. Sonrasında kimse beni istemiyor ve ben devlet kurumuna veriliyorum. orada okul gibi bir yere veriliyorum. uyandığımda gözlerim dolu doluydu. ya gerçekse diye ağabeyim yanıma gelene kadar korkudan kalkamadım. Acaba bu rüyayı açıklar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

arifselim
Bu rüya maalesef iyi olarak yorumlanmaz. Ya aile ile ilgili yada akrabalarla ilgili olacak olan büyük sıkıntılara, sorunlara ve çok üzücü haberlerin alınacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede görülen rüyanın hayrını dilemek gerekir ve sonuçta bu bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.rüyamda ilk önce çok mutluyduk tüm ailecek dışarıda geziyorduk.Sonra bir iletişim yerine gittik(türk telekom gibi).orda adam bize ilk önce çok iyi davrandı.sonra hepimizi öldürmeye kalktı ve planı başarılı oldu da(ben dahil).ama be hala ölmemiş gibi dolaşıyordum etrafta ve etraftan en acı ölümü abin yaşadı diye söylüyorlardı.sonra bir yerde oturdum ve birazdan öleceğimi hisettim ve öldüm. Rüya bu kadar
Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

arifselim
Merhaba. Mutlu olduğunu gördüğün kısım gerçekte de ailece mutlu ve sevinçli bir ortam içerisinde olduğunuz manasındadır. Ancak diğer kısmı ise haksızlığa uğramaya ve hiç hakketmediğiniz sıkıntılı bazı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hayırlı geceler rüyamda tüm ailemin öldüğünü gördüm ama kendi cenazelerimizi yine biz defnediyorduk ama tüm ailemden kasıt anne tarafım baba tarafım hepsi ve teker teker kendi cenazelerimizi defnettik ALLAH razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet görmek

Tohat
hayırlı geceler. sorun teşkil edecek bir durumla karşılaşma ihtimaliniz söz konusu olsa dahi başarıya açılan hayallerinizi elde ederek olacak negatiflikleri geride bırakabileceksiniz. Ayrıca bu rüyanız hayırlı bir kısmetle de yorumlayan alimler bulunmaktadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyada tüm mahalleyi öldürmek için işgal ediyorlardı. Koşarak evimize ailemin yanına gidiyodum en küçük kardeşim beyaz kefene sarılmış görüyorum annem öldürülmemiş duruyodu babamı diğer kardeşlerimi soruyorum onlarında öldürüldüklerini söylüyordu annem . Benim yanımda sürekli koşan eski sevgilim vardı. Sonra adamlar geliyodu onlarla mücadele ediyodum.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak kazası görmek

Tohat
Hayırlı günler. Sevdiğin ve çok değer verdiğin bir kimsenin düşeceği zor durumlar karşısında onu en iyi anlayan biri olarak duyarlılığınla hareket ederek yanında olacağına, her türlü ihtiyacını karşılamak için çaba sarf edeceğine ve bundan şikayetçi olmayacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir tabi.


rüyada tum ailenin oldugunu gormek, rüyada ailenin ölmesi, rüyamda ailem olduruldu

Bu kategoride yer alan Rüyada terörist görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.